Ohjaajat

Kuopion Parkour Akatemian ohjaajat

Parkour Akatemian tunneista Kuopiossa vastaa kokenut ja ammattitaitoinen ohjustiimi. Kaikki ohjaajat ovat asianmukaisesti koulutettuja ja omaavat usein myös pitkän harrastustaustan lajista. Parkour Akatamian mielestä on tärkeää, että ohjaaja itsekin harjoittaa lajia sen periaatteiden mukaisesti sekä toimii ensisijaisesti esimerkkinä oppilaille.
Alisa Kukkaslahti

Alisa Kukkaslahti

Kuopion Parkour Akatemian Rehtori

Alisa on harrastanut parkouria vuodesta 2016 asti.

Alisalla on pitkä urheilutausta jalkapallon, yleisurheilun, lumilautailun ja joogan parissa.

Alisa ohjaa parkouria kaiken ikäisille.

Jussi Tiilikainen

Jussi Tiilikainen

Jussi on aloittanut parkourin 15 vuotta sitten, hän inspiroitui lajista jossa ei tarvitse kilpailla kun omaa mieltään vastaan ja katsoi ehkä vähän liikaa lapsena kung-fu elokuvia. Jussin kovimpia vahvuuksia parkourissa on hypyn maksimointi ylös ja eteenpäin, mutta viime vuosina hän on kehittänyt omaperäistä flowtaan erittäin paljon. Sen lisäksi että Jussi parkouraa hän myös harrastaa airsoftausta, kuntosalia, videoiden tekemistä ja on fanaattinen elokuvien katsoja! Jussille parasta ohjauksessa on että saa porukalle hyvän yhteishengen ja saa nähdä kun porukka oppii jotain aivan uusia juttuja! Jussilla on yli kymmenen vuoden kokemus parkour ohjauksesta ja hän ohjaa aivan kaikenikäisille!

Niko Kosunen

Niko Kosunen

Luonteeltaan Niko on leikkisä, rento ja kaikin puolin huippu jäbä! Se että hän tykkää kiipeillä vapaasti tekee hänestä kunnon apinamiehen. Tämä kaikki yhdistyy ohjauksessa ja se pitää Nikon virkeänä ja terveänä! Eikö ookki hyvä yhistelmä ! Erikois taitona mainittakoon seinäjuoksut vertikaalisti ja horisontaalisesti! Jos Niko ei höpötä meidän salilla niin hän höpöttää nuorisotyössä, alueen kansainvälistymis hankkeissa, sekä yrittäjyys toiminnassa. Niko on koulutettu kansainvälisen myynnin ekspertti! Kun hän pääsee vihdoin kotiin niin pelataan pelejä ja luetaan vaikka kirjaa!

Lotta Kauhanen

Lotta Kauhanen

Lotta hyppäsi parkouriin mukaan muutama vuosi sitten ja ohjannut sitä vuoden ajan, ohjaus kokemusta on vuosien varrelta paljon erinlaisista liikuntakerhoista. Lottaa inspiroi ohjaamisessa se että oppilaat saavat kokea onnistumisen tunteita ja saa iloa liikkumisesta. Erityistaitona mainattakoon että Lotta pystyy tekemään erinlaisia haasteita venyvyytensä ansiosta jos voimat ja taito eivät vielä joissain jutuissa riittäisikään.

Tomi Kettunen

Tomi Kettunen

Tomi on aloittanut parkourin vuosi sitten, taustalta häneltä löytyy laaja lajikirjo aina jalkapallosta kung-fuun. Parkourissa häntä viihdyttää erityisesti kilpailemattomuus ja omien pelkojen voittaminen. Ohjauksessa Tomi painottaa erityisesti kilpailemattomuutta ja liikunnan iloa. Tällä hetkellä hän harrastaa valokuvausta ja tanssia!

Johan Rentola

Johan Rentola

Johan on startannut oman parkour uransa noin neljä vuotta sitten. Hän taitaa niin parkourin kun kaikenlaiset voltitkin! Hänen mielestään parkourin ohjaaminen on aivan mahtavaa kun saa opettaa omaa lajiaan muille!

Aino Salokangas

Aino Salokangas

Aino on aloittanut parkourin muutama vuosi sitten ja kehitys ollut aivan huikea. Lisäksi Aino harrastaa kiipeilyä ja tekee temppuja ! Ohjaamisessa Ainoa inspiroi että pystyy jakamaan ja opettamaan itselle mieluista lajia muillekkin sekä kun näkee kehityksen oppilaissa, Aino ohjaa lasten ryhmiä

Jani Lampinen

Jani Lampinen

Jani innostui vuosia sitten parkourista lapsensa kanssa, kun osallistui perhe tunneille Akatemialla! Vahvat isän aistit ja laji osaaminen tekee hänestä taitavan lasten ohjaajan.

Petteri Johansson

Petteri Johansson

Taitelian sielu, Petteri on lisännyt laajaan liikuntaosaamiseensa parkourin vuodesta 2021. Tämän lisäksi hän harrastaa skeittausta ja lumilautailua. Petteri tuuraa kaiken ikäisten ohjaamisessa.

Tommy Runkola

Tommy Runkola

Tommy, sirkuksen moniosaaja vuosien takaa on aloittanut parkourin ja tuo lajiin sirkukselle omaisen leikkisyyden ja taiteen.

Johanna Hyvärinen

Johanna Hyvärinen

Jalkapallotähti. Yleisurheilija. Vanhempi. Pikku tyttö joka aikonaan jahtajasi veljiään hurjissa seikkailuissa, nyt opettaa ihmisille miten taidokkaasti kenen tahansa keho toteuttaa hienoja temppuja ja liikkuu missä tahansa ympäristössä.

Riikka Keurulainen

Akrobaatti, kansainvälinen osaaja, ja innokas uusi parkour ohjaaja. Kehon hyvinvointi ja sen tehokas liikkuvuus ovat Riikan ammatiosaamista.