Usein kysytyt kysymykset

COVID-19:n sekä maassamme vallitsevan hallituksen määräämän poikkeustilan vaikutukset Parkour Akatemiaan ja Sirkuskouluun

Hei Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun harrastajat!

Meillä täällä Parkour Akatemialla ja Sirkuskoululla tehdään kaikkemme, jotta harrastajat ja heidän lähipiirinsä säilyvät terveinä ja voivat samalla nauttia liikkumisesta rakkaiden lajien ja perheen parissa!

Koronavirusepidemian hidastamiseksi 23.3. lähtien toimintaamme on muokattu seuraavasti:

  • Kaikki opetuksemme toteutetaan etäopetuksena.
  • Korvaavia lähikontaktiopetuskertoja järjestämme heti kuin se on mahdollista. Lähikontaktitreenit on peruttu toistaiseksi
  • Etäopetuksen ohjeet jokainen harrastaja saa sähköpostiinsa aina maanantaisin. Etäoptus toteutetaan erilaisten videoiden ja livelähetysten avulla. Viikoittaisten ohjeiden lisäksi, voi katsoa lisäohjeita ja saada ideoita osoitteesta: www.parkourakatemia.fi/kotitreeni

Kesäleireihin liittyvistä poikkeusjärjestelyistä voit lukea täältä.

 

Harrastaminen poikkeustilan aikana

Tällä aikajanalla kuvataan Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun suunnitelmia poikkeustilan aikana. Koska emme voi tarkkaan tietää kuinka pitkään mikäkin vaihe kestää, emme tee ennusteita milloin voimme siirtyä etäopetuksesta kontaktiopetukseen rajoituksin ja vihdoin normaalitilaan. Mutta opetus ja harrastaminen meillä tulee kulkemaan seuraavanlaisesti:

Jos teillä herää kysymyksiä harrastamisesta, voitte olla yhteydessä hyvin matalalla kynnyksellä omaan saliinne. Yhteystiedot löydät täältä. Pyrimme vastaamaan teille mahdollisimman pian. Sähköpostin ja puhelimen lisäksi päivystämme myös ahkerasti Facebookin sekä Instagramin ääressä, eli pyrimme olemaan teidän tavoitettavissanne. 

Lisäksi:

Mitä voimme jokainen tehdä? Pitää huolta käsihygieniasta ja välttää isompia porukoita. Kannattaa pitää huolta omasta jaksamisesta ja muistaa liikkua! Tässä me teemme kaikkemme autaakseemme. Kotitreenejä päivittyy meidän Youtubeen jatkuvasti.

Lisää ohjeita ja luotetavaa tietoa koronaviruksesta löydät jälleen THL:n verkkosivuilta.

Valtioneuvoston sivuilta voit käydä lukemassa eri ministeriöiden vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin hallintoalueittain.