Synttärit

Syntymäpäivät Jyväskylässä parkourin tai sirkuksen merkeissä!

Jyväskylän salillamme järjestetään tilauksesta parkour- ja sirkussynttäreitä. Synttärit soveltuvat lapsille ja aikuisille.

Synttäreiden vakioajat 2021 ovat seuraavat:

Sirkus: lauantaisin 11.00-13.00
Parkour:
sunnuntaisin 10.30-12.30 & 13.00-15.00

Ohjeet
Katso vapaat synttäriajat ajanvarauskalenteristamme: Jyväskylän ajanvarauskalenteri (valitse tyyppi–> Synttärit ja muut tilaustuotteet) Järjestelmä näyttää varatut / vapaana olevat ajat. Jos kalenteri ei näytä aikoja, niin kyseisen ajan ohjelma ei ole välttämättä vielä julkaistu.

JOS OLET jo nykyinen harrastajamme, tee varaus vapaana olevasta ajasta samantien omilla tunnuksillasi, sekä täytä tämän sivun alaosassa oleva tietolomake. Kun nämä molemmat on tehty, on varauksesi kunnossa.

JOS ET OLE harrastajamme vielä, niin täytä tämän sivun alaosassa oleva lomake varaustoiveestasi. Vahvistamme ajan sähköpostitse niin pian kuin mahdollista. Varaus on varma vasta, kun olemme sähköpostilla vahvistaneet varauksesi.

Synttäreiden hinnat (sis. ALV. 10%)
Hinnat osallistujamäärän mukaan:
1-12 osallistujaa: 1 ohjaaja 160,00€
13-22 osallistujaa: 2 ohjaajaa 230,00€

Maksaminen:
Synttärit laskutetaan sähköpostitse tilaisuuden jälkeen.

Tietoa synttäreistä

Synttäreiden ohjelma molempien lajien merkeissä on seuraavanlainen:
n. 45 minuuttia ohjattua parkouria / sirkusta
n. 30 minuuttia vapaata tekemistä (parkouria, sirkusta, trampoliinia yms.) Toiminta on valvottua.
n. 45 minuuttia tarjoilutila synttäriseurueen käytettävissä

Saliaikaa on yhteensä 75 minuuttia, jonka jälkeen synttäriseurue voi nauttia omista tarjoiluistaan tarjoilutilassa. Tarjoilutila sopii parhaiten enintään 12 osallistujalle kerrallaan.

Mikäli tuotte tarjoiluja, niin suosittelemme tuomaan mahdollisimman helppoa ja kätevää syötävää / juotavaa. Lisäksi omat tarjoilut tarvitsevat omat tarjoiluastiat, sillä tila ei tarjoa astioita.

Huomioikaa, että tarjoilutilamme ovat pieniä ja sopivat parhaiten alle 12 osallistujan kekkereille. Tarjoilutilana toimii pieni taukotila/keittiö tai sitten odotusparvi. Paikka vaihtelee muiden tilavarausten mukaan. Halutessasi voitte tulla katsomaan tiloja ennen synttäreitä. Muissa tiloissamme saattaa olla ohjelmaa synttäreiden aikana.

Ohjaajamme ovat valmiita vastaanottamaan synttäriseurueen 15 minuuttia ennen ohjauksen alkua. Mahdolliset lahjojen vaihdot yms. kannattaa järjestää ohjatun toiminnan jälkeen, jotta se ei vie aikaa salissa tapahtuvalta ohjaukselta. Parkour- ja sirkus-synttäreille sopii urheilujuomaksi parhaiten vesi. Toivomme, että lasten synttäreillä ei tarjoilla sokerisia elintarvikkeita (karkkeja / limsaa) ennen ohjausta, sillä nämä eivät edistä jaksamista/keskittymiskykyä.

Osallistujat eivät ole vakuutettuja synttäreiden aikana puolestamme. Ohjaajat huolehtivat turvallisuudesta parhaan kykynsä mukaan ja huomioivat synttäreillä erityisesti ryhmän monipuolisuuden, jossa välttämättä kaikki eivät ole lajeja koskaan kokeilleetkaan. Tarvittavat alkulämmittelyt tehdään aina. Synttärit toteuttaa Parkour Akatemia Oy.

 


Lisätietoja ja tiedusteluja synttäreistä: suvi.ekroos@parkourakatemia.fi / 050 4270827

Tilaa synttärit alla olevalla lomakkeella

  • PP dot KK dot VVVV
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.