fbpx

rekry

Tee työtä, joka liikuttaa

KESÄTÖITÄ NUORELLE

Oletko reipas yli 13 vuotias, joka on kiinnostunut parkourin ohjaamisesta? Hae apuohjaajaksi lasten kesäleireillemme! Apuohjaaja avustaa parkour-harjoitusten ja muun leiriohjelman ohjaamisessa leiriläisille kokeneiden ohjaajiemme opastuksessa. Kesätöitä on tarjolla 1-2 nuorelle joko yhdelle tai kahdelle leiriviikolle riippuen valittujen määrästä. Palkka on 350 € leiriviikosta (5 pv, 280 € 4 pv). Työaika klo 8:45-15:15.

Kesäleirejä on seuraavilla viikoilla: 7-11.6, 14-18.6, 21-24.6  ja 2-6.8. 

Hae kesätyötä lähettemällä hakemus viimeistään 23.5. sähköpostilla osoitteeseen turku@parkourakatemia.fi. Kerro hakemuksessa ainakin parkourin harrastustaustastasi, miksi haluat apuohjaaksi, toiveet mille leireille haluat ja jos sinulla on aiempaa työ- tai ohjauskokemusta. Lisätietoja kesätyöpaikasta voi kysyä sähköpostilla (turku@parkouratemia.fi) tai puhelimitse toimistosta 045 653 0279.

PARKOUR-OHJAAJAKSI VIIKKOTUNNEILLE JA LEIREILLE

Tarjolla mielekästä ja joustavaa osa-aika työtä hyvässä jengissä. Riittää kun olet liikunnallinen ja ohjaustyö kiinnostaa! Näetkö itsesi innostamassa eri-ikäisiä ihmisiä liikkumaan? Oletko perusliikunnallinen, positiivinen tyyppi, jolle osa-aikatyö huippuporukassa sopii paremmin kuin hyvin? Haluatko oppia turvallisesta treenaamisesta ja kartuttaa ohjaajakokemusta? Parkour Akatemia etsii Turkuun energisiä tyyppejä ohjaamaan parkourtunteja lapsille, nuorille, aikuisille ja perheille.

Jatkuva haku:
Etsimme jatkuvasti uusia huipputyyppejä ohjaajatiimiimme ohjaamaan/sijaistamaan viikkotunneilla ja leireillä. Aiempi kokemus liikunnanohjauksesta, parkourista tai lasten kanssa työskentelystä sekä mahdollisuus tehdä töitä viikonloppuisin katsotaan eduksi.

Jätä hakemuksesi täyttämällä alla oleva lomake!
Lisätietoja saa kysymyllä rehtorilta ville.leppanen@parkourakatemia.fi

Turku ohjaaja rekrytointi