Usein kysytyt kysymykset

Lauttasaaressa harrastaminen

Miten Lauttasaaren tunneille pääsee harrastamaan?

Lauttasaare toimipisteen tunneille, leireille ja kursseille ilmoittaudutaan kätevästi verkkosivuillamme. Kaikille tunneille saa tulla kokeilemaan, mikäli ryhmässä on parhaillaan tilaan. Jokaisen ryhmän paikkatilanteen näet ilmoittautumisjärjestelmästä: klikkaa itsesi ilmoittautumisjärjestelmään ja vieritä ruutua hieman alaspäin. Paikkoja voi myös tiedustella kesken kauden toimistoltamme.

Kaikilla säännöllisillä opetusryhmillä on yksi viikottainen harjoitus, jonka pituus riippuu valitsemastasi ryhmästä. Ilmoittautuminen mahdollistaa kyseisen ryhmän harjoituksiin osallistumisen. Tämän lisäksi aamutunneille on mahdollista osallistua myös kertamaksulla tai viiden kerran kortilla. Kysy lisätietoja toimistolta!

Voiko tunneille tulla kokeilemaan ilmaiseksi?

Kyllä voi! Kaikkiin ryhmiin missä on tilaa voi tulla kerran kokeilemaan aivan ilmaiseksi. Toimi näin:

  1. Katso ilmoittautumisjärejstelmästämme onko ko. ryhmässä tilaa. Klikkaa itsesti ilmoittautumisjärjestelmään ja vieritä ruutua hieman alaspäin niin näet paikkatilanteen.
  2. Ota verkkosivuiltamme aika ja paikka ylös.
  3. Tule paikalle ja ilmoita ohjaajalle paikanpäällä että tulitte kokeilemaan
  4. Juttele ohjaajan kanssa tunnin jälkeen miten harrastusta voi jatkaa tai kysy toimistoltamme
Mistä näen Lauttasaaren tuntitarjonnan?

Parkour Akatemian Lauttasaaren lukujärjestyksen näet suoraan ilmoittautumisjärjestelmästämme. Klikkaa alta itsesi oikean ikäryhmän ilmoittautumisjärjestelmään ja vieritä ruutua hieman alaspäin niin näet aikataulut!

Ovatko osallistujat vakuutettuja?

Tunneillamme sattuu loukkaantumisia todella vähän ja harjoittelu pidetään aina turvallisena. Vahinkoja kuitenkin sattuu ja sellasia tilanteita varten kaikki harrastajamme on vakuutettu ohjattujen tuntien aikana. Lisätietoa vakuutuksista.

Mitä tehdä, jos kaikki ryhmät, joihin haluan, ovat täynnä?

Ensisijaisesti kannattaa ilmoittautua ryhmään johon mahtuu. Tämän lisäksi voit ilmoittautua varasijalle. Mikäli paikka ryhmään aukeaa, olemme sinuun yhteydessä.

Varasijalla olevat saavat myös infoa tulevista kursseista ja leireistä ensimmäisten joukossa.

Saanko rahani takaisin jos en halua jatkaa ensimmäisten treenien jälkeen?

Tottakai! Meillä on tyytyväisyystakuu! Sinulla on 5 vuorokautta aikaa perua ilmoittautumisesi ensimmäisten harjoitusten jälkeen. Jos jostain syystä treenit eivät siis miellytä sinua tai ilmoittamaasi henkilöä saat rahasi 100% takaisin.

Kuinka maksaminen toimii?

Ilmoittautumisen yhteydessä valitset maksuvaihtoehdoista mieleisesi. Laskutus hoidetaan Paytrailin kautta. Suosittelemma maksamaan harjoitusmaksun ilmoittautumisen yhteydessä, mutta saat sen myös laskulle ja voit maksaa osissa kun valitsen maksutavaksi Collector laskun.

Saako menetettyjä harjoituksia korvata?

Sairastapauksien tai muiden poissaolojen jälkeen menetettyjä ryhmiä voi korvata viikon muissa saman ikäryhmän harjoituksissa, mikäli ryhmässä on tilaa. Korvaus täytyy aina varmistaa toimistoltamme etukäteen.

Miten löydän Lauttasaaren salille?

Harjoittelusalimme sijaitsee osoitteessa Vattuniemenkatu 7 Helsingissä.

 

Mihin voi parkkeerata?

Salin läheisyydessä on joitain parkkipaikkoja. Toimistolta voi pyytää parkkilupaa lainaan harjoituksien ajaksi.

Miten saan yhteyden Lauttasaaren toimipisteen henkilökuntaan?

Jos sinulla on mitä tahansa epäselvää, ota ihmeessä yhteyttä. Toimiston puhelin 050 3417157 (ma-pe klo 13-17), mikäli puhelimeen ei vastata, soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen lauttasaari@parkourakatemia.fi

Voinko järjestää tiloissanne tilaisuuden tai voitteko auttaa minua tapahtuman järjestämisessä?

Kyllä voimme. Teemme mm. opetuksia ja esityksiä tilauksesta. Lue lisää tilaustoiminnasta.