fbpx

Lasten leirit

Suositut parkour-leirit Savon sydämmessä!

Kuopion Parkour Akatemia järjestetään parkour-leirejä lapsille kesä- ja heinäkuussa sekä koulujen syys- ja talvilomien aikaan. Alla tietoa tulevista leireistä.

Talviloman Parkour- leirit koululaisille (1, 2 tai 3 päivää, 7-15 v.)

Ilmoittautuminen 2021 talvileirille alkaa 18.1. Klo 12! Talvileiri järjestetään viikolla 10, maanantaista keskiviikkoon 8.-10.3.2021

Leiri on yhden, kahden tai kolmen päivän mittainen päiväleiri 7-15 vuotiaille. Leiriläiset jaetaan ryhmiin iän mukaisesti eli lapset pääsevät harjoittelemaan samanikäisten kanssa.

Vanhempien työssäkäynti mahdollistuu lapsen loman aikana, sillä liikuntaleirimme on päiväleiri,  joille lapsen voi leirille tuoda aikaisintaan 7:45 ja hakea klo 16.

Harjoitusten välissä syödään lounas omilla eväillä, jotta leiriläiset jaksavat liikkua ja touhuta koko päivän! Myös iltapäiväksi kannattaa varata jotain välipalaa. Oma juomapullo mukaan!

Leirit sopivat kaikentasoisille. Parkour Akatemian ohjaajien kykenevissä käsissä saamme kaikille osanottajille mielekkäitä haasteita, hauskoja leikkejä ja onnistumisen elämyksiä.

Leirille tuodaan omat eväät, joita voi tarvittaessa säilyttää jääkaapissa ja lämmittää mikrossa. Tärkeää kesän leirille on muistaa tuoda oma juomapullo! Näiden lisäksi mukaan tarvitset säiden mukaiset ulkoliikuntavarusteet sekä sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja kengät. Avojaloinkin sisällä pärjää.

Lasten leiripäivän ohjelma:

9.00 – 9.30 Ilmoittautuminen ja leiripäivän aloitus
9.30 – 11.30 Ohjatut parkour-harjoitukset sisä- tai ulkotiloissa
11.30 – 12.30 Ruokailu ja taukotoimintaa
12.30 – 14.30 Ohjatut parkour-harjoitukset sisä- tai ulkotiloissa
14.30 – 15.00 Leiripäivän lopetus

Paikat:

Leirien tukikohtana toimii Kuopion Parkour Akatemian sali (Kaivotie 23), johon kokoonnutaan leiripäivien aluksi ja lopuksi (mahdollisista poikkeuksista tiedotetaan ohjelman mukana).

Jokaisen leirin hintaan kuuluu:
– leiriohjelmaa 6 h/päivä
– leiriläiset ovat vakuutettuja tapaturmien varalta vakuutusehtojen puitteissa