fbpx

Kokeilu­­tunnit

Ilmaiset kokeilutunnit!

Lauttasaaren Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu järjestää säännöllisesti ilmaisia kokeilutunteja, joiden kautta on helppo tutustua lajiin – tai useampaan!

Ensimmäinen askel uuden harrastuksen aloittamisessa otetaan turvallisesti meidän kokeilutunneilla. Pääset tutustumaan tiloihin, ohjaajiimme sekä tottakai tuntiemme sisältöihin.

Kokeilutunnit on suunnattu uusille harrastajille ja toimivat erityisen loistavasti ponnistuslautana uuteen lajiin ja harrastukseen, mutta eivät sido sinua jatkamaan.

Maksuttomalla kokeilutunnilla pääset tutustumaan lajiin ammattilaisohjaajan opastuksessa. Kokeilutunnille voi osallistua täysin ilman mitään laji- tai liikuntataustaa!

 

TAMMIKUUN 2021 KOKEILUTUNNIT

 

Koska haluamme pitää tammikuun kokeilutunnit mahdollisimman turvallisesti, järjestetään kokeilutunnit ulkona Lauttasaaren liikuntapuistossa (Lahnalahdentie 4) sunnuntaina 3.1.2021. Ilmoittauduthan myös kokeilutunnille erikseen alla olevien linkkien kautta. Jos jokin vielä askarruttaa, voi lisäkysymyksiä voi lähettää osoitteeseen lauttasaari@parkourakatemia.fi

KOKEILUTUNNIT SUNNUNTAINA 3.1.

3-6-vuotiaiden kokeilutunti klo 11-11:45 ILMOITTAUDU

7-11-vuotiaiden parkour-kokeilutunti klo 12-13 ILMOITTAUDU