fbpx

Ohjaajat

Helsingin Parkour Akatemian Pasilan toimipisteen ohjaajat:

Parkour Akatemian tunneista Helsingissä vastaa kokenut ja ammattitaitoinen ohjustiimi. Kaikki ohjaajat ovat asianmukaisesti koulutettuja ja omaavat usein myös pitkän harrastustaustan lajista. Parkour Akatamian mielestä on tärkeää, että ohjaaja itsekin harjoittaa lajia sen periaatteiden mukaisesti sekä toimii ensisijaisesti esimerkkinä oppilaille.
Petteri Pesonen

Petteri Pesonen

Pääohjaaja

Petterillä on 10 vuoden ohjauskokemus ja ennen Helsingin toimipisteellä toimimista hän ohjasi Jyväskylän Parkour Akatemialle. Petteri toimii Pasilan toimipisteen rehtorina. Petteri ohjaa Pasilan toimipisteellä arkisin tiistaisin ja torstaisin.

TIKTOK: @petteripk  IG: @petteripk   Youtube: Petteri Pesonen

Niklas Eränpalo

Niklas Eränpalo

Pääohjaaja

Niklaksella on pitkä harjoittelukokemus ja hän matkustaa aktiivisesti ympäri maailmaa harjoittelemassa. Niklas on koulutukseltaan myös personal trainer. Hän ohjaa Pasilassa lauantaisin.

IG: @eranpalo   Youtube: Niklas Eränpalo

Timi Rautio

Timi Rautio

Pääohjaaja

Timi aloitti ohjaamisen 2013 ja lajikokemusta parkourista on kertynyt yli 10 vuotta. Parkourin lisäksi akrobatia ja jongleeraus ovat tuttuja. Timi ohjaa keskiviikkoisin ja lauantaisin Pasilassa.

Tuomas Katila

Tuomas Katila

Pääohjaaja

Tuomas on ehtinyt ohjaamaan parkouria Seinäjoella, Lahdessa ja Helsingissä yli 10 vuoden ajan. Hän on koulutukseltaan liikunnanohjaaja ja toimii myös valmentajana erikoistuen erityisesti kehonpainoharjoitteluun ja movementiin. Tuomas ohjaa ryhmiä Pasilassa tiistaisin ja perjantaisin.

Joel Laakkonen

Joel Laakkonen

Pääohjaaja

Joel aloitti parkourin harrastamisen vuonna 2013 ja liittyi ohjaajaremmiin vuonna 2016. Parkourin lisäksi Joel harrastaa aktiivisesti skeittausta ja onkin etevä erilaisissa tasapainohaasteissa. Joel ohjaa Pasilassa maanantaisin, torstaisin ja sunnuntaisin.

Matias Siilasvuo

Matias Siilasvuo

Apuohjaaja

Matias on tuore ohjaajavahvistus Pasilan viikkotunneille ja leireille ja hän valmistuu osteopaatiksi toukokuussa 2020. Matias ohjaa Pasilassa maanantaisin.

Oskari "Ossi" Lehtinen

Pääohjaaja

Ossi on harrastanut parkouria lapsuudesta asti ja hänellä onkin laaja tietämys lajista. Lauttasaaressa ohjaamisen lisäksi Ossi ohjaa Pasilassa sunnuntaisin.

Atso Varesmaa

Atso Varesmaa

Apuohjaaja

Atso on Pasilassa alotteleva apuohjaaja, kellä on parkourista kokemusta jo muutaman vuoden ajan. Hän ohjaa tuntejamme perjantaisin.

Timo Jakkula

Apuohjaaja

Timo on aloittanut lajin viikkotunneilla ja on nyt siirtynyt apuohjaajaksi keskiciikon ja torstain ryhmiin.

Juha Rautia

Apuohjaaja