Lasten leirit

Leirejä ympäri vuoden koulujen loma-aikoina! Lue lisää alta.

Hei! Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu järjestää leirejä koululaisten loma-aikoina.

Meinaako olla koulujen lomilla tylsää? No ei ole enää!

 

Järjestämme koulujen lomien aikaan leirejä lähes kaikilla toimipisteillämme. Klikkaa oman paikkakuntasi sivulle, lue lisää ja varaa paikkasi samantien!

 

Varaa paikkasi suosituille lasten leireille!

 

 

Parkour Akatemia on järjestänyt lasten leirejä jo vuodesta 2009 ja vankalla kokemuksella järjestetyt leirimme ovat pidettyjä sekä saaneet loistavaa palautetta. Leirejä järjestetään kesän lisäksi koulujen syys- ja talvilomien aikaan. Parhaina asioina on pidetty uusien taitojen oppimista ja uusien kaverien saamista. Leireille voivat osallistua täysin uudet harrastajat kuin myös jo viikoittaisissa opetusryhmissä käyvät harrastajat.

Leireillämme opitut liikuntataidot jäävät elämään lasten arjessa, sillä parkouria ja akrobatiaa voi tehdä missä vain ja milloin vain. Vaarana siis on, että leireiltämme saa liikunnallisen elämäntavan tartunnan!

Vanhempien työssäkäynti mahdollistuu lapsen kesäloman aikana, sillä useimmat liikuntaleirimme ovat päiväleirejä, joille lapsen voi leirille tuoda jo ennen klo 8 ja hakea klo 16 jälkeen.

Järjestämme koululaisten parkourleirien lisäksi myös perheleirejä. Jyväskylässä, Lahdessa ja Helsingissä löytyy lisäksi sirkukseen, akrobatiaan ja trampoliiniakrobatiaan keskittyneitä leirejä. Kesäohjelmasta löydät myös erikoiskursseja aikuisille.

Tervetuloa oppimaan ja pitämään hauskaa!

 

Tarkista kaupunkisi leirit ja aikataulut klikkaamalla linkkiä alta:

 

Katso videoilta aiempien leiriemme fiiliksiä!