fbpx

Opetus­ryhmät

Ryhmiä kaikenikäisille!

Järjestämme parkour- viikkotunteja, kursseja ja leirejä kaiken ikäisille. Harjoittelemme parkour-salillamme osoitteessa Helsinginkatu 21 sekä ulkona Turun parhailla spoteilla alkusyksystä ja keväällä lumien sulatessa.

Kevätkausi 2021

Ilmoittaudu kevätkauden ryhmiin ja varaa paikkasi nyt!

Aikataulut:

Kevätkausi alkaa 18.1.2021 ja päättyy 9.5.2021

Seuraavina loma-aikoina ei ole harjoituksia:

  • Talviloma ma 22.2. – su 28.2.2021
  • Pääsiäisviikko ti 30.3. – ma 5.4.2021
  • Vappupäivä la 1.5.

 

Kevään harjoitukset alkavat sisäharjoituksilla parkour-salilla osoitteessa Helsinginkatu 21. Harjoitukset siirtyvät ulos maanantain ryhmiä ja Pikkuapinoita lukuunottamatta maaliskuussa kelien mukaan.

Väliin jääneitä harjoituksia, esimerkiksi sairastapauksen vuoksi, on mahdollista korvata muissa ikäryhmän harjoituksissa. Tämä on kuitenkin aina tarkistettava toimistolta tai ryhmän ohjaajalta ennen ryhmän harjoituksiin saapumista.

 

Syyskausi 2020

Ilmoittaudu syksyn ryhmiin ja varaa paikkasi nyt!

Aikataulut:

  • Syyskausi alkaa 31.8.2020 ja päättyy 6.12.2020
  • Syyslomaviikolla 42 ma 12.10. – su 18.10.2020 ei ole harjoituksia

Syksyn harjoitukset alkavat ulkoharjoituksilla (Pikkuapinoita lukuunottamatta). Harjoitukset siirtyvät sisälle parkour-salille syysloman aikaan.

Väliin jääneitä harjoituksia, esimerkiksi sairastapauksen vuoksi, on mahdollista korvata muissa ikäryhmän harjoituksissa. Tämä on kuitenkin aina tarkistettava toimistolta tai ryhmän ohjaajalta ennen ryhmän harjoituksiin saapumista.

Hinnasto

Kausimaksu kevät 2021
Hinta määräytyy tunnin keston mukaisesti:
45 min – 145 €
60 min – 150 €
75 min – 155 €
90 min – 160 €

Ilmoittautumisen yhteydessä maksat vain 35 € varausmaksun. Loput kausimaksusta laskutetaan kauden alkamisen jälkeen.

Aikuisten harjoittelupassi: 45 €/kk (kokeilukuukausi 20 €/kk)

Harjoittelupassilla voit osallistua kaikille aikuisten tunneille ja vapaavuoroille. Tutustu harjoittelupassiin!

ALENNUKSET

Määräalennus: Kun yksi osallistuja ilmoittautuu useampaan ryhmään samalle kaudelle, saa hän 30 € alennuksen jokaisesta lisäryhmästä.

Perheenjäsenalennus: Kun yksi osallistujista on maksanut täyden kausimaksun, saavat seuraavat perheenjäsenet 20 € alennuksen samasta kaudesta.

Opiskelija-alennus: Korkeakouluopiskelijoille 20 € alennus kaudesta.

Pikkuapinat
Ryhmä on tarkoitettu 4-6-vuotiaille. Harjoitukset keskittyvät peleihin, sekä leikkeihin joiden avulla tutustutaan parkouriin lajina. Ryhmissä käydään läpi myös parkourin perustekniikoita ja etsitään uusia luovia tapoja liikkua ympäristössä.

Perheet
Perheparkour on tarkoitettu 3-12 -vuotiaille lapsille ja heidän huoltajilleen. Ryhmässä lapsi ja huoltaja pääsevät liikkumaan, leikkimään ja pitämään hauskaa yhdessä. Samalla lapsille opetetaan liikkumisen ja parkourin perustaitoja ja huoltajat pääsevät kuntoilemaan makunsa mukaan. Harjoitukset koostuvat leikinomaisista alkulämmittelyistä ja esteradoista, joita toteutetaan yhdessä.

Lapset
Parkour Akatemian lasten ryhmät on tarkoitettu 7-12 -vuotiaille, ja ne jakautuvat kahteen ikäryhmään: 7-9 -vuotiaat sekä 10-12 -vuotiaat. Lasten ryhmät keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin perustekniikoiden opetteluun mm. leikkien ja pelien avulla. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja jokaisen omaa tapaa liikkua arvostetaan. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa. Kaikki lasten tunnit ovat sekaryhmiä.

7-9 -vuotiaiden ryhmät: Lapset 1 – Lapset 6

10-12 -vuotiaiden ryhmät: Lapset 7 – Lapset 13

AktiiviryhmätAktiiviryhmät on tarkoitettu 8-13-vuotialle, jo ennestään parkourin perustaidot hallitseville, hyvää motivaatiota ja ryhmähenkeä osoittaville parkouraajille. Aktiiviryhmään ei voi ilmoittautua suoraan, vaan jo ennestään tunneilla käyvät pystyvät hakemaan tai tulemaan suositelluiksi aktiiviryhmään.

Nuoret
Parkour Akatemian nuorten ryhmät on tarkoitettu 13-15-vuotiaille. Nuorten ryhmät keskittyvät parkourin perustekniikoihin ja turvallisen sekä vastuullisen harrastamisen opetteluun. Edistyneempiä tekniikoita ja lihaskuntoharjoituksia tehdään kunkin ryhmän tason mukaan. Ryhmissä opitaan myös liikkumisen luovuutta ja kannustetaan oman liikkumistavan kehittämiseen.

Aikuiset
Aikuisten tunnit ovat yli 15 vuotiaille. Aikuisten tunteja löytyy parkourin alkeista, kehonhuoltoon ja kuntoiluun. Harjoittelupassilla voit osallistua kaikille aikuisten tunneille ja vapaavuoroille.

Tutustu tästä harjoittelupassiin!

PARKOUR ALKEETParkourin alkeissa tulevat tutuksi niin kaikki  perusliikkeet kuin parkourin luova ja hauska harjoittelutapa. Perusteet opetellaan huolellisesti vaihe vaiheelta ja kohotetaan yleisesti kuntoa. Vasta-alkajien lisäksi tunti soveltuu myös jonkin aikaa harrastaneille, niille, jotka haluavat hioa perustekniikoitaan.

KUNTOPARKOUR

Kuntoparkour on hikistä ja hauskaa treeniä niin aloittelijalle kuin edistyneemmällekin harrastajalle. Tunnilla treenataan parkourtekniikoita hyödyntäen. Tuntisisältöinä on esimerkiksi lihaskuntoharjoittelua ja motorisia taitoja, kuten tasapainoa ja koordinaatiota. Kuntoparkour sopii parkouraajan lajinomaiseksi oheisharjoitteluksi tai kuntoilijalle koko kehon toiminnalliseksi treeniksi. Ei vaadi aiempaa kokemusta parkourista, mutta suosittelemme lämpimästi käymään lisäksi parkourin alkeissa.

AAMUTUNNIT

Aamutunnilla harjoitellaan parkouria ja kehonhallinnan harjoittelua käsinseisonnasta akrobatiaan. Treenien päätteeksi voi jäädä nauttimaan kupin kahvia tai teetä. Aamutunnilta saa parhaan mahdollisen alun päivään! Ei vaadi aiempaa kokemusta parkourista, mutta suosittelemme lämpimästi käymään lisäksi parkourin alkeissa.

PARKOUR PERUS

Tunnilla harjoitellaan parkourin perustaitoja, mutta myös edistyneempiä liikkeitä jokaisen oman taitotason mukaan. Ryhmässä tulevat tutuksi niin parkourin luova liikkuminen, leikinomainen lähestymistapa harjoitteluun kuin vastuullinen ja kannustava ajattelutapa. Tunnilla tehdään lisäksi parkouria tukevaa lihaskuntoa.

NAISET

Naiset on nimensä mukaisesti naisten oma ryhmä kaikentasoisille liikkujille. Ryhmässä harjoitellaan parkourin perusteita ja kohotetaan kuntoa avoimessa ja hyvässä hengessä! Ei vaadi aiempaa kokemusta parkourista.

KEHONHUOLTO

Kehonhuoltotunnilla huolletaan kehoa kokonaisvaltaisesti, kehitetään liikkuvuutta ja pureudutaan monipuolisen liikkumisen perusteisiin. Tunti sopii kaikentasoisille liikkujille, eikä vaadi aiempaa kokemusta parkourista. Suosittelemme lisäksi osallistumista parkour- ja kuntoparkourtunneille.

Paina tästä tarkastaaksesi ryhmien aikataulut