fbpx

Leirit

Suositut parkour- ja sirkusleirit Lauttasaaressa!

Lauttasaaressa järjestetään parkour-leirejä kouluikäisille kesäkuussa, elokuussa ennen koulujen alkua sekä koulujen syys- ja talvilomien aikaan. Alla tietoa tulevista leireistä.

Loma-aikojen leirit koululaisille (7-12 v.)

Syysloman parkour- ja sirkusleirillä (12.-14.10.) on luvassa on parkour-harjoituksia, eri sirkuslajeihin tutustumista, pelejä, haasteita sekä uuden oppimista. Leirille voi tulla ilman minkäänlaista ennakkokokemusta parkourista tai sirkuksesta, mutta haasteita tarjotaan varmasti myös pidempään harjoitelleille. Leirin tukikohtana toimii Helsingin Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun sali (Vattuniemenkatu 7), johon kokoonnutaan leiripäivien aluksi ja lopuksi (mahdollisista poikkeuksista tiedotetaan ohjelman mukana). Sään salliessa harjoitellaan kuitenkin myös ulkona ja tutustutaan lähiympäristön liikkumismahdollisuuksiin.

Leiriohjelma alkaa joka päivä klo 9 ja päättyy klo 15. Leirille tuodaan omat eväät, joita voi tarvittaessa säilyttää jääkaapissa ja lämmittää mikrossa. Lisätietoja saat leirikirjeessä, joka saapuu edeltävällä viikolla sähköpostitse.

Ilmoittaudu mukaan

Paikat kesäleireille täyttyvät nopeasti. Varaa siis nopeasti oma paikkasi!