Ohjaajat

Tampereen Parkour Akatemian ohjaajat

Parkour Akatemian tunneista Tampereella vastaa kokenut ja ammattitaitoinen ohjustiimi. Kaikki ohjaajat ovat asianmukaisesti koulutettuja ja omaavat usein myös pitkän harrastustaustan lajista. Parkour Akatamian mielestä on tärkeää, että ohjaaja itsekin harjoittaa lajia sen periaatteiden mukaisesti sekä toimii ensisijaisesti esimerkkinä oppilaille.
Joonas "Jönkkö" Purastie

Joonas "Jönkkö" Purastie

Rehtori

Pääkaupunkiseudun kaduilla kasvanut, vuodesta 2005 parkourin parissa vaikuttanut Tampereen rehtori, ohjaaja ja mitä vielä! Jönköllä on sirkusalan koulutus ja hän tekeekin rehtorin töiden ohessa myös esiintymistöitä.

Julius Tamminen

Julius Tamminen

Ohjaaja

Julius Tamminen on Tampereen parkourin järkähtämätön selkäranka. Legendat kertovat, että Juliuksen tunnit ovat jopa parempia kuin hänen alastulonsa.

Kaisla Nurmi

Kaisla Nurmi

Ohjaaja

Kaisla liusui Tampereen ohjaajaksi harrastajien riveistä yhtä vaivattomasti ja smoothisti kuin miltä hänen liikkumisensa näyttää. Hän viimeistelee parhaillaan luokanopettajan opintojaan, joten parempaa opetusta saa hakea!

Konsta Laakosaari

Konsta Laakosaari

Ohjaaja

Konsta on tällä hetkellä lainassa Jyväskylän Parkour Akatemialla. Hän on Tampereen parkourin tulevaisuus, joten odotamme malttamattomina Konstan paluuta takaisin ohjaajien riveihin!

Santeri Seitsalo

Santeri Seitsalo

Apuohjaaja

Santeri on tulevaisuuden toivo ja särmi ohjaajan alku, jonka opissa vanhempi jääräkin tuntee itsensä nuorekkaaksi.