Ryhmät

 

 

 

Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun harrastusryhmät

Syyskauden 2020 harjoituksiin ilmoittautuminen on käynnissä. Valitse mieleisesi yksi tai useampi harrastusryhmä tarjolla olevista ryhmistä Parkour, Tramppa tai Sirkus. Mikäli syyskausi ei pääsisi alkamaan uusien koronarajoitusten vuoksi tai keskeytyy puoleen väliin mennessä niin hinnasta on mahdollisuus saada takaisin se osuus mikä jää pitämättä. Tämä siinä tapauksessa että hallitus määrää ryhmätoiminnat keskeytettäviksi. Mikäli kävisi niin että kokoontumisrajoituksia astuu syksyn aikana voimaan ja ne koskettavat niin pieniä ryhmiä kuin harrastustoiminnassa järjestetään niin ensisijainen toimenpide on pienentää ryhmäkokoja ja järjestää lisäryhmiä tämän mahdollistamiseksi.

Harrastamisen hinta määräytyy ryhmien lukumäärän mukaan. Yhden lasten ryhmän hinta syyskaudelta on 140€. Yhdestä tai useammasta ryhmästä samalle henkilölle tai sisarukselle tulee 15€ määräalennus.

ILMOITTAUTUMINEN ryhmiin tapahtuu ilmoittautumisjärjestelmässä, joka toimii verkkokaupan lailla eli ensin valitaan halutut ryhmät ja sitten siirrytään ostoskoriin vahvistamaan tilaukset. Ilmoittautumiset vahvistuvat vasta kun maksuprosessi on suoritettu. Maksutapoina on verkkopankki, lasku, osamaksu ja luottokortit. On myös mahdollista käydä tutustumassa ryhmään veloituksetta ennen ilmoittautumisen tekemistä. Tutustuminen ryhmään ennen ilmoittautumista on mahdollista mikäli ryhmässä on vielä tilaa kauden alettua.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

AIKATAULU
Syyskausi alkaa viikolla 35.

Voit ilmoittautua myös useampaan ryhmään viikossa.

LOMA-AJAT

Seuraavina loma-aikoina ei ole harjoituksia:
Koulujen loma-aikoina kuten hiihto ja pääsiäislomalla ei ole harjoituksia

Parkour Aikuiset

Aikuisten ryhmät kaikille yli 17-vuotiaille. Olit sitten juuri täysi-ikäinen tai keski-ikäinen, jos olet kiinnostunut parkourista, tämän on ryhmäsi. Perusteellista ja monipuolista harjoittelua oman taidon mukaan! Tule rohkeasti mukaan kokeilemaan ennen päätöstä aloittamisesta!

Treeniajat:

Trampoliini ja akrobatia  Ma klo 20-21
Parkour                           To klo 20-21

ILMOITTAUDU

Parkour Perheet

Perhe-parkour on tarkoitettu 3-8v. lapsille ja heidän vanhemmilleen. Ryhmässä vanhempi ja lapsi pääsevät liikkumaan, leikkimään ja pitämään hauskaa yhdessä. Samalla lapsille opetetaan liikkumisen ja parkourin perustaitoja ja vanhemmat pääsevät temppuilemaan ja kuntoilemaan makunsa mukaan. Harjoitukset koostuvat leikinomaisista alkulämmittelyistä, esteradoista ja trampoliinivoimistelusta, joita lapset tekevät yhdessä vanhempiensa kanssa.

Ryhmä 1 Su klo 16.30-17.30 Vault-parkoursali
Ryhmä 2 Su klo 17.30-18.30 Vault-parkoursali
Ryhmä 3 Su klo 18.30-19.30 Vault-parkoursali

Parkour "pikkukiipijät" 4-6v

4–6- vuotiaiden ryhmässä parkouria ja fyysisiä ominaisuuksia harjoitellaan ikäryhmälle ominaisesti leikin avulla sekä hyödynnetään aloittelijoille ja ”pikkuihmisille” soveltuvia avustettuja harjoituksia. Näin taataan turvallinen parkourin oppiminen ja lapselle tulee hyvä mieli, kun saa tehdä omalle tasolleen sovellettua ihka oikeaa parkouria! Parkour-harjoituksissa lapsi oppii myös ryhmässä toimimisen pelisääntöjä sekä toisten kannustamista ja huomioon ottamista.

Treeniajat:

Ryhmä 1 Ma klo 17-17.55 Vault-parkoursali
Ryhmä 2 Ma klo 18-18.55 Vault-parkoursali
Ryhmä 3 To klo 17-17.55 Vault-parkoursali
Ryhmä 4 To klo 18-18.55 Vault-parkoursali
Ryhmä 5 Su klo 14.30-15.25 Vault-parkoursali

Parkour 7-9v

Parkour Lapset 7-9 vuotiaat

Parkour Akatemian lasten ryhmät on tarkoitettu 7-9 vuotiaille. Lasten ryhmät keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin tekniikoiden opetteluun ja soveltamiseen erilaisissa ympäristöissä. Liikkumista ja tekniikoita harjoitellaan myös pelien ja leikkien avulla. Ryhmässä treenataan osallistujien iälle ja taitotasolle sopivalla tavoilla kehityksen ja hauskuuden maksimoimiseksi.

Treeniajat:

Ryhmä 1                       Ma klo 16-17 Vault-parkoursali
Ryhmä 2                       Ti klo 17-18 Vault-parkoursali
Ryhmä 3                       Ke klo 17:30-18:30 Vault-parkoursali
Ryhmä 4                       To klo 19-20 Vault-parkoursali                                                                                                                                                                  Ryhmä 5                       Pe klo 16-17 Vault-parkoursali

Ryhmä 6                       Ke klo 16.30-17.30 Vault-parkoursali

Parkour Nuoret

Parkour Akatemian nuorten ryhmät on tarkoitettu 13-17-vuotiaille. Nuorten ryhmät keskittyvät parkourin tekniikoiden opetteluun, yhdistelyyn ja soveltamiseen erilaisissa tilanteissa. Lisäksi edistyneempiä tekniikoita ja lihaskuntoharjoituksia tehdään ryhmän tason mukaan. Nuorten ryhmissä korostuvat myös luovan parkour-ajattelun ja parkour-rohkeuden kehittäminen. 

Treeniajat:

Ryhmä 1 Ma klo 19-20 Vault-parkoursali
Ryhmä 2 Su  klo 15.30-16.30 Vault-parkoursali

Parkour Valmennusryhmät
Valmennusryhmissä sama pienryhmä harjoittelee kahdesti viikossa samojen valmentajien johdolla.  Valmennusryhmässä valmentaja pystyy seuraamaan ja ohjaamaan yksilön kehittymistä tehokkaammin kuin harrastusryhmissä ryhmän koostumuksen ollessa suunnilleen vakio kauden alusta loppuun. Valmennusryhmien harjoittelussa yhdistyy sekä lajitaitojen että fysiikan kehittäminen tehokkaammin kuin harrastusryhmissä.
Valmennusryhmään kannattaa hakeutua mikäli haluaa kehittyä enemmän ja nopeammin sekä kehittää parkorissa tarvittavia fyysisiä ominaisuuksia kuten voimaa, kimmoisuutta ja nopeutta.

RYHMÄT JA HARJOITUSAJAT

KAUSIMAKSUT

Harrastusryhmät

Perheryhmät 2-5hlö

Valmennusryhmät

140 €

 180 € -320€

255 €

 

ALENNUKSET

Määräalennus: Kun yksi osallistuja ilmoittautuu useampaan ryhmään samalle kaudelle, saa hän 15 € alennuksen jokaisesta lisäryhmästä.

Perheenjäsenalennus: Kun yksi osallistujista on maksanut täyden kausimaksun, saavat seuraavat perheenjäsenet 15 € alennuksen samasta kaudesta.