Kokeilu­­tunnit

Ilmaiset kokeilutunnit salillamme, ilmoittaudu mukaan tästä!
Aikuisten kokeilutunnit

Espoon Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu järjestää säännöllisesti ilmaisia kokeilutunteja, joiden kautta on helppo tutustua meidän lajeihimme.

Ensimmäinen askel uuden harrastuksen aloittamisessa otetaan turvallisesti meidän kokeilutunneilla. Pääset tutustumaan tiloihin, ohjaajiimme sekä tottakai tuntiemme sisältöihin.

Kokeilutunnit on suunnattu uusille harrastajille ja toimivat erityisen loistavasti ponnistuslautana uuteen lajiin ja harrastukseen, mutta eivät sido sinua jatkamaan.

Maksuttomalla kokeilutunnilla pääset tutustumaan lajiin ammattilaisohjaajan opastuksessa lajille suunnitelulla salilla. Perustason kokeilutunnille voi osallistua täysin ilman mitään laji- tai liikuntataustaa, mutta myös lajia ennalta kokeilleet tai harrastaneet ovat ehdottomasti tervetulleita – saat juuri itsellesi sopivia haasteita!

Pariakrobatian ja Sirkusakrobatian kokeilutunnit aikuisille syyskuussa

Syksyn Parikrobatian ja Sirkusakrobatian kokeilutunteja on 4 kertaa syyskuussa 2020 aina torstaisin iltapäivisin ja illalla, alkaen torstaina 3.9. lukujärjestyksen mukaisesti klo 16:15-20:30. Voit ilmoittautua kaikille taitotasoosi soveltuville tunneille mukaan ilmaiseksi uutena harrastajana, mikäli ryhmässä on vielä tilaa. Ajantasainen tilanne ryhmissä löytyy ilmoittautumisjärjestelmästämme.

Mikäli haluat ilmoittautua useammalle viikkotunnille syyskuussa, se on mahdollista, mutta joudut tekemään ilmoittautumisen uudestaan jokaiselle tunnille. Käytä alekoodia ”kokeilu35” saadaksesi kokeilutunnin ilmaiseksi!

Kokeilutunnin jälkeen voit ilmoittautua kuukauden kokeilujaksolle edullisesti!

Tullessasi kokeilutunnille voit tunnin jälkeen halutessasi pyytää ohjaajaa ilmoittamaan sinut kuukauden mittaiselle kokeilujaksolle 20 € hintaan ilman sitoutumispakkoa koko kauteen!

Paikkoja on vapaana vielä Sirkusakrobatian ja Pariakrobatian perustason tunneille torstaina!

Sirkusakrobatia, 1 h
Aika: torstaisin 16:15-17:15
Paikka: Espoo, Keran harjoitushalli, (Kutojantie 12, Keran aseman vieressä)
Tuntikuvaus: Sirkusakrobatia tunneilla käydään läpi käsilläseisonnan, sekä lattia-, ilma, ja pariakrobatian perusliikkeitä. Viikkotuntien vaikeustaso ja painotus selviää loppukaudesta kun kaikki lajit on käyty läpi ja harjoittelijoiden mielipiteitä kuunneltu. Monipuolinen viikkotunti sopii vasta-alkajasta jo mielestään vähän kokeneemmallekin. Viikkotunti on erinomainen perustreeni akrobatiaan ja toimii hyvin lämmittelynä vaikka torstai-illan pariakrobaateille!
Ohjaaja: Isa Pelto

Pariakrobatia – Perustaso, 1h 30 min
Aika: opetus torstaisin 19:00-20:30 ja vapaa treeni perjantaisin klo 17:00-19:00
Paikka: Espoo, Keran harjoitushalli, (Kutojantie 12, Keran aseman vieressä)
Tuntikuvaus: Pariakrobatia – Perustaso tunneilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia parin tai ryhmän kanssa tehtäviä nostoja, tasapainoliikkeitä ja akrobaattisia temppuja. Tunneilla tehdään aina alkulämmittely ja voima- ja liikkuvuusharjoituksia. Perustason ryhmään ryhmään ovat tervetulleita kaikki taitotasosta riippumatta. Lajin opettelu aloitetaan tarvittaessa perusteista. Tunneille tulijoilla olisi hyvä olla jotain kokemusta perustason lattia-akrobatiasta, akrojoogasta tai vastaavasta kehonhallintaa vaativasta lajista tai sitä kannattaa hankkia pariakrobatian tueksi vaikka Isan Sirkusakrobatia tunnilta..
Ohjaajat: Isa Pelto ja Risto Nätynki

Lasten ja perheiden parkour