Vapaa­vuorot

Vapaavuorot salillamme!

Vapaavuorolla voi harjoitella parkouria, freerunningia tai akrobatiaa ja pariakrobatiaa. Paikalla on opettaja, joka voi tarvittaessa neuvoa harjoittelussa. Varsinaista opetusta vapaavuoroilla ei ole. Ensikertalaiset ja taitavammatkin temppuilijat ovat tervetulleita. Vuorot järjestetään osoitteessa Kutojantie 12.

Luethan alla olevat ohjeet ennen vapaavuorolle saapumista.

Ohjeet vapaavuoroille
1. Ilmoittaudu ja maksa tullessasi vapaavuoron valvojalle.

Mikäli olet harrastaja jossain ryhmässä, muista mainita tämä niin saat vuoron alennettuun hintaan. Mikäli olet korvaamassa poissaoloa viikottaisista treeneistäsi, mainitse nimesi ja ryhmäsi josta olet korvaamassa.

Jos et ole harrastaja kuluvalla kaudella, on vapaavuoroilla käydäksesi sinun liityttävä Parkour Oppimiskeskus ry:n kannatusjäseneksi. Mainitse valvovalle ohjaajalle jos olet ensimmäistä kertaa paikalla.

2. Alle 12-vuotiailla on oltava aikuinen mukana valvomassa. Ensimmäistä kertaa vaparille tullessa on myös alle 15-vuotialla oltava huoltaja mukana.

3. Vapaavuoroilla liikutaan omalla vastuulla. Parkour Oppimiskeskus ry:n jäsenten vakuutus ei ole voimassa vapaavuoroilla.

4. Lämmittele ja harjoittele itselle sopivia tehtäviä, kuten ohjatuilla tunneillakin. Välineiden käytössä ja sijoittelussa auttaa valvoja, jonka kanssa salia voi muunnella haluamakseen. Salissa harjoittelu tapahtuu joko sisäkengillä (parkour-salissa) tai ilman kenkiä (sirkussalissa).

Vapaavuorojen hinnat

Espoon Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun syksyn 2021 pariakrokurssien oppilaat: ilmainen

Helsingin tai Espoon Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun harrastajat: 2€

Muut kuin harrastajat: 5€

Valvovat aikuiset ja alle 3-vuotiaat maksutta.

Maksutapana korttimaksu.

Vapaavuorojen ajankohdat ja ilmoittautuminen

Toistaiseksi vapaavuoroille on ilmoittauduttava etukäteen. Tulevien vapaavuorojen ajankohdat näet suoraan Vello-järjestelmästä, jonka kautta tapahtuu myös ilmoittautuminen.

ILMOITTAUTUMINEN VAPAAVUOROILLE