Kokeilu­­tunnit

Ilmaiset kokeilutunnit salillamme!

Espoon Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu järjestää säännöllisesti ilmaisia kokeilutunteja, joiden kautta on helppo tutustua meillä opetettaviin eri lajeihin.

Ensimmäinen askel uuden harrastuksen aloittamisessa otetaan turvallisesti meidän kokeilutunneillamme. Kokeilutunnin aikana pääset tutustumaan tiloihin, ohjaajiimme sekä tietysti tuntiemme sisältöihin.

Täysin maksuttomalla kokeilutunnilla pääset tutustumaan lajiin ammattilaisohjaajan opastuksessa lajille suunnitelulla salilla. Kokeilutunnille voi osallistua ilman mitään laji- tai liikuntataustaa, mutta myös lajia ennalta kokeilleet tai harrastaneet ovat ehdottomasti tervetulleita – saat juuri itsellesi sopivia haasteita!

Kokeilutunnit on suunnattu uusille harrastajille ja toimivat erityisen loistavasti ponnistuslautana uuteen lajiin ja harrastukseen, mutta eivät sido sinua jatkamaan.

Mikäli teet kokeilutunnillamme ilmoittautumisen kokeilukuukaudelle, etkä halua jatkaa tämän kuukauden jälkeen harrastusta, on tästä ilmoitettava etukäteen kirjallisesti toimipisteen sähköpostiin (espoo@parkourakatemia.fi) ennen kokeilukuukauden loppumista. Mikäli ilmoittautumista ei peruta, jatkuu se automaattisesti käynnissä olevalle kaudelle.

Kokeilutuntimme järjestään Espoon Parkour Akatemia ja Sirkuskoulun salilla osoitteessa Kutojantie 12

 

ILMOITTAUDU ILMAISILLE KOKEILUTUNNEILLE

 

AIKUISET

Tällä hetkellä ei aikuisten kokeilutunteja. Tulevista kokeilutunneista tiedotamme tällä sivulla.

LAPSET

Tällä hetkellä ei lasten kokeilutunteja. Kokeilutunteja järjestetään pääsääntöisesti harrastuskauden alkaessa sekä syksyllä että keväällä.