fbpx

Ryhmät

 

 

 

Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun harrastusryhmät

Syyskausi alkaa viikolla 34.  ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Harrastamisen hinta määräytyy ryhmien lukumäärän mukaan. Yhden lasten ryhmän hinta syyskaudelle on 145€. 

Mikäli haluatte käydä useammassa ryhmässä niin toinen ryhmä samalle lapselle on 110€, kolmas ja useampi 90€. Laita maili juho.kallio@parkourakatemia.fi saadaksesi useamman ryhmän alennuksen.

Ne harrastajat, joilla on jo perustekniikat kunnossa ja haluavat intensiivisempää harjoittelua voivat ilmoittautua valmennusryhmään, jolla on kahdet treenit viikossa samalla kokoonpanolla. Halutessaan voi myös käydä sekä oman ikätason ns perusryhmässä että valmennusryhmässä.

 ILMOITTAUTUMINEN ryhmiin tapahtuu ilmoittautumisjärjestelmässä, joka toimii verkkokaupan lailla eli ensin valitaan halutut ryhmät ja sitten siirrytään ostoskoriin vahvistamaan tilaukset. Ilmoittautumiset vahvistuvat vasta kun maksuprosessi on suoritettu. Maksutapoina on verkkopankki, lasku ja osamaksu. On myös mahdollista käydä tutustumassa ryhmään veloituksetta ennen ilmoittautumisen tekemistä. 

Mustankallion tunnelin liikuntatiloissa alkaa laaja ilmastointiremontti elokuussa ja tästä syystä syyskauden aloitetaan Launeella väliaikaisessa treenihallissa osoitteessa Ajokatu 81. Tunnelin tiloihin päästään palaamaan arviolta syylomaan mennessä. Launeen tila on suuri ja sinne tehdään hyvin varusteltu sali jossa on kaksi airträckiä, permantomattoalue ja parkour-alue. Plussaa Launeen tilassa on mm se että pihassa on runsaasti parkkitilaa suoraan sisäänkäynnin edessä ja sijainti on mainio Launeen Cittarin ja Prisman välissä.

 

AIKATAULU

Syyskausi alkaa viikolla 34 ja ryhmiin voi ilmoittautua tämän jälkeenkin!

Voit ilmoittautua myös useampaan ryhmään viikossa.

LOMA-AJAT

Koulujen loma-aikoina kuten talvi- ja pääsiäislomalla ei ole harjoituksia

KAUSIMAKSUT

Harrastusryhmät

Perheryhmät 2-4hlö

Valmennusryhmät

145 €

 190 € -320€

265 €

 

Sirkus

AIKUISET

Aikuisten ryhmä on tarkoitettu aikuisikäisille sirkuslajeista kiinnostuneille. Aiempaa kokemusta ei tarvita. Ryhmässä harjoitellaan eri sirkuslajeja kuten jönglöörausta, tasapainolajeja, akrobatiaa ja trampoliiniakrobatiaa. Harjoittelussa huomioidaan ryhmän mielenkiinnonkohteet ja taitotaso.

Treenit: SU klo 13.30-14.30 Vault Parkour-salilla

PERHERYHMÄ

Perheryhmä on tarkoitettu aikuisille sekä 3-6 vuotiaille lapsille 😉 Ryhmässä harjoitellaan leikinomaisesti eri sirkuslajeja kuten jönglöörausta, tasapainolajeja, akrobatiaa ja trampoliiniakrobatiaa. Harjoittelussa huomioidaan ryhmän mielenkiinnonkohteet ja taitotaso. Perheryhmässä aikuiset ja lapset harjoittelevat pääasiallisesti yhdessä.

Treenit: SU klo 10.30-11.30 Vault Parkour-salilla

PIKKUMANAATIT 4-6v

Ryhmässä harjoitellaan leikinomaisesti eri sirkuslajeja kuten jönglöörausta, tasapainolajeja, akrobatiaa ja trampoliiniakrobatiaa. Harjoittelussa huomioidaan ryhmän mielenkiinnonkohteet ja taitotaso.

Treenit: SU klo 11.30-12.30 Vault Parkour-salilla

LAPSET 7-10v

Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti eri sirkuslajeja kuten jönglöörausta, ilma-akrobatiaa, tasapainolajeja ja trampoliiniakrobatiaa. Harjoittelussa huomioidaan ryhmän mielenkiinnonkohteet ja taitotaso.

Treenit: SU klo 12.30-13.30 Vault Parkour-salilla

NUORET 11-15

Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti eri sirkuslajeja kuten jönglöörausta, tasapainolajeja, akrobatiaa ja trampoliiniakrobatiaa. Harjoittelussa huomioidaan ryhmän mielenkiinnonkohteet ja taitotaso.

Treenit: SU klo 12.30-13.30 Vault Parkour-salilla

 ILMOITTAUDU

Trampoliini ja akrobatia

Aikuiset Ma klo 20-21

10v+ Ryhmä 1 Ti  klo 16-17
10v+ Ryhmä 2 Su klo 13.30-14.30

7-10v Ryhmä 1 Ke klo 16-17

7-10v Ryhmä 2 Pe klo 17-18

Jatkotason ryhmä ke klo 19-20, ei ikärajausta mutta vaatimuksena perustaitojen hallinta, kuten arabialainen, kärrynpyörä, voltti airträkillä

 ILMOITTAUDU

Parkour Aikuiset

Aikuisten ryhmät kaikille yli 17-vuotiaille. Olit sitten juuri täysi-ikäinen tai keski-ikäinen, jos olet kiinnostunut parkourista, tämän on ryhmäsi. Perusteellista ja monipuolista harjoittelua oman taidon mukaan! Tule rohkeasti mukaan kokeilemaan ennen päätöstä aloittamisesta!

Treeniajat:

Trampoliini ja akrobatia  Ma klo 20-21
Parkour                           To klo 20-21

ILMOITTAUDU

Parkour Perheet

Perhe-parkour on tarkoitettu 3-8v. lapsille ja heidän vanhemmilleen. Ryhmässä vanhempi ja lapsi pääsevät liikkumaan, leikkimään ja pitämään hauskaa yhdessä. Samalla lapsille opetetaan liikkumisen ja parkourin perustaitoja ja vanhemmat pääsevät temppuilemaan ja kuntoilemaan makunsa mukaan. Harjoitukset koostuvat leikinomaisista alkulämmittelyistä, esteradoista ja trampoliinivoimistelusta, joita lapset tekevät yhdessä vanhempiensa kanssa.

Ryhmä 1 Su klo 16.30-17.30 Vault-parkoursali
Ryhmä 2 Su klo 17.30-18.30 Vault-parkoursali
Ryhmä 3 Su klo 18.30-19.30 Vault-parkoursali

Parkour "pikkukiipijät" 4-6v

4–6- vuotiaiden ryhmässä parkouria ja fyysisiä ominaisuuksia harjoitellaan ikäryhmälle ominaisesti leikin avulla sekä hyödynnetään aloittelijoille ja ”pikkuihmisille” soveltuvia avustettuja harjoituksia. Näin taataan turvallinen parkourin oppiminen ja lapselle tulee hyvä mieli, kun saa tehdä omalle tasolleen sovellettua ihka oikeaa parkouria! Parkour-harjoituksissa lapsi oppii myös ryhmässä toimimisen pelisääntöjä sekä toisten kannustamista ja huomioon ottamista.

Treeniajat:

Ryhmä 1 Ma klo 17-17.55 Vault-parkoursali
Ryhmä 2 Ma klo 18-18.55 Vault-parkoursali
Ryhmä 3 To klo 17-17.55 Vault-parkoursali
Ryhmä 4 To klo 18-18.55 Vault-parkoursali
Ryhmä 5 Su klo 14.30-15.25 Vault-parkoursali

Parkour 7-9v

Parkour Lapset 7-9 vuotiaat

Parkour Akatemian lasten ryhmät on tarkoitettu 7-9 vuotiaille. Lasten ryhmät keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin tekniikoiden opetteluun ja soveltamiseen erilaisissa ympäristöissä. Liikkumista ja tekniikoita harjoitellaan myös pelien ja leikkien avulla. Ryhmässä treenataan osallistujien iälle ja taitotasolle sopivalla tavoilla kehityksen ja hauskuuden maksimoimiseksi.

Treeniajat:

Ryhmä 1                       Ma klo 16-17 Vault-parkoursali
Ryhmä 2                       Ti klo 17-18 Vault-parkoursali
Ryhmä 3                       Ke klo 17-18 Vault-parkoursali
Ryhmä 4                       To klo 18-19 Vault-parkoursali                                                                                                                                                                  Ryhmä 5                       Pe klo 16-17 Vault-parkoursali

Parkour 10-12-v

Parkour Lapset 10-12 vuotiaat

Parkour Akatemian lasten ryhmät on tarkoitettu 10-12 vuotiaille. Lasten ryhmät keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin tekniikoiden opetteluun ja soveltamiseen erilaisissa ympäristöissä. Ryhmässä treenataan osallistujien iälle ja taitotasolle sopivalla tavoilla kehityksen ja hauskuuden maksimoimiseksi.

Treeniajat:

Ryhmä 1                        Ti   klo 18-19 Vault-parkoursali
Ryhmä 2                        Ke  klo 18-19 Vault-parkoursali
Ryhmä 3                        To klo 19-20 Vault-parkoursali                                                                                                                                                                  Ryhmä 4                        Pe klo 18-19 Vault-parkoursali                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Parkour Nuoret

Parkour Akatemian nuorten ryhmät on tarkoitettu 13-17-vuotiaille. Nuorten ryhmät keskittyvät parkourin tekniikoiden opetteluun, yhdistelyyn ja soveltamiseen erilaisissa tilanteissa. Lisäksi edistyneempiä tekniikoita ja lihaskuntoharjoituksia tehdään ryhmän tason mukaan. Nuorten ryhmissä korostuvat myös luovan parkour-ajattelun ja parkour-rohkeuden kehittäminen. 

Treeniajat:

Ryhmä 1 Ma klo 19-20 Vault-parkoursali
Ryhmä 2 Su  klo 15.30-16.30 Vault-parkoursali

Parkour Valmennusryhmät
Valmennusryhmissä sama pienryhmä harjoittelee kahdesti viikossa samojen valmentajien johdolla.  Valmennusryhmässä valmentaja pystyy seuraamaan ja ohjaamaan yksilön kehittymistä tehokkaammin kuin harrastusryhmissä ryhmän koostumuksen ollessa suunnilleen vakio kauden alusta loppuun. Valmennusryhmien harjoittelussa yhdistyy sekä lajitaitojen että fysiikan kehittäminen tehokkaammin kuin harrastusryhmissä.
Valmennusryhmään kannattaa hakeutua mikäli haluaa kehittyä enemmän ja nopeammin sekä kehittää parkorissa tarvittavia fyysisiä ominaisuuksia kuten voimaa, kimmoisuutta ja nopeutta.

RYHMÄT JA HARJOITUSAJAT