Usein kysytyt kysymykset

Tantereella harrastaminen

Miten Tantereelle pääsee harrastamaan?

Tantereen tarjoamille tunneille pääsee harjoittelupassilla, joista löytyy lisätietoa täältä. Paras tapa aloittaa harrastus Tantereella on tilata ilmainen kahden viikon kokeilupassi. Tämän saat verkosta täyttämällä tilauslomakkeen.

Kun olet tilannut jommankumman passin, sinulle lähetetään tunnukset Tantereen ajanvarausjärjestelmään, jossa voit varata paikkoja tunneille.

Voiko koko perhe treenata minun passillani?

Kyllä ja ei. Kaikissa perheryhmissä riittää, että toisella (aikuisella tai lapsella) on harjoittelupassi. Jos passi on lapsella, kuka tahansa aikuinen voi käydä hänen kanssaan perheryhmissä ja jos passi on aikuisella, kuka tahansa lapsi voi käydä hänen mukanaan. Muuten passit ovat henkilökohtaisia.

Mistä näen Tantereen tuntitarjonnan?

Tuntitarjonta löytyy ajanvarausjärjestelmästämme.

Ovatko osallistujat vakuutettuja?

Osallistujat on vakuutettu ohjattujen tuntien aikana. Lisätietoa vakuutuksista.

Mitä tehdä, jos kaikki ryhmät, joihin haluan, ovat täynnä?

Kannattaa ilmoittautua jonosijalle. Jonosijoilta on erittäin hyvät mahdollisuudet päästä ryhmään. Mikäli paikka ryhmään aukeaa, saat asiasta tekstiviestin.

Tarvitseeko minun mennä 10-v. lapsen kanssa vapaavuorolle, vaikka en itse harrasta?

Vapaavuoroille voivat tulla itsenäisesti harjoittelemaan yli 16-vuotiaat. Tätä nuoremmat vain huoltajan seurassa, paitsi nuoret 12-15-vuotiaat, jotka ovat saaneet omalta ohjaajaltaan suosituksen itsenäiseen harjoitteluun. Jos huoltaja ei harjoittele, vapaavuoromaksua ei luonnollisesti tarvitse maksaa hänen osaltaan.

Varatun tunnin peruminen

Varasin paikan tunnille enkä pääsekään osallistumaan. Mitä tehdä?

Tunnin voi perua ajanvarausjärjestelmästämme kuusi tuntia ennen tunnin alkamista. Peruthan tunnin kuitenkin mahdollisimman aikaisin, niin jonossa olevat pääsevät tilallesi.

Jos et pääse varaamallesi tunnille yllättäen (sairastapaus, lumivyöry tukki tien tms.), ilmoita asiasta ja poisjäännin syystä Tantereen toimistoon (045 892 7302) tai ohjaajallesi seuraavalla tunnilla. Jos jätät saapumatta kolmelle paikkavaraukselle ilman syytä, jäädytämme ajanvaraustunnuksesi ja samalla tulevat varauksesi poistuvat.

Entä jos pääsen jonosta ryhmään, mutta en enää pääsekään harjoituksiin?

Toivomme, että perutte myös jonosijanne, kun tiedätte, että ette pääse ryhmään. Jos tieto paikasta ryhmässä tulee liian lyhyellä varoitusajalla, etkä saavu paikalle, voit ilmoittaa Tantereen toimistoon (045 892 7302).

Harjoittelupassi

Kuinka laskutus toimii?

Harjoittelupassista saat laskun joka kuukausi. Saat ensimmäisen laskusi postitse, jonka jälkeen pitää laskun saamistavaksi vaihtaa e-lasku. Tämän mahdollistavan e-laskusopimuksen voit tehdä verkkopankissasi ensimmäisen laskun maksamisen yhteydessä tai sen jälkeen. Sopimuksen tehtyäsi saat laskut kätevästi suoraan verkkopankkiisi ja voit asettaa laskut veloitettavaksi hyväksymisesi jälkeen tai suoraan tililtäsi.

Voinko muuttaa profiilini asetuksia?

Kyllä voit! Muutettavat asetukset löytyvät Avoinna24:n Omat sivut -välilehden Oma profiili -sivulta.

Mitä jos muutan paikkakunnalta pois?

Harjoittelupassin voi tällöin perua veloituksetta. Ei kannata muuttaa kun täällä on niiiiin hyvät harjoittelumahdollisuudet :). Ota yhteyttä toimistoon.

Mitä jos lähden lomalle?

Harjoittelupassin voi veloituksetta jäädyttää kuukaudeksi kerran vuodessa. Jäädytetyn kuukauden aikana ei mene kuukausittaista harjoittelumaksua eikä harjoitteluoikeutta ole. Ota yhteyttä toimistoon (045 892 7302 tai jyvaskyla[at]parkourakatemia.fi)

Olen pitkään kipeänä, mitä tehdä?

Soita toimiston numeroon 045 892 7302 (arkisin 12-16) tai laita sähköpostia meille (jyvaskyla[at]parkourakatemia.fi), niin mietitään yhdessä paras ratkaisu!

Voiko passin irtisanoa kesken sopimuskauden?

Passin voi irtisanoa milloin vain. Aikuisten passeissa ensimmäisen kuukauden aikana veloituksetta ja seuraavan 11kk aikana 95€ irtisanomismaksulla. Lasten passeissa passin voi perua veloituksetta ensimmäisen 90 päivän aikana.
Painavasta syystä, kuten paikkakunnalta muutto, passin voi perua luonnollisesti ilman peruutusmaksua. Passin voi kerran vuodessa jäädyttää kuukaudeksi, jolloin tältä ajanjaksolta ei mene harjoitusmaksua eikä harjoitteluoikeutta ole.

Mitä jos harrastusinto loppuu?

Ei hätää! Tantereella on lukuisia eri lajeja aina parkourista ilma-akrobatiaan ja trampoliinista joogaan. Aina voi vaihdella lajia! Lisäksi passin voi perua, ks. kohta “Voiko passin irtisanoa kesken sopimuskauden?”

Voinko jäädyttää passin yli kuukauden ajaksi?

Yli kuukauden jäädyttämiset painavista syistä ovat mahdollisia. Tämä kuitenkin siirtää 12kk sopimuksen päättymispäivää jäädytyksen verran (eli jos sopimus päättyy alunperin 1.9.2016 ja jäädytätte kolmeksi kuukaudeksi, niin passin päättymispäivä siirtyy 1.12.2016.). Ota yhteys toimistoon.

Tantereen löytäminen ja yhteydenotot

Mistä ja miten löydän Jyväskylän Sirkuskoulun ja Parkour Akatemian harjoittelutilat eli Tantereen?

Harjoittelutila on Seppälässä osoitteessa Ahjokatu 12. Tiloihin pääsee Seppäläntien puolelta.

Mihin voi parkkeerata?

Harjoitustilan eli Tantereen edestä löytyy runsaasti parkkitilaa. Ahjokadun toisella puolella myös jättimarketin ilmainen parkki.

Miksi puhelimeen ei vastata?

Toimiston puhelin (045 892 7302) on avoinna vain arkisin klo 12-16. Mikäli puhelimeen ei vastata edellä mainittuna ajankohtana, puhelinpäivystäjä soittaa sinulle takaisin heti kun ehtii.

Voiko Tantereella pitää parkour- tai sirkussynttärit?

Kyllä voi! Synttäriohjelma koostuu perinteisesti ohjatusta ja vapaammasta hauskanpidosta joko parkourin tai sirkuksen parissa. Synttäreiden hinta on harrastajille 130€/205€ (muut 145€/220€.) Synttäreiden kesto on n. 1,5 tuntia, jonka jälkeen on vielä hetki aikaa tarjoiluille. Lisätietoja täällä.

Voiko Tantereen tiloja vuokrata?

Voi! Kysy lisää tuottajaltamme Suvilta:

Suvi Ekroos, tuottaja
suvi.ekroos[at]parkourakatemia.fi
050 427 0827 (arkisin klo 10-15, mainitsethan yhteydenotossa paikkakunnan, jota asia koskee)