Hei Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun harrastajat!

Koronavirustilanteesta ja Suomen hallituksen 16.3. antamasta ohjeistuksesta  johtuen siirrämme uuden Espoon Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun kauden aloituksen tiistaille 14.4.2020. Kannamme kortemme kekoon näillä toimilla ja kaikki Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun tunnit sekä vapaavuorot kaikissa toimipisteissä on nyt peruttu 13.4.2020 asti.

Uskomme hallituksen tehokkaiden toimenpiteiden ja ihmisten omatoimisuuden sekä kaikkien hienon vastuunkannon tuottavan kuukaudessa tulosta ja pääsemme normaalin elämän rytmiin ja rakkaiden harrastusten pariin taas huhtikuussa.

Välitämme rakkaista harrastajistamme ja autamme teitä treenaamaan tauon ja poikkeustilan aikana. Tauon aikana saat meiltä sinulle sopivia ohjeita hyvään ja hauskaan kotitreeniin. Videota ja ideoita löytyy osoitteesta www.parkourakatemia.fi/kotitreeni.

Kevätkausi alkaa näillä näkymin tiistain ryhmien osalta 14.4.2020 ja lauantain ryhmien osalta 18.4.2020. Kausi on kahdeksan harjoituskerran mittainen ja päättyy tiistain ryhmien osalta 2.6.2020 ja lauantain ryhmien osalta 6.6.2020.

Kevään etenemisen ja säiden lämpenemisen myötä aloitamme tarvittaessa parkour  harjoittelun pienryhmäharjoitteluna ulkona, jolloin lähikontaktit minimoituvat.

Palaamme asiaan sähköpostitse tarpeen mukaan, ja tiedotamme lisää heti tilanteen muuttuessa.

Ystävällisin terveisin,
Risto Nätynki sekä Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun väki
espoo@parkourakatemia.fi

Seuraa myös tiedotusta harrastajille sivuillamme ja muissa kanavissamme!
Espoon Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu Facessa! Espoon Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu Instassa!
Tsemppiä kotitreeniin! — www.parkourakatemia.fi/kotitreeni