fbpx

Kokeilu­­tunnit

Ilmaiset kokeilutunnit salillamme!

Espoon Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu järjestää säännöllisesti ilmaisia kokeilutunteja, joiden kautta on helppo tutustua meidän lajeihimme.

Ensimmäinen askel uuden harrastuksen aloittamisessa otetaan turvallisesti meidän kokeilutunneilla. Pääset tutustumaan tiloihin, ohjaajiimme sekä tottakai tuntiemme sisältöihin.

Kokeilutunnit on suunnattu uusille harrastajille ja toimivat erityisen loistavasti ponnistuslautana uuteen lajiin ja harrastukseen, mutta eivät sido sinua jatkamaan.

Maksuttomalla kokeilutunnilla pääset tutustumaan lajiin ammattilaisohjaajan opastuksessa lajille suunnitelulla salilla tai ulkotreeneissä. Perustason kokeilutunnille voi osallistua täysin ilman mitään laji- tai liikuntataustaa, mutta myös lajia ennalta kokeilleet tai harrastaneet ovat ehdottomasti tervetulleita – saat juuri itsellesi sopivia haasteita!

Kokeilutunnit aikuisille

Parkourin, parikrobatian ja ryhmäakrobatian kokeilutunteja on vain ryhmissä. joissa on vielä tilaa kauden kahdella ensimmäisellä tunnilla lukujärjestyksen mukaisesti. Voit ilmoittautua kaikille taitotasoosi soveltuville tunneille mukaan ilmaiseksi uutena harrastajana, mikäli ryhmässä on vielä tilaa.

Ajantasainen tilanne ryhmissä löytyy ilmoittautumisjärjestelmästämme. Mikäli olet uusi harrastaja ja haluat kokeilla, valitse hinta ”kokeilutunti” ja ilmoittaudu mukaan.

Kokeilutunnit lapsille ja nuorille

Parkour ja sirkus kokeilutunteja on vain ryhmissä. joissa on vielä tilaa kauden kahdella ensimmäisellä tunnilla lukujärjestyksen mukaisesti. Voit ilmoittautua ikäryhmääsi soveltuvalle tunneille mukaan ilmaiseksi uutena harrastajana, mikäli ryhmässä on vielä tilaa.

Ajantasainen tilanne ryhmissä löytyy ilmoittautumisjärjestelmästämme. Mikäli olet uusi harrastaja ja haluat kokeilla, valitse hinta ”kokeilutunti” ja ilmoittaudu mukaan.

Kokeilutunnin jälkeen voit ilmoittautua loppukaudeksi edullisesti! Ilmoittaudu tästä>>>

Lasten ja perheiden parkour