fbpx

Kaudeksi ilmoittau­­tuminen

Lasten ryhmiin ja joihinkin aikuisten ryhmistä on mahdollista ilmoittautua yhdellä kertaa koko kaudeksi ennen kauden alkua. Ryhmät on merkitty Avoinna24:n punaisella. Näihin ryhmiin voi ilmoittautua myös yksittäisille tunneille kausi-ilmoittautumisen päätyttyä. Kevätkausi alkaa 4.1.2021 ja päättyy 29.5.2021. Tunteja ei ole

  • Loppiainen 6.1.2021
  • Talvilomalla 1.–5.3.2021
  • Pääsiäinen 2.-5.4.2021
  • Vappu 1.5.2021
  • Helatorstai 13.5.2021

Ilmoittautuminen ryhmään koko kaudeksi

Keskitetty kausi-ilmoittautuminen kevätkaudelle alkaa 24.11.2020 ja päättyy 6.12.2020. Tämän ajan jälkeen kaikki Avoinna24:n kautta tehdyt varaukset ovat yksittäisten tuntien varauksia.

Ryhmät joihin voi kausi-ilmoittautua on merkitty Avoinna24:ssä punaisella.

Keskitetyn kausi-ilmoittautumisen aikana, ryhmään ilmoittaudutaan menemällä Avoinna24:ssä (LINKKI) viikolle 1 (4.1.-10.1.2020) ja varaamalla paikka haluamiisi ryhmiin. Keskiviikko on loppiainen, joten keskiviikon ryhmiin ilmoittaudutaan viikolla 2.

Ilmoittautumalla ryhmään ilmoitat, että haluat käydä kyseisessä ryhmässä JOKA viikko kauden loppuun asti (ks. yksittäisen tunnin peruminen alla). Jos kaikki meni oikein Avoinna24:n Omissa ajanvarauksissa näkyy tekemäsi yksittäinen varaus viikolle 1. Kausi-ilmoittautumisen päätytyttyä viimeistään 8.12.2020 eteenpäin omissa ajanvarauksissa pitäisi näkyä kaikkien kuluvan kauden tuntien varaukset

Keskitetyn kausi-ilmoittautumisen päätyttyä, jos haluatte käydä koko kauden samassa ryhmässä kannattaa tehdä varaukset itse ryhmään koko kaudeksi. Vaihtoehtoisesti voitte laittakaa asiasta viestiä toimistolle (jyvaskyla[at]parkourakatemia.fi) ja Hattu tekee saman kahdella napin painalluksella. Huomaattehan, että varsinkin kauden alussa toimistoon tulee ihan sikana spostia ja puheluita ja viive voi olla useita päiviä ja jos joku on varannut tunnit itse ensin niin paikka on hänen.

Jos kausiryhmään ilmoittautuminen menee jonosijalle, niin laitamme teille tekstiviestiä, jos teille vapautuu kausipaikka ryhmään, jossa varmistamme että haluatte ottaa paikan vastaan (jos viestissä ei sanota mitään kausiryhmästä kyse on yksittäisen tunnin paikan saamisesta).

Ryhmien yksittäisille kerroille voi varata paikkoja 7.12.2020 eteenpäin, sen mukaan kuin tilaa on.

Yksittäisten tuntien peruminen

Varattuja tunteja voi tietenkin myös perua, jos tulee jotain reissuja tai sairastumisia tai muuta. Tuntien peruminen tapahtuu Avoinna24:n kautta kuusi tuntia ennen ryhmän alkamista. Ilmoittautumisen päätyttyä ajanvaraukset löytyvät Avoinna24 Omat sivut -> Omat ajanvaraukset

Jos ette pääse ryhmään niin perukaa varaus, niin saamme kaikki halukkaat ryhmiin.

Jos tuon kuuden tunnin sisällä tapahtuu jotain, että ette pysty tulemaan ryhmään niin laittakaa tekstiviestiä toimistolle (kuka, mikä ryhmä ja miksi).

Kausi-ilmoittautumisen peruminen

Jos käy niin että ette haluakaan/pääsekään käymään enää jossain ryhmässä, niin voitte poistaa varaukset Avoinna24:n Omat Ajanvaraukset -välilehdeltä aivan samaan tapaan kuin yksittäisien tuntien peruessa. Mutta nyt poistakaa vaan kaikki varaukset.