fbpx

rekry

Tee työtä, joka liikuttaa

Tarjolla mielekästä ja joustavaa osa-aika työtä hyvässä jengissä. Riittää kun olet liikunnallinen ja ohjaustyö kiinnostaa! Näetkö itsesi innostamassa eri-ikäisiä ihmisiä liikkumaan? Oletko perusliikunnallinen, positiivinen tyyppi, jolle osa-aikatyö huippuporukassa sopii paremmin kuin hyvin? Haluatko oppia turvallisesta treenaamisesta ja kartuttaa ohjaajakokemusta? Parkour Akatemia etsii Turkuun energisiä tyyppejä ohjaamaan parkourtunteja lapsille, nuorille, aikuisille ja perheille.

Etsimme:
Sijaisia viikkotunneille meneillään olevalle kevätkaudelle sekä kesäleireille kesä- ja elokuulle. Sijaisuuksia on tarjolla vaihtelevasti viikottain keskimäärin 2-6 tuntia. Viikkotuntien ohjaustyöt jatkuvat syyskaudella joko sijaistuksina tai vakituisena ohjaajana yhdessä tai useammassa ryhmässä. Aiempi kokemus liikunnanohjauksesta tai lasten kanssa työskentelystä sekä mahdollisuus tehdä töitä viikonloppuisin katsotaan eduksi.

Hakuaikaa on maanantaihin 9.3. klo 22 asti. Haastattelut pidetään viikolla 11 (10.3.-13.3.) ja perehdytyskoulutus viikolla 12 (16.3-22.3.), jonka jälkeen työt voi aloittaa heti.

Jätä hakemuksesi täyttämällä alla oleva lomake! Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin.
Lisätietoja saa kysymyllä rehtorilta ville.leppanen@parkourakatemia.fi

Turku ohjaaja rekrytointi