fbpx

Ryhmät

Parkouria Kuopiossa viikottain!

 

Kuopion Parkour Akatemia aloitti toimintansa syksyllä 2016 ja nyt salillamme on reilu 500m2 temppuilutilaa! Lue alta ryhmistä ja ilmoittaudu mukaan!

Syksy 2021

Ilmoittautuminen on nyt auki!

Ennakkovaraajanetu -30€ voimassa 31.5.asti! 

Kausi alkaa vk 34 (23.8.-29.8.)

Syysloma viikolla 42 (18.-24.10), pyhäinpäivänä 6.11. sekä itsenäisyyspäivänä 6.12. ei ole harjoituksia.

Kausi päättyy ti, ke, to ja pe ryhmillä vk 49 (6.-12.12.) ja maanantain ja lauantain ryhmillä vk 50 (13.-19.12)

 

KLIKKAA TÄSTÄ:

ILMOITTAUTUMAAN

 

Kesä 2021

Ilmoittautuminen kesäkaudelle on nyt auki!

Ennakkovaraajanetu -20€ voimassa 31.5.asti! 

Kesäkauden aikataulut:

Kausi alkaa vk 25 (21.6.-27.6.2021)

Kausi päättyy vk 28 (12.7. – 18.7.2021)

Kaksi ensimmäistä kertaa (viikot 25 ja 26) harjoitukset Brahen puiston parkour -alueella( puisto tunnetaan myös PikkuKakkosen puistona), kaksi viimeistä kertaa sisällä parkour salilla osoitteessa Kaivotie 23.

Ryhmien aikataulut näet ilmoittautumis sivulla.

Kevät 2021

Kauden lopetusajat (muut kuin aikuiset ja perheryhmät):

Kausi päättyy tiistain ja keskiviikon ryhmillä vk 19 (10.-16.5.) ja maanantain, torstain, perjantain ja lauantain ryhmillä vk 20 (17.5.-23.5)

Helatorstaina 13.5. ja vappuna 1.5.ei ole harjoituksia.

Aikuiset ja Perheryhmät:

(Kuopion Kaupungin helmikuisen sulun vuoksi)

Tiistain ja keskiviikon ryhmien viimeinen kerta on viikolla 20 ja maanantain, torstain, perjantain ja launtain ryhmien viimeinen kerta viikolla 21.

Sisäharjoitukset ovat parkour-salilla (Kaivotie 23, 70700 Kuopio).

 

Ohjeistusta ilmoittautumiseen:

Täytä lomake-tiedot ja valitse ryhmät joihin haluat osallistua. Ilmoittautumistietojen tarkistamisen jälkeen voit siirtyä maksamaan. Maksutapoina käyvät verkkomaksu (verkkopankissa tai luottokortilla), lasku tai liikuntasetelit. Jos haluat ilmoittautua useampaan ryhmään, saat alennuksen.

Jos sinulla on kysyttävää ilmoittautumisesta tai et saa vahvistussähköpostia, ota rohkeasti yhteyttä!

HINNASTO (kevät ja syyskausi)

Voit halutessasi maksaa kurssista nyt vain varausmaksun 35€ tai halutessasi koko kurssin kerralla. Varausmaksun maksaneille loppusummasta vähennetään varausmaksun määrä. Loppusumma laskutetaan kauden alussa. 

Kausimaksun hinta määräytyy tunnin keston mukaan.

Ennakkoetu -30€ voimassa 31.5.2021 asti!

45min – 120€ (Norm.hinta 150€)

60 min -130€ (Norm.hinta 160€) 

90 min – 140€ (Norm.hinta 160€)

(Yksi maksu kattaa koko kauden ja sisältää vakuutuksen)

Punttipassi vanhemmille: 

Treenaa lapsen treenien ajan salin punttialueella joka on rajattu verhoilla. Passin hintaan kuuluu valmiiksi suunniteltuja treenejä. Hinta koko kaudeksi 40€.

Syksy 2021
Pikkuapinat
Pikkuapinoiden (4-6v) tunneilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia liikuntataitoja parkour ympäristössä. Oppilaat tutustuvat erilaisiin perusliikemalleihin kuten kiipeämiseen, hyppäämiseen ja pyörimiseen. Harjoittelu on leikinomaista ja oppilaita kannustavaa. Tunneilla tehdään aina alkulämmittelyleikki ja kehonhallintaa harjoittavia liikkeitä. Ennakkotaitoja ei tarvita.

 

Perheet
Perheparkour on tarkoitettu 3-8 -vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Ryhmässä vanhempi ja lapsi pääsevät liikkumaan, leikkimään ja pitämään hauskaa yhdessä. Samalla lapsille opetetaan liikkumisen ja parkourin perustaitoja ja vanhemmat pääsevät kuntoilemaan makunsa mukaan. Harjoitukset koostuvat leikinomaisista alkulämmittelyistä ja esteradoista, joita lapset tekevät yhdessä vanhempiensa kanssa.  Hintaan sisältyy yksi aikuinen ja yksi lapsi. 

Lapset
Parkour Akatemian lasten ryhmät on tarkoitettu 7-12 -vuotiaille, ja ne jakautuvat kahteen ikäryhmään: 7-9 -vuotiaat sekä 10-12 -vuotiaat. Lasten ryhmät keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin perustekniikoiden opetteluun mm. leikkien ja pelien avulla. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja jokaisen omaa liikettä arvostetaan. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa.

 

Lapset edistyneet

Lapsille, jotka ovat jo aikaisemmin harrastaneet parkouria ja osaavat alkeet.

 

Nuoret
Parkour Akatemian nuorten ryhmät on tarkoitettu 13-15 -vuotiaille. Nuorten ryhmät keskittyvät parkourin perustekniikoihin ja turvallisen ja vastuullisen harastamisen opetteluun. Edistyneempiä tekniikoita ja lihaskuntoharjoituksia tehdään kunkin ryhmän tason mukaan. Ryhmissä opitaan myös liikkumisen luovuutta ja kannustetaan oman liikkumistavan kehittämiseen.

 

Aikuiset
Ryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti aikuisille (yli 15 v). Ryhmässä opetellaan parkourin perustaitoja, mutta myös edistyneempiä tekniikoita harjoitellaan jokaisen oman tason mukaan. Ryhmässä tulevat tutuksi niin parkourin luova liikkuminen, leikinomainen lähestymistapa harjoitteluun kuin vastuullinen ja kannustava ajattelutapakin. Lisäksi tutustutaan hieman parkouria tukevien ominaisuuksien, kuten lihaskunnon harjoitteluun. Ryhmä antaa valmiudet määrätietoiseen omatoimiseen harjoitteluun.

 

Aktiiviryhmä

Aktiiviryhmä on tarkoitettu 7-13-vuotialle, jo ennestään parkourin perustaidot hallitseville, hyvää motivaatiota ja ryhmähenkeä osoittaville parkouraajille. Aktiiviryhmään ei voi ilmoittautua suoraan, vaan jo ennestään tunneilla käyvät pystyvät hakemaan tai tulemaan suositelluiksi aktiiviryhmään.

 

Linkki ilmoittautumiseen Aktiiviryhmiin on laitettu sähköpostitse ryhmiin kutsutuille.