fbpx

Usein kysytyt kysymykset

HUOM! Pandemia-rajoitusten takia tunneilla saatetaan noudattaa erityisjärjestelyjä, esimerkiksi etäopetusta tai ulkoharjoituksia. Luethan päivitetyt tiedot aina Ajankohtaista -sivulta.

Miten Parkour Akatemian Pasilaan tunneille pääsee harrastamaan?

Pasilan toimipisteen tunneille, leireille ja kursseille ilmoittaudutaan kätevästi verkkosivuillamme. Kaikille tunneille saa tulla kokeilemaan, mikäli ryhmässä on parhaillaan tilaan. Jokaisen ryhmän paikkatilanteen näet ilmoittautumisjärjestelmästä: klikkaa itsesi ilmoittautumisjärjestelmään ja valitse haluamasi ryhmä. Paikkoja voi myös tiedustella kesken kauden toimistoltamme.

Kaikilla säännöllisillä opetusryhmillä on yksi viikottainen harjoitus, jonka pituus riippuu valitsemastasi ryhmästä. Ilmoittautuminen mahdollistaa kyseisen ryhmän harjoituksiin osallistumisen.

Voiko tunneille tulla kokeilemaan ilmaiseksi?

Kyllä voi! Kaikkiin ryhmiin missä on tilaa voi tulla kerran kokeilemaan aivan ilmaiseksi. Toimi näin:

  1. Katso ilmoittautumisjärejstelmästämme onko ko. ryhmässä tilaa. Klikkaa itsesti ilmoittautumisjärjestelmään ja ryhmän paikkatilanteen näät heti ryhmän tietojen alapuolella.
  2. Ota verkkosivuiltamme aika ja paikka ylös.
  3. Tule paikalle ja ilmoita ohjaajalle paikanpäällä että tulitte kokeilemaan
  4. Juttele ohjaajan kanssa tunnin jälkeen miten harrastusta voi jatkaa tai kysy toimistoltamme
Mistä näen Pasilan tuntitarjonnan?

Parkour Akatemian Pasilan lukujärjestyksen näet suoraan ilmoittautumisjärjestelmästämme. Klikkaa alta itsesi oikean ikäryhmän ilmoittautumisjärjestelmään ja tarkista aikataulut!

Ovatko osallistujat vakuutettuja?
Parkour-tunneillamme sattuu loukkaantumisia todella vähän ja harjoittelu pidetään aina turvallisena. Vahinkoja kuitenkin sattuu ja sellasia tilanteita varten kaikki harrastajamme on vakuutettu ohjattujen tuntien aikana. Lisätietoa vakuutuksista.
Mitä tehdä, jos kaikki ryhmät, joihin haluan, ovat täynnä?
Ensisijaisesti kannattaa ilmoittautu ryhmään johon mahtuu. Tämän lisäksi voit ilmoittautua varasijalle. Varasijoilta on erittäin hyvät mahdollisuudet päästä ryhmään. Mikäli paikka ryhmään aukeaa, saat asiasta tekstiviestin.

Varasijalla olevat saavat myös aina infoa tulevista kursseista ja leireistä ensimmäisten joukossa.

Saanko rahani takaisin jos en halua jatkaa ensimmäisten treenien jälkeen?
Tottakai! Meillä on tyytyväisyystakuu! Sinulla on 5 vuorokautta aikaa perua ilmoittautumisesi ensimmäisten harjoitusten jälkeen. Jos jostain syystä treenit eivät siis miellytä sinua tai ilmoittamaasi henkilöä saat rahasi 100% takaisin.
Kuinka maksaminen toimii?

Ilmoittautumisen yhteydessä valitset maksuvaihtoehdoista mieleisesi, joko varausmaksun (35 €) tai halutessasi voit maksaa koko kauden hinnan samantien. Mikäli valitset maksettavaksi vain varausmaksun, kauden loppumaksun tulet saamaan myöhemmin kauden alussa laskuna sähköpostiin.

Saako menetettyjä harjoituksia korvata?
Sairastapauksien tai muiden poissaolojen jälkeen menetettyjä ryhmiä voi korvata viikon muissa saman ikäryhmän harjoituksissa, mikäli ryhmässä on tilaa. Korvaus täytyy aina varmistaa toimistoltamme etukäteen.
Miten löydän Pasilan salille?
Harjoittelusalimme sijaitsee osoitteessa Kumpulantie 1 00520 Helsinki. Huomaathan että osa ulkoharjoituksista aloitetaan muualta.

 

Mihin voi parkkeerata?
Parkkipaikkoja Pasilan salin välittömässä läheisyydessä on heikosti. Kannattaa varautua parkkipaikan etsimiseen etukäteen tai saapua paikalle julkisilla.
Miten saan yhteyden Parkour Akatemian Pasilan toimipisteen henkilökuntaan?
Jos sinulla on mitä tahansa epäselvää, ota ihmeessä yhteyttä. Toimiston puhelin 050 3417157 (ma-pe klo 13-17), mikäli puhelimeen ei vastaat soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen pasila (ät) parkourakatemia.fi

Voinko järjestää tiloissanne tilaisuuden tai voitteko auttaa minua tapahtuman järejstämisessä?
Kyllä voimme. Teemme mm. opetuksia ja esityksiä tilauksesta. Lue lisää tilaustoiminnasta.