fbpx

Talviseikkailu

Tältä sivulta löydät ohjeet Talviseikkailuun osallistumiseen. Valitse ajankohta milloin haluat osallistua ja ilmoittaudu mukaan alta!

Tervetuloa Jyväskylän Parkourakatemian ja Sirkuskoulun Talviseikkailuun!

Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu järjestää yhdessä Jyväskylän kaupungin liikuntapalveluiden ja sanomalehti Keskisuomalaisen kanssa talvilomalle ja sen jälkeiselle viikolle talviseikkailun Jyväskylän yläkaupungille.

Talviseikkailu sopii mainiosti 4-99 vuotiaille tutkimusretkeilijöille, perheille, lapsille ja nuorille sekä seikkailumielisille aikuisille. Seikkailemaan pääsee selaimessa toimivan mobiilisovelluksen avulla. Pelataksesi sinun ei siis tarvitse ladata sovellusta puhelimeesi tai luoda tunnuksia mihinkään. Pelissä liikutaan kartalla availlen sieltä löytyviä tehtäviä. Menemällä lähelle kartan osoittamaa tehtävää, saat ohjeistuksen auki klikkaamalla kuvaketta. Tehtävät voit suorittaa yksin tai yhdessä.

Jokaiselta kartalla näkyvältä rastilta pystyt keräämään itsellesi pisteitä. Jokaisella rastilla on kaksi tehtävää: haastetehtävä ja mysteeritehtävä. Pisteitä saat tekemällä annetun liikunnallisen haastetehtävän ja vastaamalla mysteeritehtävän, jonka vastaus löytyy tehtävän lähiympäristöstä.

Tapahtuma järjestetään täysin ulkoilmassa, joten tapahtumaan osallistuminen on turvallista. Peliä pääsee kerrallaan pelaamaan vain tietty osallistujamäärä, jotta saamme varmistettua turvavälien säilymisen koko talviseikkailun ajan. Kannattaa siis varata teille sopiva aika nopeasti. Linkin peliin saat tekstiviestitse 30min ennen pelin alkua. Peli sijoittuu Jyväskylän yliopiston kampusalueelle.

Valitse sinulle sopiva ajankohta ja ilmoittaudu mukaan Talviseikkailuun klikkaamalla ilmoittautumislinkkiä!

Peliin on lähtöjä seuraavasti:

Peliaikasi Ilmoittautumislinkki
Su 28.2.2021 klo 13-15  ILMOITTAUDU
Ti 2.3.2021 klo 13-15  ILMIOTTAUDU
Ke 3.3.2021 klo 16-18  ILMOITTAUDU
To 4.3.2021 klo 10-12  ILMOITTAUDU
La 6.3.2021 klo 9.30-11.30  ILMOITTAUDU
La 6.3.2021 klo 14.30-16.30  ILMOITTAUDU
Su 7.3.2021 klo 12-14  ILMOITTAUDU
La 13.3.2021 klo 12-14  ILMOITTAUDU
Su 14.3.2021 klo 12-14  ILMOITTAUDU

 

Ilmoittaudu mukaan pitämään hauskaa liikunnan merkeissä ja nauttimaan talvipäivästä ulkoillen! Ilmoittautuminen yllä olevien linkkien kautta. Yksi ilmoittautuminen riittää porukkaa kohden.

Talviseikkailuun tarvitset mukaan puhelimen tai muun mobiililaitteen sekä mahdollisuuksien mukaan varavirtalähteen. Lisäksi pue päällesi ulkoiliikuntaan sopivat vaatteet ja pakkaa reppuun juomapullo ja lämmintä juotavaa sekä paljon iloista seikkailumieltä!

Ilmoittautuminen sulkeutuu 30min ennen pelin alkua.

Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta.

Talviseikkaulun sinulle järjestää:

Jyväskylän Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu

Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut

Sanomalehti Keskisuomalainen

Parkourkuvat: Eero Kauppinnen