Ilmoittaudu syksyn 2021 opetusryhmiin

Syyskausi 30.08 – 12.12.2021
Syyskausi alkaa viikolla 35 ja kestää viikkoon 49 saakka.

Ilmoittautuessa on mahdollista maksaa ainoastaan varausmaksu 35€

Alempaa sivulta löydät lukujärjestyksen sekä lisää tietoa ryhmien opetussisällöistä.

Loma-ajat:
Syysloma 18.–24.10.2021
Pyhäinpäivä La 06.11.2021
Itsenäisyyspäivä Ma 06.12.2021

Syyskauden info ja lukujärjestys

  • Syyskausi alkaa viikolla 35 (30.08.2021) ja päättyy viikolla 49 (12.12.2021)
  • Arkipäivien ryhmät harjoittelevat ulkona syyslomaan 24.10.2021 saakka. Harjoitukset sijoittuvat Tampereen keskustan alueelle. Tarkemmat tiedot ja harjoittelupaikat löydät ulkoharjoittelu sivulta.
  • Lauantain ja sunnuntain ryhmät harjoittelevat koko kauden Parkour Akatemian uudella salilla (Aarikkalankatu 24). Ryhmillä on mahdollisuus myös ulkoharjoitteluun.
  • Lisätietoja sähköpostilla tampere@parkourakatemia.fi
Lukujärjestys kevät 2021
Perheet
Perheparkour on tarkoitettu 3-8-vuotiaille lapsille ja heidän huoltajilleen. Ryhmässä lapsi ja aikuinen pääsevät liikkumaan, leikkimään ja pitämään hauskaa yhdessä. Samalla lapsille opetetaan liikkumisen sekä parkourin perustaitoja, ja aikuiset pääsevät kuntoilemaan makunsa mukaan. Harjoitukset koostuvat leikinomaisista alkulämmittelyistä ja esteradoista, joita lapset pääsevät tekemään yhdessä vanhempiensa kanssa. Hintaan sisältyy yksi aikuinen ja yksi lapsi.

 

Lapset
Lasten ryhmät keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin perustekniikoiden opetteluun mm. leikkien ja pelien avulla. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja oman liikkumistavan etsiminen. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa.

Tampereen Parkour Akatemian lasten ryhmät on suunnattu 7-12 -vuotiaille ja ne jakautuvat kahteen ikäryhmään: 7-9 -vuotiaat sekä 9-12 -vuotiaiden jatkoryhmään.

 

Nuoret
Parkour Akatemian nuorten ryhmät on tarkoitettu 10-15 -vuotiaille. Nuorten ryhmät keskittyvät parkourin perustekniikoiden lisäksi turvallisen, vastuullisen ja ympäristöä kunnioittavan harrastamisen opetteluun. Edistyneempiä tekniikoita ja lihaskuntoharjoituksia tehdään kunkin ryhmän tason mukaan. Ryhmissä opitaan myös liikkumisen luovuutta ja kannustetaan oman liikkumistavan kehittämiseen.

 

Aikuiset
Ryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti yli 15-vuotiaille. Ryhmässä harjoitellaan parkourin perustaitoja jokaisen oman tason mukaan. Harjoituksissa tulevat tutuksi niin parkourin luova liikkuminen, leikinomainen lähestymistapa harjoitteluun kuin vastuullinen ja kannustava ajattelutapakin. Muutaman tunnin jälkeen kaupunkikuva on taatusti paljon mielenkiintoisempi! Tunnilla tutustutaan lisäksi parkouria tukevien ominaisuuksien, kuten lihaskunnon harjoitteluun. Ryhmä antaa valmiudet määrätietoiseen omatoimiseen harjoitteluun.

 

Jatkoryhmät
Jatkoryhmät ovat tarkoitettu niille, jotka ovat harrastaneet jo pidemmän aikaa tai kokevat perusryhmien harjoitukset liian helpoiksi. Ryhmissä syvennytään entisestään parkourin tekniikoihin ja etsitään oman liikkumisen rajoja. Tunneilla itseohjautuvuus korostuu lajin hengen mukaisesti ja ohjaajavetoisen toiminnan lisäksi ryhmissä jamitellaan paljon eli harjoittelu on vapaampaa, joka kannustaa luovaan sekä omatoimiseen ympäristön tutkimiseen.