fbpx

Opetus­ryhmät

Parkouria ja sirkusta nyt myös Roihuvuoressa!

PARKOURIA NYT MYÖS ROIHUVUORESSA! 

Keväällä jatkamme parkour-opetusta Roihuvuoressa. Harjoitukset pidetään Roihuvuoren ala-asteen  ympäristössä (harjoitukset ovat ulkoharjoituksia), osoitteessa Vuorenpeikontie 7. Kevätkaudella harjoituksia pidetään enemmän kuin koskaan – lue tarkemmat ajankohdat alta!  

KEVÄTKAUDEN TIEDOT 

Kausi 1.3.2021 alkaen, päättyy 26.5.2021

Yhteensä 12 harjoituskertaa. Pääsiäisenä 30.3.-5.4. ja helatorstaina 13.5. ei ole harjoituksia. Nämä tunnit voi korvata muilla saman ikäryhmän tunneilla.

Koko kauden hinta nyt ennakkovaraajan hinnalla 165 € (normaali hinta 185 €). Huomaathan, että kausi on kokonaisen kuukauden pidempi kuin syyskaudella!

Lisätietoja saat sähköpostitse: roihuvuori@parkourakatemia.fi

Roihuvuoressa menetettyjä harjoituksia, esimerkiksi sairastapauksen vuoksi, on mahdollista korvata muissa ikäryhmän harjoituksissa. Tämä on kuitenkin aina tarkistettava toimistolta tai ryhmän ohjaajalta ennen ryhmän harjoituksiin saapumista. 

RYHMÄT JA AIKATAULUT 

7-9 v. lapset parkour 1 – maanantaisin klo 17-18

7-9 v. lapset parkour 2 – maanantaisin klo 18-19

10-14 v. lapset parkour 3 – maanantaisin klo 19-20

 

7-9 v. lapset parkour 5 – keskiviikkoisin klo 18-19

10-14 v. lapset parkour 6 – keskiviikkoisin klo 19-20

MITÄ TREENEISSÄ TAPAHTUU?

Ryhmät keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin perustekniikoiden opetteluun mm. leikkien ja pelien avulla. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja jokaisen omaa liikettä arvostetaan. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu mukaan

Varaa oma paikkasi harrastusryhmiin!