Ohjaajat

Helsingin Parkour Akatemian Pasilan toimipisteen ohjaajat:

Parkour Akatemian tunneista Helsingissä vastaa kokenut ja ammattitaitoinen ohjustiimi. Kaikki ohjaajat ovat asianmukaisesti koulutettuja ja omaavat usein myös pitkän harrastustaustan lajista. Parkour Akatamian mielestä on tärkeää, että ohjaaja itsekin harjoittaa lajia sen periaatteiden mukaisesti sekä toimii ensisijaisesti esimerkkinä oppilaille.
Petteri Pesonen

Petteri Pesonen

Pääohjaaja

Petterillä on 10 vuoden ohjauskokemus ja ennen Helsingin toimipisteellä toimimista hän ohjasi Jyväskylän Parkour Akatemialle. Petteri vastaa myös Juhon apuna Pasilan toimipisteestä. Petteri ohjaa Pasilan toimipisteellä arkisin maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin.

IG: @petteripk   Youtube: Petteri Pesonen

Niklas Eränpalo

Niklas Eränpalo

Pääohjaaja

Niklaksella on pitkä harjoittelukokemus ja hän matkustaa aktiivisesti ympäri maailmaa harjoittelemassa. Niklas on koulutukseltaan myös personal trainer. Hän ohjaa Pasilassa torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin.

IG: @eranpalo   Youtube: Niklas Eränpalo

Emil Forsskåhl

Emil Forsskåhl

Pääohjaaja

Emil opiskelee liikunnanohjaajaksi ja on ohjannut Pasilan toimipisteellä nyt kaksi vuotta. Emilin löydät Pasilan tunneilta keskiviikkoisin ja lauantaisin.
Juho kuusisaari

Juho kuusisaari

Pääohjaaja

Juho on ohjannut parkouria yli 10 vuoden aikana Seinäjoella, Lahdessa ja Helsingissä. Hän toimii Pasilan toimipisteen vastaavana, eli rehtorina. Juho opiskelee osteopatiaa viimeistä vuotta ja työskentelee myös voimavalmentajana sekä personal trainerina.
Tuomas Katila

Tuomas Katila

Pääohjaaja

Tuomas on ehtinyt ohjaamaan parkouria Seinäjoella, Lahdessa ja Helsingissä yli 10 vuoden ajan. Hän on koulutukseltaan liikunnanohjaaja ja toimii myös valmentajana erikoistuen erityisesti kehonpainoharjoitteluun ja movementiin. Tuomas ohjaa ryhmiä Pasilassa tiistaisin.
Toni Takala

Toni Takala

Pääohjaaja

Tonilla on myös yli 10 vuoden ohjaaja- ja harjoittelukokemus parkourin parista. Hän on koulutukseltaan osteopaatti ja koulutettu hieroja sekä ohjaa ryhmiä Pasilassa maanantaisin.
Joel Laakkonen

Joel Laakkonen

Apuohjaaja

Joel aloitti parkourin harrastamisen vuonna 2013 ja liittyi ohjaajaremmiin vuonna 2016. Parkourin lisäksi Joel harrastaa aktiivisesti skeittausta ja onkin etevä erilaisissa tasapainohaasteissa. Joel ohjaa Pasilassa maanantaisin, torstaisin ja perjantaisin.

Jukka Tarvainen

Jukka Tarvainen

Pääohjaaja

Jukalla on ohjauskokemus yli 15 vuoden ajalta ja hän työskentelee freelancerina erilaisissa tanssi-, akrobatia- ja sirkustuotannoissa. Jukka ohjaa Pasilassa ryhmiä lauantai-iltapäivisin.
Timi Rautio

Timi Rautio

Pääohjaaja

Timi aloitti ohjaamisen 2013 ja lajikokemusta parkourista on kertynyt yli 10 vuotta. Parkourin lisäksi akrobatia ja jongleeraus ovat tuttuja. Timi ohjaa keskiviikkoisin ja lauantaisin Pasilassa.

Telma Heikkinen

Telma Heikkinen

Apuohjaaja

Telma aloitti parkourin harrastamisen neljä vuotta sitten siskonsa innostamana ja siirtyi ohjaamaan keväällä 2019. Päivätöikseen Telma työskentelee sairaanhoitajana ja ohjaa Pasilassa keskiviikkoisin.

Atso Varesmaa

Atso Varesmaa

Apuohjaaja

Matias Siilasvuo

Matias Siilasvuo

Apuohjaaja

Matias on tuore ohjaajavahvistus Pasilan viikkotunneille ja leireille ja hän valmistuu osteopaatiksi toukokuussa 2020. Matias ohjaa Pasilassa tiistaisin.