Harrasta­­minen

Harjoituspassi

Harjoittele ympäri vuoden juuri silloin kun sinulle sopii

Meille pääsee harrastamaan tilaamalla harjoituspassilla. Sillä pääset kuukausimaksulla käymään kaikilla meidän tarjoamilla parkour- ja sirkustunneilla juuri silloin kuin sinulle sopii niin monella tunnilla kuin haluat. Viikottaiseen opetusryhmään saa, mutta ei tarvitse sitoutua. Jos et ole meillä käynyt niin suosittelemme alkuun kahden viikon ilmaista kokeilua.

Tilaa passi tai kahden viikon ilmainen kokeilutäältä.

Harjoituspassi on 12 kuukauden määräaikainen sopimus, joka jatkuu toistaiseksi voimassaolevana määräaikaisuuden päätyttyä. Kaikin puolin epävarman tilanteen vuoksi kaikissa passeissa on toistaiseksi kolme kuukauden koeaika, jonka aikana sopimuksen voi irtisanoa ilman peruutusmaksua. Lisäksi passin voi laittaa jäädyttää kuukaudeksi vuoden jaksolla.

Taaperot ja pikkuapinat

Taaperoparkouriin (1,5-3v.) ja pikkuapinoihin (4-6v.) on mahdollista ilmoittautua myös kurssimuotoisesti. Lisää tietoa täällä LINKKI.

Hinnasto

Mitä saan?

  • Passilla saa osallistua kaikkiin ohjattuihin ryhmiin, jotka sopivat omalle ikä- ja taitotasolle!
  • Vapaavuorot, open stage -tapahtumat ja jamit ovat passilaisille ilmaisia!
  • Salit ja voimaharjoittelutila ovat yli 18-vuotiaille aina vapaassa käytössä, kun olemme auki ja tiloissa ei ole varauksia!
  • Kaikki leirit ja kurssit alennettuun hintaan tai jopa ilmaiseksi!

Kahden viikon ilmainen kokeilu

Jos olet uusi harrastaja, voit valita tilauslomakkeessa passin sijaan ”2 viikon ilmainen kokeilu”. Kokeilun aikana pääset harjoittelemaan kahden viikon ajan täysin ilmaiseksi kaikille ikä- ja taitotasollesi sopiville tunneille.

Kokeilusta passiin jatkaminen

Jos haluat jatkaa kahden viikon kokeilusta harjoittelupassiin, niin käy täyttämässä tämä lomake. Voit jatkaa tuntien varaamista heti lomakkeen täytettyäsi.

Palaavat harrastajat ja kokeilijat

Jos olet ollut meillä aiemmin harrastajana tai kokeilijana, tunnuksesi ovat todennäköisesti vielä olemassa. Jos näin on teille ei tule uusia tunnuksia sähköpostiin. Mikäli olette unohtaneet käyttäjätunnuksenne, voitte kysellä sitä toimistolta (jyvaskyla@parkourakatemia.fi). Jos olette unohtaneet vain tunnusten salasanan niin sitä voi kysyä kirjautumisen yhteydessä.

Passin päättyminen ja sen peruminen

Harjoituspassi jatkuu 12 kuukauden määräaikaisuuden jälkeen toistaiseksi voimassa olevana kunnes sen perutte. Harjoituspassin voi perua laittamalla meille asiasta viestiä sähköpostitse jyvaskyla@parkourakatemia.fi tai puhelimella 045 892 730

Punttipassi

Punttipassilla saat täydet oikeudet käyttää meidän punttisalia aina kun meillä on ovet avoinna (viikkotuntien ja synttärien aikaan – ks. Avoinna24. Päivisinkin on usein ovet auki klo 12-> mutta emme voi taata tätä).

Punttisalilta löytyy kattava valikoima voimailuvälineitä – meidän mielestä kaikki mitä ihminen voi tarvita voimaharjoitteluun. Sen lisäksi punttikselta löytyy ammattilaisten suunnittelemia treenejä eri aihepiireistä aina yleisestä voimaharjoittelusta hartiajumin huoltoon.

Punttipassin hinta on 12,50€/kk ja se tullaan lisäämään lapsesi harjoituspassin kuukausilaskuun. Punttipassi on toistaiseksi voimassaoleva, eli sen voi perua aina ennen kuin lasku tulee.