Parkouria kouluille

Iltapäivätoimintaa saatavilla kaikkialle Suomessa

Apua parkour-kerhojen järjestämiseen

Järjestämme yhteistyössä kuntien ja koulujen kanssa parkour-iltapäivätoimintaa. Jos olet kiinnostunut asiasta, suosittelemme lämpimästi että katsot lyhyen .pdf esitteen, jossa kerrotaan mitä kaikkea on hyvä ottaa huomioon, kun järjestetään parkour-toimintaa kouluille ja miten ratkaistaan parkour-ohjaajapula. Alla on lueteltu miten voimme olla kuntien ja koulujen tukena toiminnan järjestämisessä. Klikkaa linkkejä ja lue lisää:

  • Iltapäiväkerhojen ohjaukset ammattilaisten toimesta
  • Loikkakopla-parkourkerho: innostava mobiilipeli, jonka avulla kerhon vetäminen onnistuu helposti. Tarvitsette vain kerho-ohjaajan ja koulun salin, josta löytyy perustelinevoimisteluvälineet (voimistelupenkkejä, puolapuut, hyppyarkku tai -pukki, ponnistuslauta)
  • Parkour-polku: työkirja ja oppaat verkossa, joiden avulla oppilaat voivat opetella parkouria ja innostua siitä myös ohjattujen harjoitusten ulkopuolella
  • Parkour-kokeilupäivä: puuhaa koko koululle vaikkapa liikuntapäiviin
  • Parkour-välineitä, jotka monipuolistavat koulujen välinevalikoimaa ja mahtuvat varastoon

Kiinnostuitko? Klikkaa yllä olevia linkkejä, lue lisää ja ota meihin yhteyttä täyttämällä alla oleva lomake, soittamalla tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen suvi.ekroos@parkourakatemia.fi,  050 427 0827. Mietitään yhdessä miten me voimme parhaiten auttaa sinua.

Parkouria kouluille yhteydenottolomake

    Klikkaa yltä yksi tai useampi vaihtoehto mikä sinua alustavasti kiinnostaa
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.