Leirit

Suositut parkour- ja sirkusleirit Lauttasaaressa!

Lauttasaaressa järjestetään parkour-leirejä kouluikäisille kesäkuussa, elokuussa ennen koulujen alkua sekä koulujen syys- ja talvilomien aikaan. Alla tietoa tulevista leireistä.

Talviloman Parkour- leirit koululaisille (3 päivää, 7-12 v.)

Tällä 7-12-vuotiaiden talvilomaleirillä parkourataan ja harjoitellaan erilaisia sirkuslajeja, kuten akrobatiaa, ilma-akrobatiaa jongleerausta. Luvassa on mielekkäitä haasteita, uuden oppimista ja hauskoja pelejä. Minkäänlaista lajikokemusta ei tarvita, joten tervetulleita ovat sekä aiemmin parkouria tai sirkuslajeja harjoitelleet että niihin vasta tutustuvat lapset.

Kesäleirit koululaisille (4-5 päivää, 7-14 v.)

Kesän parkour- ja sirkusleireillä harjoitellaan pääosin Lauttasaaren hienolla salilla ja monipuolisilla ulkopaikoilla. Leirien tukikohtana toimii Helsingin Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun sali (Vattuniemenkatu 7), johon kokoonnutaan leiripäivien aluksi ja lopuksi (mahdollisista poikkeuksista tiedotetaan ohjelman mukana).

Leiriohjelma alkaa joka päivä klo 9 ja päättyy klo 15. Leiriläinen tulee hakea viimeistään klo 16:15. Leirille tuodaan omat eväät, joita voi tarvittaessa säilyttää jääkaapissa ja lämmittää mikrossa. Tärkeää kesän leirille on muistaa tuoda oma juomapullo! Näiden lisäksi mukaan tarvitset säiden mukaiset ulkoliikuntavarusteet sekä sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja kengät. Avojaloinkin sisällä pärjää.

Ilmoittaudu mukaan

Paikat kesäleireille täyttyvät nopeasti. Varaa siis nopeasti oma paikkasi!