fbpx

Kokeilu­­tunnit

Ilmaiset kokeilutunnit salillamme!

Jyväskylän Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu järjestää säännöllisesti ilmaisia kokeilutunteja, joiden kautta on helppo tutustua lajiin (tai useampaan – meillähän treenataan yli kymmentä lajia viikossa!)

Ensimmäinen askel uuden harrastuksen aloittamisessa otetaan turvallisesti meidän kokeilutunneilla. Pääset tutustumaan tiloihin, ohjaajiimme sekä tottakai tuntiemme sisältöihin.

Kokeilutunnit on suunnattu uusille harrastajille ja toimivat erityisen loistavasti ponnistuslautana uuteen lajiin ja harrastukseen, mutta eivät sido sinua jatkamaan.

Maksuttomalla kokeilutunnilla pääset tutustumaan lajiin ammattilaisohjaajan opastuksessa lajille suunnitelulla salilla. Kokeilutunnille voi osallistua täysin ilman mitään laji- tai liikuntataustaa, mutta myös lajia ennalta kokeilleet tai harrastaneet ovat ehdottomasti tervetulleita – saat juuri itsellesi sopivia haasteita!

Mietityttääkö koronatilanne? Lue täältä miten me olemme varautuneet siihen, että harrastajamme voivat pysyä mahdollisimman terveinä.

TULEVIA KOKEILUTUNTEJAMME:

Aikuisille

 
Aikuisten käsinseisonnan kokeilutunti

Tunnilla perehdytään käsinseisonnan aloittamiseen perusteista lähtien. Myös kokeneemmat voivat osallistua – jokaiselle löytyy kokeilutunniltamme tekemistä.
LA 7.8. klo 11-12

Aikuisten ilma-akrobatian kokeilutunti
Tunnilla päästään tutustumaan ilma-akrobatian kiehtovaan maailmaan. Et tarvitse mitään ennakkotaitoja osallistuaksesi, skaalamme tunnin jokaiselle sopivaksi.
LA 7.8. klo 12:30-13:30

Paikka: Jyväskylän Parkour Akatemia & Sirkuskoulu, Ahjokatu 12

Ilmoittaudu mukaan etukäteen alla olevalla lomakkeella. Rajaamme osallistujien määrää siten, että kokeilutunnillamme on turvallista ja hauskaa.

Tervetuloa mukaan kokeilemaan!TULEVIA KOKEILUTUNTEJAMME:

Perheille

 
NinjaWarrior -rata LA 31.7.

Tule testaamaan ninjataitojasi koko salimme valtaavalla seikkailuradalla! Luvassa on ylityksiä, alituksia, kierrähdyksiä ja muuta mystistä.Valitse sinulle parhaiten sopiva aikavaihtoehto ja ilmoittaudu mukaan. Rajaamme osallistujamääriä siten, että saamme seikkailla turvallisesti ja hauskasti.

 • Koko perheen (lapsi 5-16v + aikuinen) NinjaWarrior -rata klo 11-12
 • Koko perheen (lapsi 5-16v + aikuinen) NinjaWarrior -rata klo 12:15-13:15
 • Koko perheen (lapsi 5-16v + aikuinen) NinjaWarrior -rata klo 13:30-14:30

Tervetuloa mukaan! Muistathan ilmoittautua alla olevalla lomakkeella.

 

Maailman pisin Ei Saa Koskea Maahan -rata SU 8.8.

Jälleen kerran lattia on laavaa ja meillä on maailman pisin rata laavan ylittämiseksi turvallisesti. Tule testaamaan koko perheelle sopivaa rataa valitsemalla itsellesi sopivin kolmesta aikavaihtoehdosta. Rajaamme osallistujamääriä siten, että saamme seikkailla turvallisesti ja hauskasti.

 • Koko perheen (lapsi 3-12v + aikuinen) Maailman pisin Ei Saa Koskea Maahan -rata perheille klo 10:30-11:30
 • Koko perheen (lapsi 3-12v + aikuinen) Maailman pisin Ei Saa Koskea Maahan -rata perheille klo 12-13
 • Koko perheen (lapsi 3-12v + aikuinen) Maailman pisin Ei Saa Koskea Maahan -rata perheille klo 13:30-14:30

Tervetuloa mukaan! Muistathan ilmoittautua alla olevalla lomakkeella.

 

Avoimet ovet -päivä SU 15.8.

Avaamme ovemme kaikenikäisille! Tulkaa siis koko perheen voimin tai vaikkapa ihan yksin tutustumaan tiloihimme. Meiltä löydät perhesalin, sirkussalin ja parkoursalin. Ehkä jopa voimailutilan, kuka tietää! Meillä avointen ovien päiväkin on mukavaa tehtävää täynnä: ovella saat tehtäväkortin ja saliimme on järjestetty toiminnallisia tehtäviä, jotka sopivat kaikille taitotasosta riippumatta. Avointen ovienkin päivänä pidämme kiinni turvallisuudesta, joten ilmoittaudu mukaan etukäteen. Sinulla on tunti aikaa kierrellä ja tehdä tehtäviä, eli valitse kolmesta aikavaihtoehdosta sinulle sopivin. Rajaamme osallistujamääriä siten, että saamme seikkailla turvallisesti ja hauskasti.

 • Avoimet ovet -päivä perheille klo 10:30-11:30
 • Avoimet ovet -päivä perheille klo 12-13
 • Avoimet ovet -päivä perheille klo 13:30-14:30

Tervetuloa mukaan! Muistathan ilmoittautua alla olevalla lomakkeella.

 • Osallistujan nimi
  Valitse sopiva tunti
 • Huoltajan puhelinnumero
 • Huoltajan säköpostiosoite. Saat tähän osoitteeseen lisätietoja kokeilutunnista ilmoittautumisesi jälkeen.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Meillä järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja teemallisia vapaatunteja. Lue lisää täältä!