fbpx

Ryhmät

 

 

 

Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun harrastusryhmät

Kevätkausi alkaa viikolla 3. Harrastustoiminta on käynnissä. Emme ole koronatauolla emmejä jää koronatauolle.

Harrastamisen hinta määräytyy ryhmien lukumäärän mukaan. Yhden lasten ryhmän hinta kevätkaudelta on 150€. Kausimaksun hintaan keväällä kuuluu harrastajille jaettava Parkourpolku-työkirja sekä verkkopalvelu kevätkauden ajaksi.

Mikäli haluatte käydä useammassa ryhmässä niin toinen ryhmä samalle lapselle on 110€, kolmas ja useampi 90€. Laita maili juho.kallio@parkourakatemia.fi saadaksesi useamman ryhmän alennuksen

Mikäli kausi ei pääsisi alkamaan Parkour Akatemian toimintaa koskevan suoran keskeytysmääräyksen vuoksi tai keskeytyisi puoleen väliin mennessä niin hinnasta on mahdollisuus saada takaisin se osuus mikä jää pitämättä. 

ILMOITTAUTUMINEN ryhmiin tapahtuu ilmoittautumisjärjestelmässä, joka toimii verkkokaupan lailla eli ensin valitaan halutut ryhmät ja sitten siirrytään ostoskoriin vahvistamaan tilaukset. Ilmoittautumiset vahvistuvat vasta kun maksuprosessi on suoritettu. Maksutapoina on verkkopankki, lasku ja osamaksu. On myös mahdollista käydä tutustumassa ryhmään veloituksetta ennen ilmoittautumisen tekemistä. Ilmoittautumiset ovat sitovia eikä maksuja palauteta kauden alettua.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

AIKATAULU

Kevätkausi alkaa viikolla 3 ja ryhmiin voi ilmoittautua tämän jälkeenkin!

Voit ilmoittautua myös useampaan ryhmään viikossa.

LOMA-AJAT

Koulujen loma-aikoina kuten talvi- ja pääsiäislomalla ei ole harjoituksia

KAUSIMAKSUT

Harrastusryhmät

Perheryhmät 2-4hlö

Valmennusryhmät

150 €

 185 € -320€

265 €

 

Parkour Aikuiset

Aikuisten ryhmät kaikille yli 17-vuotiaille. Olit sitten juuri täysi-ikäinen tai keski-ikäinen, jos olet kiinnostunut parkourista, tämän on ryhmäsi. Perusteellista ja monipuolista harjoittelua oman taidon mukaan! Tule rohkeasti mukaan kokeilemaan ennen päätöstä aloittamisesta!

Treeniajat:

Trampoliini ja akrobatia  Ma klo 20-21
Parkour                           To klo 20-21

ILMOITTAUDU

Parkour Perheet

Perhe-parkour on tarkoitettu 3-8v. lapsille ja heidän vanhemmilleen. Ryhmässä vanhempi ja lapsi pääsevät liikkumaan, leikkimään ja pitämään hauskaa yhdessä. Samalla lapsille opetetaan liikkumisen ja parkourin perustaitoja ja vanhemmat pääsevät temppuilemaan ja kuntoilemaan makunsa mukaan. Harjoitukset koostuvat leikinomaisista alkulämmittelyistä, esteradoista ja trampoliinivoimistelusta, joita lapset tekevät yhdessä vanhempiensa kanssa.

Ryhmä 1 Su klo 16.30-17.30 Vault-parkoursali
Ryhmä 2 Su klo 17.30-18.30 Vault-parkoursali
Ryhmä 3 Su klo 18.30-19.30 Vault-parkoursali

Parkour "pikkukiipijät" 4-6v

4–6- vuotiaiden ryhmässä parkouria ja fyysisiä ominaisuuksia harjoitellaan ikäryhmälle ominaisesti leikin avulla sekä hyödynnetään aloittelijoille ja ”pikkuihmisille” soveltuvia avustettuja harjoituksia. Näin taataan turvallinen parkourin oppiminen ja lapselle tulee hyvä mieli, kun saa tehdä omalle tasolleen sovellettua ihka oikeaa parkouria! Parkour-harjoituksissa lapsi oppii myös ryhmässä toimimisen pelisääntöjä sekä toisten kannustamista ja huomioon ottamista.

Treeniajat:

Ryhmä 1 Ma klo 17-17.55 Vault-parkoursali
Ryhmä 2 Ma klo 18-18.55 Vault-parkoursali
Ryhmä 3 To klo 17-17.55 Vault-parkoursali
Ryhmä 4 To klo 18-18.55 Vault-parkoursali
Ryhmä 5 Su klo 14.30-15.25 Vault-parkoursali

Parkour 7-9v

Parkour Lapset 7-9 vuotiaat

Parkour Akatemian lasten ryhmät on tarkoitettu 7-9 vuotiaille. Lasten ryhmät keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin tekniikoiden opetteluun ja soveltamiseen erilaisissa ympäristöissä. Liikkumista ja tekniikoita harjoitellaan myös pelien ja leikkien avulla. Ryhmässä treenataan osallistujien iälle ja taitotasolle sopivalla tavoilla kehityksen ja hauskuuden maksimoimiseksi.

Treeniajat:

Ryhmä 1                       Ma klo 16-17 Vault-parkoursali
Ryhmä 2                       Ti klo 17-18 Vault-parkoursali
Ryhmä 3                       Ke klo 17:30-18:30 Vault-parkoursali
Ryhmä 4                       To klo 19-20 Vault-parkoursali                                                                                                                                                                  Ryhmä 5                       Pe klo 16-17 Vault-parkoursali

Ryhmä 6                       Ke klo 16.30-17.30 Vault-parkoursali

Parkour Nuoret

Parkour Akatemian nuorten ryhmät on tarkoitettu 13-17-vuotiaille. Nuorten ryhmät keskittyvät parkourin tekniikoiden opetteluun, yhdistelyyn ja soveltamiseen erilaisissa tilanteissa. Lisäksi edistyneempiä tekniikoita ja lihaskuntoharjoituksia tehdään ryhmän tason mukaan. Nuorten ryhmissä korostuvat myös luovan parkour-ajattelun ja parkour-rohkeuden kehittäminen. 

Treeniajat:

Ryhmä 1 Ma klo 19-20 Vault-parkoursali
Ryhmä 2 Su  klo 15.30-16.30 Vault-parkoursali

Parkour Valmennusryhmät
Valmennusryhmissä sama pienryhmä harjoittelee kahdesti viikossa samojen valmentajien johdolla.  Valmennusryhmässä valmentaja pystyy seuraamaan ja ohjaamaan yksilön kehittymistä tehokkaammin kuin harrastusryhmissä ryhmän koostumuksen ollessa suunnilleen vakio kauden alusta loppuun. Valmennusryhmien harjoittelussa yhdistyy sekä lajitaitojen että fysiikan kehittäminen tehokkaammin kuin harrastusryhmissä.
Valmennusryhmään kannattaa hakeutua mikäli haluaa kehittyä enemmän ja nopeammin sekä kehittää parkorissa tarvittavia fyysisiä ominaisuuksia kuten voimaa, kimmoisuutta ja nopeutta.

RYHMÄT JA HARJOITUSAJAT