Lasten leirit

Leirejä ympäri vuoden koulujen loma-aikoina! Lue lisää alta.

Hei! Tiesitkö että kesä tulee aivan varmasti. Kesän mukana tuttuun tapaan myös Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun kesäleirit. Monia on askarruttanut miten vallitseva koronatilanne vaikuttaa meidän kesäleireihin. Tässä vastauksia.

 

Järjestetäänkö Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun kesäleirejä?

Kyllä järjestetään! Valtioneuvosto on päättänyt harrastetoiminnan osalta, että kokoontumisrajoituksia höllennetään 1.6. alkaen alle 10 hengen ryhmistä 50 hengen ryhmiin. Tämä tarkoittaa meidän kannalta sitä, että kesäleirit pidetään niiden normaaleilla paikoilla ja lisäämme myös heinäkuulle uusia leirejä!

 

Muuttuvatko aikataulut nyt?

Eivät. Nyt, kun rajoituksia höllennetään 1.6. alkaen voimme pitää kesäleirit suunnitellussa aikataulussa. Muutoksia tulee lähinnä leirien sisältöihin niin, että pysymme kaikki turvassa ja terveinä. Toimimme mm. pienemmissä ryhmissä.

 

Onko leireillä paljon lapsia samassa tilassa?

Leirit on suunniteltu niin, että voimme tarvittaessa järjestää ohjelman pienryhmäopetuksena ja ulkotiloissa.

 

Uskallanko ilmoittautua leirille nyt?

Kyllä uskallat ja ehdottomasti kannattaa! Näin varmistat paikkasi valitsemaltasi leiriltä. Leirille voi ilmoittautua nyt pelkällä varausmaksulla (35 €). 

 

Miten ja milloin leiri maksetaan?

Olemme muuttaneet käytäntöä siten, että ilmoittautumisen yhteydessä ei tarvitse maksaa koko leiriä, vain pelkästään varausmaksu (35€). Varausmaksu vähennetään lopullisesta leirimaksusta, joka maksetaan leirin ensimmäisenä päivänä paikan päällä (tarkemmat hintatiedot varausjärjestelmässä).

 

Miksi minun pitää maksaa varausmaksu?

Varausmaksu toimii panttina, minkä toivomme vaikuttavat siihen, että leirille ei tule suurta määrää sellaisia varauksia, jotka perutaan. Näin saamme todellisen osallistujamäärän tietoomme ja se helpottaa leirin pienryhmien suunnittelun toteutuksessa ja paikkoja riittää juuri sinulle ja kaikille muille, jotka varmasti haluatte paikkansa leiriltä.

 

Mitä jos poikkeustila jatkuukin odotettua pidempään?

Jos leirien järjestäminen tulee kesän aikana mahdottomaksi, valtakunnallisella tasolla määrättyjen lakien takia tai leirin alkamisajankohtana perheellänne on ylitsepääsemätön este (sairaus, ulkomaanmatka tms.) palautamme varausmaksusi kokonaisuudessaan.

Varaa paikkasi suosituille lasten leireille!

Parkour Akatemia on järjestänyt lasten leirejä jo vuodesta 2009 ja vankalla kokemuksella järjestetyt leirimme ovat pidettyjä sekä saaneet loistavaa palautetta. Leirejä järjestetään kesän lisäksi koulujen syys- ja talvilomien aikaan. Parhaina asioina on pidetty uusien taitojen oppimista ja uusien kaverien saamista. Leireille voivat osallistua täysin uudet harrastajat kuin myös jo viikoittaisissa opetusryhmissä käyvät harrastajat.

Leireillämme opitut liikuntataidot jäävät elämään lasten arjessa, sillä parkouria ja akrobatiaa voi tehdä missä vain ja milloin vain. Vaarana siis on, että leireiltämme saa liikunnallisen elämäntavan tartunnan!

Vanhempien työssäkäynti mahdollistuu lapsen kesäloman aikana, sillä useimmat liikuntaleirimme ovat päiväleirejä, joille lapsen voi leirille tuoda jo ennen klo 8 ja hakea klo 16 jälkeen.

Järjestämme koululaisten parkourleirien lisäksi myös perheleirejä. Jyväskylässä, Lahdessa ja Helsingissä löytyy lisäksi sirkukseen, akrobatiaan ja trampoliiniakrobatiaan keskittyneitä leirejä. Kesäohjelmasta löydät myös erikoiskursseja aikuisille.

Tervetuloa oppimaan ja pitämään hauskaa!

 

Tarkista kaupunkisi leirit ja aikataulut klikkaamalla linkkiä alta: