fbpx

Ilmoittaudu SYKSYN 2021 opetusryhmiin

Klikkaa painikkeista alta ja ilmoittaudu ryhmiin. Alempaa sivulta löytyy myös lukujärjestys ja lisää tietoa ryhmien opetussisällöistä.

Syyskauden 2021 tiedot:

PARKOUR
– Kausi alkaa viikolla 34 (23.8.-29.8.) KAUSI ALKAA ULKOA!
– ULKOKAUDEN   HARJOITTELUPAIKAT   OVAT   VAIHTUVAT:
–  23.8.-5.9. PASILAN PARKOURPUISTO
– 6.9.-12.9. KATRI VALAN PUISTO
– 13.9-3.10. VALLILAN PUISTO
– Harjoitukset siirtyvät SISÄLLE 4.10 eteenpäin osoitteeseen Teollisuuskatu 16 (sisäänkäynti sisäpihan puolella, pihalla sijaitsee myös korkea piippu)
– Syysloma viikolla 42 (18.-24.10), pyhäinpäivänä 6.11. sekä itsenäisyyspäivänä 6.12. ei ole harjoituksia
– Kausi päättyy  19.12.
– Kausi sisältää 16 harjoittelukertaa

SIRKUS
– Kausi alkaa vk 34 (23.8.-29.8.) ja koko kausi harjoitellaan sisällä osoitteessa Teollisuuskatu 16 (sisäänkäynti sisäpihan puolelta, pihalla sijaitsee myös korkea piippu)
– Syysloma viikolla 42 (18.-24.10), pyhäinpäivänä 6.11. sekä itsenäisyyspäivänä 6.12. ei ole harjoituksia
– Kausi päättyy  19.12.
– Kausi sisältää 16 harjoittelukertaa

Alta löydät syksyn lukujärjestyksen ja lisää tietoa ryhmistä

Vallila syksy 2021 lukujärjestys
Pikkuapinat (4-6v)
Pikkuapinoiden (4-6v) tunneilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia liikuntataitoja parkour ympäristössä. Oppilaat tutustuvat erilaisiin perusliikemalleihin kuten kiipeämiseen, hyppäämiseen ja pyörimiseen. Harjoittelu on leikinomaista ja oppilaita kannustavaa. Tunneilla tehdään aina alkulämmittelyleikki ja kehonhallintaa harjoittavia liikkeitä. Ennakkotaitoja ei tarvita.

Perheet (parkour ja sirkus)
Perheparkour on tarkoitettu 3-6 -vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Ryhmässä vanhempi ja lapsi pääsevät liikkumaan, leikkimään ja pitämään hauskaa yhdessä. Samalla lapsille opetetaan liikkumisen ja parkourin perustaitoja ja vanhemmat pääsevät kuntoilemaan makunsa mukaan. Harjoitukset koostuvat leikinomaisista alkulämmittelyistä ja esteradoista, joita lapset tekevät yhdessä vanhempiensa kanssa. Perhesirkuksessa päästään lisäksi harjoittelemaan akrobatiaa, ilma-akrobatiaa ja tutustutaan erilaisiin sirkusvälineisiin.  Hintaan sisältyy yksi aikuinen ja yksi lapsi. 

Lapset (parkour ja sirkus)
Parkour Akatemian lasten ryhmät on tarkoitettu 7-11 -vuotiaille. Lasten ryhmät keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin perustekniikoiden opetteluun mm. leikkien ja pelien avulla. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja jokaisen omaa liikettä arvostetaan. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa. Sirkustunneilla lapset pääsevät tutustumaan sirkuksen maailmaan ja oppivat uusia temppuja. Tunneilla harjoitellaan ilma-akrobatiaa, erilaisia sirkusvälineitä sekä akrobatiaa.

Nuoret (parkour)
Parkour Akatemian nuorten ryhmät on tarkoitettu 12-15 -vuotiaille. Nuorten ryhmät keskittyvät parkourin perustekniikoihin ja turvallisen ja vastuullisen harrastamisen opetteluun. Edistyneempiä tekniikoita ja lihaskuntoharjoituksia tehdään kunkin ryhmän tason mukaan. Ryhmissä opitaan myös liikkumisen luovuutta ja kannustetaan oman liikkumistavan kehittämiseen.

Aikuiset (parkour ja sirkus)
Ryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti aikuisille (yli 15 v). Ryhmässä opetellaan parkourin perustaitoja, mutta myös edistyneempiä tekniikoita harjoitellaan jokaisen oman tason mukaan. Ryhmässä tulevat tutuksi niin parkourin luova liikkuminen, leikinomainen lähestymistapa harjoitteluun kuin vastuullinen ja kannustava ajattelutapakin. Lisäksi tutustutaan hieman parkouria tukevien ominaisuuksien, kuten lihaskunnon harjoitteluun. Ryhmä antaa valmiudet määrätietoiseen omatoimiseen harjoitteluun. Aikuisten sirkustunneilla päästään tutustumaan ilma-akrobatiaan, lattia-akrobatiaan, voltteihin, pariakrobatiaan ja voimailuun!

Aktiiviryhmä (parkour)

Parkour Akatemian aktiiviryhmä on tarkoitettu jo ennestään parkourin perustaidot hallitseville, hyvää motivaatiota ja ryhmähenkeä osoittaville kouluikäisille parkouraajille.   Ryhmässä päästään tutustumaan myös parkourin filosofiaan ja treeniperiaatteisiin enemmän sekä annetaan vinkkejä omaan aktiiviseen treenaamiseen. Aktiiviryhmiä löytyy nuorille ja lapsille.