Lasten leirit

Suositut parkour-leirit Savon sydämessä!

Kuopion Parkour Akatemia järjestetään parkour-leirejä lapsille kesä- ja heinäkuussa sekä koulujen syys- ja talvilomien aikaan. Alla tietoa tulevista leireistä.

Syysloman 2021 Parkour- leirit koululaisille (3 päivää, ma-ke,  7-14 v.)

 

Ilmoittautuminen 2021 syysleirille on nyt auki! 

Syysleiri on kolmen päivän mittainen päiväleiri. Leiriläiset jaetaan ryhmiin iän mukaisesti eli lapset pääsevät harjoittelemaan samanikäisten kanssa.

Vanhempien työssäkäynti mahdollistuu lapsen loman aikana, sillä liikuntaleirimme on päiväleiri,  joille lapsen voi leirille tuoda aikaisintaan 7:45 ja hakea klo 16.

Harjoitusten välissä syödään lounas omilla eväillä, jotta leiriläiset jaksavat liikkua ja touhuta koko päivän! Myös iltapäiväksi kannattaa varata jotain välipalaa. Oma juomapullo mukaan!

Leirit sopivat kaikentasoisille. Parkour Akatemian ohjaajien kykenevissä käsissä saamme kaikille osanottajille mielekkäitä haasteita, hauskoja leikkejä ja onnistumisen elämyksiä.

Leirille tuodaan omat eväät, joita voi tarvittaessa säilyttää jääkaapissa ja lämmittää mikrossa. Tärkeää kesän leirille on muistaa tuoda oma juomapullo! Näiden lisäksi mukaan tarvitset säiden mukaiset ulkoliikuntavarusteet sekä sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja kengät. Avojaloinkin sisällä pärjää.

Voit halutessasi maksaa leiristä nyt vain varausmaksun -35€ ja loput leiristä laskulla leiriä edeltävällä viikolla. Lasku tulee automaattisesti sähköpostiisi.

Otamme huomioon vallitsevan koronapandemian leirejä suunnitellessamme. Ryhmät jaetaan omiin porukoihin (max20hlö) joille jokaiselle on oma tila salillamme. Pidämme huolta käsihygieniasta, turvaväleistä sekä kasvomaskien käytöstä. Jos leiri peruuntuu Parkour Akatemian toimesta, palautamme leirimaksun kokonaan takaisin. Muut peruutusehdot lukevat toimitusehdoissa (Ilmoittautumislinkin kautta).

 

Lasten leiripäivän ohjelma:

9.00 – 9.30 Ilmoittautuminen ja leiripäivän aloitus
9.30 – 11.30 Ohjatut parkour-harjoitukset sisä- tai ulkotiloissa
11.30 – 12.30 Ruokailu ja taukotoimintaa
12.30 – 14.30 Ohjatut parkour-harjoitukset sisä- tai ulkotiloissa
14.30 – 15.00 Leiripäivän lopetus

Paikat:

Leirien tukikohtana toimii Kuopion Parkour Akatemian sali (Kaivotie 23), johon kokoonnutaan leiripäivien aluksi ja lopuksi (mahdollisista poikkeuksista tiedotetaan ohjelman mukana).

Jokaisen leirin hintaan kuuluu:
– leiriohjelmaa 6 h/päivä
– leiriläiset ovat vakuutettuja tapaturmien varalta vakuutusehtojen puitteissa