Usein kysytyt kysymykset

Jyväskylän Parkour Akatemialla ja Sirkuskoululla harrastaminen

Miten meille pääsee harrastamaan?

Tarjoamillemme tunneille pääsee harjoittelupassilla, joista löytyy lisätietoa täältä. Paras tapa aloittaa harrastus Tantereella on tilata ilmainen kahden viikon kokeilupassi. Tämän saat verkosta täyttämällä tilauslomakkeen.

Kun olet tilannut jommankumman passin, sinulle lähetetään tunnukset Tantereen ajanvarausjärjestelmään, jossa voit varata paikkoja tunneille.

Voiko koko perhe treenata minun passillani?
Kyllä ja ei. Kaikissa perheryhmissä riittää, että toisella (aikuisella tai lapsella) on harjoittelupassi. Jos passi on lapsella, kuka tahansa aikuinen voi käydä hänen kanssaan perheryhmissä ja jos passi on aikuisella, kuka tahansa lapsi voi käydä hänen mukanaan. Muuten passit ovat henkilökohtaisia.
Mistä näen tuntitarjonnan tuntitarjonnan?

Tuntitarjonta löytyy ajanvarausjärjestelmästämme. Sieltä näet myös miten paljon tilaa missäkin ryhmässä on milläkin viikolla. Tämän ja edellisten kausien lukjärjestykset löytyy täältä LINKKI.

Ovatko osallistujat vakuutettuja?
Osallistujat on vakuutettu ohjattujen tuntien aikana. Lisätietoa vakuutuksista.
Mitä tehdä, jos kaikki ryhmät, joihin haluan, ovat täynnä?
Kannattaa ilmoittautua jonosijalle. Jonosijoilta on erittäin hyvät mahdollisuudet päästä ryhmään. Mikäli paikka ryhmään aukeaa, saat asiasta tekstiviestin.
Tarvitseeko minun mennä 10-v. lapsen kanssa vapaavuorolle, vaikka en itse harrasta?
Vapaavuoroille voivat tulla itsenäisesti harjoittelemaan yli 16-vuotiaat. Tätä nuoremmat vain huoltajan seurassa, paitsi nuoret 12-15-vuotiaat, jotka ovat saaneet omalta ohjaajaltaan suosituksen itsenäiseen harjoitteluun. Jos huoltaja ei harjoittele, vapaavuoromaksua ei luonnollisesti tarvitse maksaa hänen osaltaan.

Varatun tunnin peruminen

Varasin paikan tunnille enkä pääsekään osallistumaan. Mitä tehdä?

Tunnin voi perua ajanvarausjärjestelmästämme kuusi tuntia ennen tunnin alkamista. Peruthan tunnin kuitenkin mahdollisimman aikaisin, niin jonossa olevat pääsevät tilallesi.

Jos et pääse varaamallesi tunnille yllättäen (sairastapaus, lumivyöry tukki tien tms.), ilmoita asiasta ja poisjäännin syystä Tantereen toimistoon (045 892 7302) tekstiviestillä. Jos jätät toistuvasti saapumatta paikkavaraukselle ilman syytä, niin voitte odottaa soittoa ja keskustelua, että mitäs mitäs.

Entä jos pääsen jonosta ryhmään, mutta en enää pääsekään harjoituksiin?
Toivomme, että perutte myös jonosijanne, kun tiedätte, että ette pääse ryhmään. Jos tieto paikasta ryhmässä tulee liian lyhyellä varoitusajalla, etkä saavu paikalle, voit ilmoittaa Tantereen toimistoon (045 892 7302).

Harjoittelupassi

Kuinka laskutus toimii?

Harjoittelupassista saat laskun joka kuukausi. Ensimmäinen lasku tulee postitse, mutta tästä eteenpäin kehotamme siirtymään elaskuun. E-laskusopimuksen voit tehdä verkkopankissasi ensimmäisen laskun tiedoilla (tarvitset laskun viitenumeron). Muista myös maksaa tuo ensimmäinen lasku kun olet tehnyt elaskusopimuksen. Nyt laskut kätevästi suoraan verkkopankkiisi ja voit asettaa laskut veloitettavaksi hyväksymisesi jälkeen tai suoraan tililtäsi.

Voinko maksaa Smartumeilla tai muilla etusetelipalveluilla?

Kyllä voi! Meille käy tällä hetkellä seuraavat etusetelipalvelut:

  • Smartum
  • Edenred
  • EazyBreak
  • ePassi

Maksaminen tapahtuu kaikkein helpoiten verkkomaksun kautta. Laittakaa suorituksen tietoihin minkä kuun laskua olet maksamassa. Voit maksaa kuukausia myös etukäteen. Jos sinulla on seteleitä, niin kannattaa olla toimistoon yhteyksissä, niin varmistetaan että annatte ne oikealle henkilölle. Jos haluatte maksaa kortilla, niin olkaa samoin yhteyksissä toimistoon.

Voinko muuttaa profiilini asetuksia?
Kyllä voit! Muutettavat asetukset löytyvät Avoinna24:n Omat sivut -välilehden Oma profiili -sivulta.
Mitä jos muutan paikkakunnalta pois?
Harjoittelupassin voi tällöin perua veloituksetta. Ei kannata muuttaa kun täällä on niiiiin hyvät harjoittelumahdollisuudet :). Ota yhteyttä toimistoon.
Mitä jos lähden lomalle?
Harjoittelupassin voi veloituksetta jäädyttää kuukaudeksi kerran vuodessa. Jäädytetyn kuukauden aikana ei mene kuukausittaista harjoittelumaksua eikä harjoitteluoikeutta ole. Ota yhteyttä toimistoon (045 892 7302 tai jyvaskyla[at]parkourakatemia.fi)
Olen pitkään kipeänä, mitä tehdä?
Soita toimiston numeroon 045 892 7302 (arkisin 12-16) tai laita sähköpostia meille (jyvaskyla[at]parkourakatemia.fi), niin mietitään yhdessä paras ratkaisu!
Voiko passin irtisanoa kesken sopimuskauden?

Passin voi irtisanoa milloin vain, kunhan olette meihin yhteyksissä asiasta. Aikuisten passeissa ensimmäisen kuukauden aikana veloituksetta ja seuraavan 11kk aikana 95€ irtisanomismaksulla. Lasten passeissa passin voi perua veloituksetta ensimmäisen 90 päivän aikana.
Painavasta syystä, kuten paikkakunnalta muutto tai elämäntilanteen merkittävä muutos, passin voi perua luonnollisesti ilman peruutusmaksua. Passin voi kerran vuodessa jäädyttää kuukaudeksi, jolloin tältä ajanjaksolta ei mene harjoitusmaksua eikä harjoitteluoikeutta ole.

Mitä jos harrastusinto loppuu?
Ei hätää! Tantereella on lukuisia eri lajeja aina parkourista ilma-akrobatiaan ja trampoliinista joogaan. Aina voi vaihdella lajia! Lisäksi passin voi perua, ks. kohta “Voiko passin irtisanoa kesken sopimuskauden?”
Voinko jäädyttää passin yli kuukauden ajaksi?
Yli kuukauden jäädyttämiset painavista syistä ovat mahdollisia. Tämä kuitenkin siirtää 12kk sopimuksen päättymispäivää jäädytyksen verran (eli jos sopimus päättyy alunperin 1.9.2016 ja jäädytätte kolmeksi kuukaudeksi, niin passin päättymispäivä siirtyy 1.12.2016.). Ota yhteys toimistoon.

Meidän salin löytäminen ja yhteydenotot

Mistä ja miten löydän Jyväskylän Sirkuskoulun ja Parkour Akatemian harjoitussalin?
Harjoittelutila on Seppälässä osoitteessa Ahjokatu 12. Tiloihin pääsee Seppäläntien puolelta.
Mihin voi parkkeerata?
Harjoitustilan eli Tantereen edestä löytyy runsaasti parkkitilaa. Ahjokadun toisella puolella myös jättimarketin ilmainen parkki.
Miksi puhelimeen ei vastata?

Toimiston puhelin (045 892 7302) on avoinna vain arkisin klo 12-16.  Mikäli puhelimeen ei vastata edellä mainittuna ajankohtana, puhelinpäivystäjä soittaa sinulle takaisin heti kun ehtii. Puhelimen päässä oleva henkilö (Hattu) tekee kaikenlaisia muitakin hommia päivisin, kuten on mukana tapaamisissa, ohjaa työpajoja ja käy syömässä. Suosittelemme lähettämään tekstiviestiä perään asiastanne, jos puhelimeen ei vastata.

Voiko meillä pitää parkour- tai sirkussynttärit?
Kyllä voi! Synttäriohjelma koostuu perinteisesti ohjatusta ja vapaammasta hauskanpidosta joko parkourin tai sirkuksen parissa. Synttäreiden hinta on harrastajille 130€/205€ (muut 145€/220€.) Synttäreiden kesto on n. 1,5 tuntia, jonka jälkeen on vielä hetki aikaa tarjoiluille. Lisätietoja täällä.
Voiko meidän tiloja vuokrata?
Voi! Kysy lisää tuottajaltamme Suvilta:

Suvi Ekroos, tuottaja
suvi.ekroos[at]parkourakatemia.fi
050 427 0827 (arkisin klo 10-15, mainitsethan yhteydenotossa paikkakunnan, jota asia koskee)

Voitteko tulla vetämään työpajaa tai voidaanko me tulla sinne osallistumaan työpajaan? Minkä ikäisille?

Kyllä voi ja aivan kaiken ikäisille! Meiltä on harva se päivä joku ohjaaja vetämässä jotain parkour- tai sirkustyöpajaa.

Kysy lisää tuottajaltamme Suvilta:

Suvi Ekroos, tuottaja
suvi.ekroos[at]parkourakatemia.fi
050 427 0827 (arkisin klo 10-15, mainitsethan yhteydenotossa paikkakunnan, jota asia koskee)