Usein kysytyt kysymykset

Koronan ja viranomaisten suosittelemien turvatoimien vaikutukset Parkour Akatemiaan ja Sirkuskouluun

Hei Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun harrastajat!

Meillä täällä Parkour Akatemialla ja Sirkuskoululla tehdään kaikkemme, jotta harrastajat ja heidän lähipiirinsä säilyvät terveinä ja voivat samalla nauttia liikkumisesta rakkaiden lajien ja perheen parissa!

Syyskauden tunnit pääsemme järjestämään Valtioneuvoston ohjeistuksen mukaan nomaalisti. Lisäämme tuntien turvallisuutta entisestään seuraavilla tavoilla:

Käsien pesu suoritetaan jokaisen tunnin alussa (sisätiloissa järjestettävät tunnit).

 

Tunneille ei saa tulla kukaan, jolla on pieniäkään flunssan/hengitystieinfektion tai muun taudin oireita.

 

Pidämme tunnit mahdollisuuksien mukaan ulkotiloissa.

 

Siivoamme THL:n ohjeiden mukaan säännöllisesti.

 

Vältämme tunneilla lähikontaktia mukauttamalla ohjelmaa, leikkejä ja harjoitteita.

 

Jos tiloissamme on mahdollisesti tapahtunut altistuminen koronalle, olemme yhteydessä paikallisiin terveysviranomaisiin sekä samoihin harjoituksiin osallistuviin henkilöihin. Näin edesautamme tartuntaketjujen jäljittämistä.

 

Muokkaamme syyskauden toteutusta tarpeen mukaan niin, että tunnit toteutuvat aina rajoituksien puitteissa. Suurimmassa osassa kaupunkeja pystyt myös ilmoittautumaan mukaan viikkotunneille sekä syysleireille ja varaamaan paikkasi varausmaksulla.

Me Parkour Akatemialla seuraamme tarkasti Valtioneuvoston päivittyviä ohjeita, noudatamme hyvää hygieniaa ja tiedotamme harrastajia parhaan mahdollisen tietomme mukaan.

Mahdollisten tapaamisrajoitusten osalta noudatamme Valtioneuvoston ja Olympiakomitean ohjeistuksia, ja järjestämme opetuksen näiden ohjeiden mukaan tilanteen edellyttämällä ja vastuullisella tavalla.

Näiden suositusten turvin voimme siis hyvillä mielin ja turvallisesti järjestää syksyn harjoituksemme suunnitelmien mukaisesti.

Jos teillä herää kysymyksiä harrastamisesta, voitte olla yhteydessä hyvin matalalla kynnyksellä omaan saliinne. Yhteystiedot löydät täältä. Pyrimme vastaamaan teille mahdollisimman pian. Sähköpostin ja puhelimen lisäksi päivystämme myös ahkerasti Facebookin sekä Instagramin ääressä, eli pyrimme olemaan teidän tavoitettavissanne.

 

Lisäksi:

Mitä voimme jokainen tehdä? Pitää huolta käsihygieniasta ja välttää isompia porukoita. Kannattaa pitää huolta omasta jaksamisesta ja muistaa liikkua! Tässä me teemme kaikkemme autaakseemme. Kotitreenejä löydät meidän nettisivujen lisäksi myös Youtubestamme runsaasti!

Lisää ohjeita ja luotettavaa tietoa koronaviruksesta löydät THL:n verkkosivuilta.

Valtioneuvoston sivuilta voit käydä lukemassa eri ministeriöiden vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin hallintoalueittain.