fbpx

Kevät 2021

Poikkeusjärjestelyt aikuisille ja perheparkouriin

Aikuisten ja perheparkouria koskevat poikkeusjärjestelyt kevätkaudelle 2021

Varsinais-Suomessa annettujen koronarajoitusten ja suositusten mukaisesti olemme keskeyttäneet aikuisten sisätiloissa tapahtuvan ohjatun harrastamisen. Kevätkauden opetus toteutetaan toistaiseksi aikuisten- ja perheryhmissä seuraavin erityisjärjestelyin.

Erityisjärjestelyt ovat voimassa toistaiseksi – palaamme takaisin normaaliin sisäkauden opetukseen ja ohjattuihin sisäharjoituksiin kun annetut viranomaisrajoitukset ja suositukset sen mahdollistavat.

Aikuisten harjoittelu

Ohjatut ulkoharjoitukset tiistaisin klo 18-19.30
Paikka: Yliopistonmäki, kokoontuminen Feeniks-kirjaston edustalla.
Tiistain parkour-tunti pidetään kelistä riippumatta ulkona. Lukujärjestykseen lisätään lisää ohjattuja ulkotunteja kevään edetessä ja harrastajien toiveiden mukaan. Ulkotreeneihin ilmoittaudutaan ennakkoon varauskalenterissa (viimeistään 30 min ennen tunnin alkua). Huom! Ulkoharjoituksissa jos tunnille ei ole yhtään ennakkoilmoittautunutta ohjaaja ei tule paikalle eikä tuntia pidetä.

Omaharjoitteluvuorot
Harjoittelupassilaiset voivat varata yksityisiä treenivuoroja parkour-saleillemme. Omaharjoittelun tueksi passilaiset saavat viikottain salilla kuvatun ja siinne suunnitellun opetusvideon. Vuorot ja varausohjeet varauskalenterissa.

Zoom-kurssit
Olemme järjestäneet etäopetukset kuukauden mittaisiksi Zoom-kursseiksi, joiden harjoitukset on suunniteltu kotona tehtäväksi eivätkä vaadi erityseimpää treenitilaa. Voit osallistua jokaiselle kurssille Zoomin kautta livenä, mutta tunnit nauhoitetaan ja nauhoitteet ovat katsottavissa aina seuraavan kuukauden loppuun asti silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Kurssit kuuluvat harjoittelupassiin – lunastusohjeet sähköpostissa tai kysy toimistosta.

Perheparkour

Osa perheparkour tunneista on muutettu toistaiseksi lasten sisätunneiksi ja osa ulkoharjoituksiksi, joihin voi osallistua sekä lapset että aikuiset. Ilmoittautuneet voivat valita osallistuvatko lasten sisä- vai lasten ja aikusten yhteisiin ulkoharjoituksiin. Yksittäisille tunneille tulee toistaiseksi ilmoittautua etukäteen Varauskalenterissa. Ilmoittautuminen pyydetään poikkeuksellisesti, koska sillä tavalla varmistetaan ettei ryhmäkoot ylity.

 • Jos ryhmäsi on muutettu lasten sisätunniksi osallistu siihen TAI lauantaina ulkotunnille
 • Jos ryhmäsi on muutettu ulkotunniksi osallistu siihen TAI mille tahansa lasten sisätunnille.
 • Ilmoittaudu yksittäisille tunneille varauskalenterissa vähintään tunti ennen tunnin alkua. Ulkotunneille ohjaaja ei tule paikalle mikäli kyseiselle tunnille ei ole yhtään ilmoittautunutta

Aikataulu

Ulkoharjoitukset ovat Yliopistonmäellä, kokoontuminen Feeniks-kirjaston edustalla (kartassa keltaisella).

KESKIVIIKKO  
klo 17.30-18.30 Perhe 1 – lasten sisäharjoitukset (4-6 v)
klo 18.30-19.30 Perhe 2 – lasten sisäharjoitukset (6-8 v)
TORSTAI  
klo 17.30-18.30 Perhe 3 – lasten sisäharjoitukset (4-6 v)
LAUANTAI      
klo 10.30-11.30 Perhe 4 – ulkoharjoitukset (3-5 v) klo 10.45-11.45 Perhe 5 – lasten sisäharjoitukset (4-6 v)
klo 11.30-12.30 Perhe 6 – ulkoharjoitukset (4-6 v) klo 11.45-12.45 Perhe 7 – lasten sisäharjoitukset (6-8 v)
klo 12.30-13.30 Perhe 8 – ulkoharjoitukset (6-12 v)    

Ohjeet sisäharjoituksiin:

 • Kädet pestään salille tullessa ja sieltä lähtiessä
 • Lapsia saattavia vanhempia suositellaan vahvasti käyttämään maskeja ja välttämään ylimääräistä oleskelua tiloissamme.
 • Vaihtakaa treenivaatteet yllenne mahdollisuuksien mukaan jo kotona, erityisesti KUTOMO-viikkoina (ks. alempana)
 • Saapuminen harjoituksiin
  • Sisäkaudella harjoitellaan joka toinen viikko toisessa harjoitussalissa ja joka toinen viikko toisessa. Pääsisäänkäynnin puoleisesta salista käytetään nimeä TAKOMO ja takasalista KUTOMO.
  • Takomoon tullaan ja poistutaan pääsisäänkäynnistä
  • Kutomoon tullaan ja poistutaan poikkeusjärjestelynä toistaiseksi kiinteistön takana olevasta takaovesta. Huomaathan, että sen yhteydessä ei ole sisällä odotustilaa tai erillistä pukuhuonetta. Salin puolella on säilytystilaa ulkovaatteille.
  • Pääovella on aina viikottainen lista kaikkien ryhmien salijaoista ja kartta Kutomon oven sijainnista.