Suvelan parkourpuisto

PARKOURIA NYT MYÖS SUVELAN PARKOUR-PUISTOSSA!

Keväällä aloitimme parkour-opetuksen Suvelassa. Järjestämme Espoossa parkourin ulkoharjoituksia loppukeväisin, kesällä ja myös alkusyksystä.

Harjoitukset pidetään ulkona Espoossa Suvelan parkour-radalla ja sen ympäristössä. Suvelan parkour-rata on Kirstin koulun vieressä osoitteessa Kirstintie 11.

Katso alta video puiston avajaisista, jossa parkour ohjaajamme olivat mukana! Parkour Akatemia on myös auttanut puiston ja sen välineiden suunnittelussa.

Lisätietoja saat sähköpostitse: espoo@parkourakatemia.fi

Suvelassa menetettyjä harjoituksia, esimerkiksi sairastapauksen vuoksi, on mahdollista korvata muissa ikäryhmän harjoituksissa. Tämä on kuitenkin aina tarkistettava toimistolta tai ryhmän ohjaajalta ennen ryhmän harjoituksiin saapumista.

Ulkokaudella harjoituksia pidetään kahtena päivänä – lue tarkemmat ajankohdat alta!

SUVELAN ULKOTREENIEN SYYSKAUDEN TIEDOT

Syyskausi alkaa 02.08.2021 ja päättyy 11.10.2021

Yhteensä 11 harjoituskertaa. Nämä tunnit voi korvata muilla saman ikäryhmän tunneilla.

Koko kauden hinta nyt ennakkovaraajan hinnalla 145€.

KOKEILUTUNNIT

Espoon Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu järjestää säännöllisesti ilmaisia kokeilutunteja, joiden kautta on helppo tutustua meidän lajeihimme.

Ensimmäinen askel uuden harrastuksen aloittamisessa otetaan turvallisesti meidän kokeilutunneilla. Pääset tutustumaan tiloihin, ohjaajiimme sekä tottakai tuntiemme sisältöihin.

Kokeilutunnit on suunnattu uusille harrastajille ja toimivat erityisen loistavasti ponnistuslautana uuteen lajiin ja harrastukseen, mutta eivät sido sinua jatkamaan.

Maksuttomalla kokeilutunnilla pääset tutustumaan lajiin ammattilaisohjaajan opastuksessa lajille suunnitelulla salilla tai ulkotreeneissä. Perustason kokeilutunnille voi osallistua täysin ilman mitään laji- tai liikuntataustaa, mutta myös lajia ennalta kokeilleet tai harrastaneet ovat ehdottomasti tervetulleita – saat juuri itsellesi sopivia haasteita!

Parkour kokeilutunteja on vain ryhmissä. joissa on vielä tilaa kauden kahdella ensimmäisellä tunnilla lukujärjestyksen mukaisesti. Voit ilmoittautua ikäryhmääsi soveltuvalle tunneille mukaan ilmaiseksi uutena harrastajana, mikäli ryhmässä on vielä tilaa.

Ajantasainen tilanne ryhmissä löytyy ilmoittautumisjärjestelmästämme. Mikäli olet uusi harrastaja ja haluat kokeilla, valitse hinta ”kokeilutunti” ja ilmoittaudu mukaan.

Huomaathan, että kokeilutunnille ilmoittautuminen ei takaa välttämättä viikkotunnille pääsyä, mikäli ryhmä tulee täyteen koko kaudelle ilmoittautuneita.

SUVELAN ULKOTREENIEN RYHMÄT JA AIKATAULUT

MAANANTAI

7-9 v. lapset parkour 1 – maanantaisin klo 17-18 Ilmoittaudu täällä!

7-9 v. lapset parkour 2 – maanantaisin klo 18-19 Ilmoittaudu täällä!

10-12 v. lapset parkour 3 – maanantaisin klo 19-20 Ilmoittaudu täällä!

TORSTAI

4-7 v. Perheparkour 1 – torstaisin klo 17-18 Ilmoittaudu täällä!

4-6 v. Naperot parkour 1 – torstaisin klo 18-19 Ilmoittaudu täällä!

10-17 v. Nuoret parkour 1 – torstaisin klo 19-20 Ilmoittaudu täällä!

MITÄ TREENEISSÄ TAPAHTUU?

Ryhmät keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin perustekniikoiden opetteluun mm. leikkien ja pelien avulla. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja jokaisen omaa liikettä arvostetaan. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa.

Tervetuloa mukaan!

TULOSTETTAVA LUKUJÄRJESTYS

 

Suvelan ulkokausi 2021 - Klikkaa suurempaan kuvaan!