Kaudeksi ilmoittau­­tuminen

Lasten ryhmiin ja joihinkin aikuisten ryhmistä on mahdollista ilmoittautua yhdellä kertaa koko kaudeksi ennen kauden alkua. Ryhmät on merkitty Avoinna24:n punaisella. Näihin ryhmiin voi ilmoittautua myös yksittäisille tunneille kausi-ilmoittautumisen päätyttyä. Kevätkausi alkaa 2.8.2021 ja päättyy 19.12.2021. Tunteja ei ole

  • Syyslomalla 18.-24.10.2021
  • Pyhäinpäivä 6.11.2021
  • Itsenäisyyspäivä 6.12.2021

Ulkokausi: Maanantain, torstain ja perjantain yli 7-vuotiaiden ryhmät harjoittelevat ulkona 26.9.2021 asti. Nämä ryhmät on merkitty ulos Avoinna24:ssä.

Ilmoittautuminen ryhmään koko kaudeksi

Keskitetty kausi-ilmoittautuminen kevätkaudelle alkaa 7.6.2021 ja päättyy 28.6.2021. Tämän ajan jälkeen kaikki Avoinna24:n kautta tehdyt varaukset ovat yksittäisten tuntien varauksia.

Ryhmät joihin voi kausi-ilmoittautua on merkitty Avoinna24:ssä punaisella.

Keskitetyn kausi-ilmoittautumisen aikana, ryhmään ilmoittaudutaan menemällä Avoinna24:ssä (LINKKI) viikolle 31 (2.8.-8.8.2020) ja varaamalla paikka haluamiisi ryhmiin.

Ilmoittautumalla ryhmään varaat paikan kyseiseen ryhmään koko kevätkaudeksi. Jos kaikki meni oikein Avoinna24:n Omissa ajanvarauksissa näkyy tekemäsi yksittäinen varaus. Kausi-ilmoittautumisen päätytyttyä 29.6.2021 eteenpäin omissa ajanvarauksissa pitäisi näkyä kaikkien kuluvan kauden tuntien varaukset

Keskitetyn kausi-ilmoittautumisen päätyttyä, jos haluatte käydä koko kauden samassa ryhmässä kannattaa tehdä varaukset itse ryhmään koko kaudeksi. Vaihtoehtoisesti voitte laittakaa asiasta viestiä toimistolle (jyvaskyla[at]parkourakatemia.fi) ja Hattu tekee saman kahdella napin painalluksella. Huomaattehan, että varsinkin kauden alussa toimistoon tulee ihan sikana spostia ja puheluita ja viive voi olla useita päiviä ja jos joku on varannut tunnit itse ensin niin paikka on hänen.

Jos kausiryhmään ilmoittautuminen menee jonosijalle, niin laitamme teille tekstiviestiä, jos teille vapautuu kausipaikka ryhmään, jossa varmistamme että haluatte ottaa paikan vastaan (jos viestissä ei sanota mitään kausiryhmästä kyse on yksittäisen tunnin paikan saamisesta).

Ryhmien yksittäisille kerroille voi varata paikkoja 7.12.2020 eteenpäin, sen mukaan kuin tilaa on.

Yksittäisten tuntien peruminen

Varattuja tunteja voi tietenkin myös perua, jos tulee jotain reissuja tai sairastumisia tai muuta. Tuntien peruminen tapahtuu Avoinna24:n kautta kuusi tuntia ennen ryhmän alkamista. Ilmoittautumisen päätyttyä ajanvaraukset löytyvät Avoinna24 Omat sivut -> Omat ajanvaraukset

Jos ette pääse ryhmään niin perukaa varaus, niin saamme kaikki halukkaat ryhmiin.

Jos tuon kuuden tunnin sisällä tapahtuu jotain, että ette pysty tulemaan ryhmään niin laittakaa tekstiviestiä toimistolle (kuka, mikä ryhmä ja miksi).

Kausi-ilmoittautumisen peruminen

Jos käy niin että ette haluakaan/pääsekään käymään enää jossain ryhmässä, niin voitte poistaa varaukset Avoinna24:n Omat Ajanvaraukset -välilehdeltä aivan samaan tapaan kuin yksittäisien tuntien peruessa. Mutta nyt poistakaa vaan kaikki varaukset.