Parkourpolku

Innostava materiaali parkourin opetteluun ohjattujen harjoitusten ulkopuolella

Parkourpolku

Parkourpolku on verkkoportaalista ja työkirjasta koostuva palvelu, joka auttaa parkouria harjoittelevia oppimaan uutta, seuraamaan kehitystä ja haastaa heitä sekä pitää harrastuksessa kiinni.

Parkourpolkua voi käyttää ohjaajan tukimateriaalina ja aktivoimaan oppilaita harjoittelemaan ohjattujen harjoitusten ulkopuolella. Työkirjan hyötynä on omien taitojen kehittymisen konkretisoiminen ja verkkoportaali tarjoaa harjoitusohjeita tyylikkäällä ja helposti käytettävällä tavalla.

50-sivuisen työkirjan avulla seurataan omaa kehittymistä ja etenemistä konkreettisesti lautapelimäisellä polkunäkymällä.

Harrastaja pääsee etenemään polku”pelilaudalla” omaa uniikkia polkuaan. Opitut taidot muodostavat taitojen polkua pikkuhiljaa, kun taito-, voima-, haaste- tai “saavutustarroja” siirretään polku”pelilaudalle”. Polku tekee edistyksen seuraamisen hauskaksi ja tulevaisuuden virstanpylväät näkyväksi ja tarjoaa 250 videota, haastetta ja tehtävää tunneilla tehtäväksi ja vapaa-ajan treenin tueksi.

Sisältö on suomalaisten parkour-pedagogiikkakonkarien rakentama ja perustuu parkour-tietämyksen lisäksi viimeisimpään ymmärrykseen liikunnan pedagogiikasta. Tavoite on, että palvelu ei ole koskaan valmis vaan alati muuttuva ja kehittyvä.

Ota yhteyttä täyttämällä alla oleva lomake, soittamalla tai laittamalla sähköpostia niin mietitään sopiiko Parkourpolku teille.

Suvi Ekroos, tuottaja
suvi.ekroos@parkourakatemia.fi
050 427 0827

Parkouria kouluille yhteydenottolomake

    Klikkaa yltä yksi tai useampi vaihtoehto mikä sinua alustavasti kiinnostaa
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.