Ryhmät

Parkouria Kuopiossa viikottain!

Ilmoittautuminen tunneille on auki! 

Kuopion Parkour Akatemia aloitti toimintansa syksyllä 2016 ja nyt salillamme on reilu 500m2 temppuilutilaa! Lue alta ryhmistä ja ilmoittaudu mukaan!

Perheet
Perheparkour on tarkoitettu 3-8 -vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Ryhmässä vanhempi ja lapsi pääsevät liikkumaan, leikkimään ja pitämään hauskaa yhdessä. Samalla lapsille opetetaan liikkumisen ja parkourin perustaitoja ja vanhemmat pääsevät kuntoilemaan makunsa mukaan. Harjoitukset koostuvat leikinomaisista alkulämmittelyistä ja esteradoista, joita lapset tekevät yhdessä vanhempiensa kanssa.  Hintaan sisältyy yksi aikuinen ja yksi lapsi. 

Paina tästä tarkastaaksesi ryhmien aikataulut

Pikkuapinat
Pikkuapinoiden (4-6v) tunneilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia liikuntataitoja parkour ympäristössä. Oppilaat tutustuvat erilaisiin perusliikemalleihin kuten kiipeämiseen, hyppäämiseen ja pyörimiseen. Harjoittelu on leikinomaista ja oppilaita kannustavaa. Tunneilla tehdään aina alkulämmittelyleikki ja kehonhallintaa harjoittavia liikkeitä. Ennakkotaitoja ei tarvita.

Paina tästä tarkastaaksesi ryhmien aikataulut

Lapset
Parkour Akatemian lasten ryhmät on tarkoitettu 7-12 -vuotiaille, ja ne jakautuvat kahteen ikäryhmään: 7-9 -vuotiaat sekä 10-12 -vuotiaat. Lasten ryhmät keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin perustekniikoiden opetteluun mm. leikkien ja pelien avulla. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja jokaisen omaa liikettä arvostetaan. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa.

Paina tästä tarkastaaksesi ryhmien aikataulut

Lapset edistyneet

Lapsille, jotka ovat jo aikaisemmin harrastaneet parkouria ja osaavat alkeet.

Paina tästä tarkastaaksesi ryhmien aikataulut

Nuoret
Parkour Akatemian nuorten ryhmät on tarkoitettu 13-15 -vuotiaille. Nuorten ryhmät keskittyvät parkourin perustekniikoihin ja turvallisen ja vastuullisen harastamisen opetteluun. Edistyneempiä tekniikoita ja lihaskuntoharjoituksia tehdään kunkin ryhmän tason mukaan. Ryhmissä opitaan myös liikkumisen luovuutta ja kannustetaan oman liikkumistavan kehittämiseen.

Paina tästä tarkastaaksesi ryhmien aikataulut

Aikuiset
Ryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti aikuisille (yli 15 v). Ryhmässä opetellaan parkourin perustaitoja, mutta myös edistyneempiä tekniikoita harjoitellaan jokaisen oman tason mukaan. Ryhmässä tulevat tutuksi niin parkourin luova liikkuminen, leikinomainen lähestymistapa harjoitteluun kuin vastuullinen ja kannustava ajattelutapakin. Lisäksi tutustutaan hieman parkouria tukevien ominaisuuksien, kuten lihaskunnon harjoitteluun. Ryhmä antaa valmiudet määrätietoiseen omatoimiseen harjoitteluun.

Paina tästä tarkastaaksesi ryhmien aikataulut

Sekaryhmä

Sekaryhmä on tarkoitettu kaikille 7-99 vuotiaille harrastajille. Tunnille voi siis ilmoittautua oman lapset, puolison, sisaruksen, ystävän tai vaikkapa naapurin kanssa. Tunneilla keskitytään parkourin perustekniikoihin ja turvallisen ja vaastuullisen harrastamisen opetteluun. Sekaryhmässä pääsee näkemään parkourin monipuolisuuden ja sen miten samat harjoitukset voi muokata jokaiselle sopivaksi ja tarpeeksi haastavaksi vaikka olisi 50 vuotta ikäeroa.

 

Paina tästä tarkastaaksesi ryhmien aikataulut

Aktiiviryhmä

Aktiiviryhmä on tarkoitettu 7-13-vuotialle, jo ennestään parkourin perustaidot hallitseville, hyvää motivaatiota ja ryhmähenkeä osoittaville parkouraajille. Aktiiviryhmään ei voi ilmoittautua suoraan, vaan jo ennestään tunneilla käyvät pystyvät hakemaan tai tulemaan suositelluiksi aktiiviryhmään.

UUTTA: PunttiPassi! Käytä aika hyödyksi ja treenaa lapsen harjoitusten aikana! Uuden salin puolella on laadukas punttitila, jossa vanhempien on mahdollisuus treenata lasten harjoitusten ajan. Tila on rajattu verhoilla, joten treenata saa rauhassa. Hintaan kuuluu valmiita 60min treenejä. PunttiPassi alkaa vk 4 ja kestää sinne asti kun siirrymme ulos treenaamaan (vk 18 tai 19, riippuen säästä). Hinta KOKO KAUDEKSI vain 40€.

 

Kevät 2020

Kausi alkaa viikolla 4 (20.1.-26.1.)

Hiihtolomaviikolla 10 (2.3.-8.3.), pääsiäisenä 10.4.-13.4.  ja vappuna 1.5. ei ole harjoituksia.

Kevätkauden viimeiset tunnit:

Tiistain, keskiviikon ja torstain ryhmät vk 19

Maanantain ja lauantain ryhmät vk 20

Perjantain ryhmät vk 21.

Ohjeistusta ilmoittautumiseen:

Täytä lomake-tiedot ja valitse ryhmät joihin haluat osallistua. Ilmoittautumistietojen tarkistamisen jälkeen voit siirtyä maksamaan. Maksutapoina käyvät verkkomaksu (verkkopankissa tai luottokortilla), lasku tai liikuntasetelit. Jos haluat ilmoittautua useampaan ryhmään, saat alennuksen. Alennus näkyy automaattisesti tietojen tarkistamisen yhteydessä.

Jos sinulla on kysyttävää ilmoittautumisesta tai et saa vahvistussähköpostia, ota rohkeasti yhteyttä!

HINNASTO
Kausimaksun hinta määräytyy tunnin keston mukaan.

45min – 140  

60 min – 150 €

90 min – 160 € 

(Yksi maksu kattaa koko kauden ja sisältää vakuutuksen)

-Usean ryhmän alennus: Kun ilmoittaudut kahdelle viikkotunnille saat kausimaksusta 30 € alennuksen. Jos ilmottaudut kolmelle viikkotunnille saat kausimaksusta 40 € alennuksen. Alennus näkyy automaattisesti tietojen tarkistuksen yhteydessä.

Sisaralennus: Samasta taloudesta toinen osallistuja saa 15 € alennuksen kausimaksusta. Huom! Vähintään yhden taloudesta pitää olla maksanut täyden kausimaksun.