fbpx

Esiintymiset

Sinulle, joka haluat oppia uusia taitoja hyvässä porukassa!

Parkouria, akrobatiaa ja ilmeikästä tilannekomiikkaa…
Repertuaariimme kuuluu valmiita esityksiä erilaisiin tilaisuuksiin, kuten kokousten, juhlien, kulttuuritapahtumien ja konferenssien väliaikakevennyksiksi. Valikoimastamme löytyy mm. taidokkaita ilma- ja pariakrobaatteja, jonglöörejä, tulitaiteilijoita ja parkouresiintyjiä.

Kerro meille tilaisuudestasi, niin katsotaan mitä hullunkurista menoa saadaan aikaiseksi!

Hand Me Your Hat
Kuvaus
Hand Me Your Hat -esityskonsepti sai alkunsa Shanghain maailmannäyttelyssä 2010, jossa parkour-ryhmä The Concept of Dash esiintyi kuukauden ajan. Esityksen motiivina on hattu, jonka kaikki kolme hahmoa haluavat hinnalla millä hyvänsä juuri omaan päähänsä. Tästä seuraa lukuisia kommelluksia ja huikeita takaa-ajoja, jotka rakentuvat lennokkaan parkourin, akrobatian ja tilannekomiikan avulla. Tunnelmaltaan esitys on vauhdikas ja iloinen ja sen kesto on n. 7 minuuttia.

 

Kenelle tai millaisiin tilaisuuksiin
Ohjelmaksi kokouksiin, juhliin, kulttuuritapahtumiin, konferensseihin.

Esityksen tekniset vaatimukset
– 5x4m esiintymistila, jonka minimikorkeus 2,5m
– äänentoisto esitysmusiikkia varten

Esitysreferenssit
Merkittävimmät kansainväliset esiintymiset vuodesta 2007-

 

Alla mainittuna merkittävimpiä kansainvälisiä tapahtumia, joissa ryhmän jäsenet ovat esiintyneet. Näiden lisäksi tiimin jäsenet ovat ottaneet osaa useisiin pienempiin kansainvälisiin parkour-tapahtumiin.

Lappset parkour-kenttien avajaiset Virossa – Esiintyminen ja opettaminen parkour-kenttien avajaistilaisuuksissa Tallinnassa ja Viljandissa syksyllä 2012.

Lappset tehtaan avajaiset – Esiintyminen Lappset Group Oy:n tehtaan avajaisissa Tallinnassa keväällä 2012.

MidNordic Culturdays 2011 – Työpajan pitäminen sekä esityksen koreografiointi ja esittäminen yhdessä työpajaan osallistuneiden kanssa Keski-Pohjolan nuoren kulttuurin päivillä Trondheimissa elokuussa 2011.

Shanghai Expo 2010 – Neljä Dashin jäsentä esiintyi elokuun ajan Shanghain maailmannäyttelyssä Suomen paviljongissa artistioppaina. Esiintymisessä hyödynnettiin ja esiteltiin paviljongin arkkitehtuuria välineinä parkour, akrobatia ja ilma-akrobatia.

IDEX’09 – Esiintyminen kansainvälisen puolustuskonferenssin ja -messujen avajaisissa Abu Dhabissa yhdessä työryhmän kanssa.

Honda Dreamscape Show – Moottoriajoneuvomessujen yhteydessä järjestetyn Honda Dreamscape -esityksen koreografiointi yhdessä työryhmän kanssa ja esiintyminen Lontoossa. Kahden viikon jakso sisälsi yhteensä 48 vauhdikasta esitystä yhdessä stunt-ajajien kanssa.

Merkittävimmät esiintymiset Suomessa vuodesta 2007
The Concept of Dash on esiintynyt kotimaassa parkourin merkeissä tiiviisti vuodesta 2004 erilaisissa videotaltioinneissa, live-esityksissä ja valokuvissa. Esiintymisen lisäksi Dash on koreografioinut, ohjannut ja tuottanut esittävää parkouria. Alla listattuna merkittävimmät esitykset, jotka ryhmä on tuottanut tai joissa sen jäseniä on ollut mukana.

Kasvu Open – Kasvun karnevaari 2015, Jyväskylä – Seminaarin päivän aloituksen yllätysohjelma, johon yhdistettiin tapahtumatilan ainutlaatuisuus, joka mahdollisti katosta laskeutumisen ja tuliefektit.

VR Group, Oulun Varikon avajaiset 2013 – Uuden junavarikon avajaisiin luotu uniikki esitys yhdistettynä big band -orkesterin musiikkiin.

Hand Me Your Hat! – Esityskonseptin luominen Shanghain maailmannäyttelyn esityksen pohjalta ja sen esittäminen lukuisissa tapahtumissa syyskuusta 2010 lähtien.

Riskiraksa – Esityskonseptin luominen World Sport for All -kongressissa kantaesitetyn teoksen pohjalta kesäkuussa 2010. Riskiraksa nähtiin myös heinäkuussa 2010 Jyväskylän Kesä -festivaalilla sekä marraskuussa 2012 Keski-Suomen liiton yhteistyöfoorumissa.

Rasvainen Tiistai – Toimintakohtauksen koreografiointi ja esiintyminen jyväskyläläisessä indie-elokuvassa Rasvainen Tiistai syksyllä 2012.

Mercedes Benz Expo 2012 – Esiintyminen Mercedes Benzin uuden automallin lanseeraustilaisuudessa Helsingin jäähallissa.

Maata näkyvissä festarit 2012 – Esityksen koreografiointi ja esittäminen kahdesti Euroopan suurimmassa kristillisessä viikonlopputapahtumassa.

Turku Eurocultured 2011 & 2012 – Esiintyminen ja työpajojen pitäminen kansainvälisellä Turku Eurocultured -katukulttuurifestivaalilla toukokuussa 2011 ja syyskuussa 2012.

Lahti Block Party 2012 – Esiintyminen ja parkour-työpajan katukulttuuritapahtumassa.

Summer Up 2012 – Lukuisia esityksiä ja työpaja suosituilla musiikkifestareilla Lahdessa.

MTV3:n Suuri Journalistipalkinto -gaala 2011 – Esiintyminen gaalatilaisuudessa ja sen suorassa tv-lähetyksessä maaliskuussa 2012.

Musiikkitalon avajaiset – Esiintyminen ja esitysten koreografiointi Helsingin musiikkitalon avajaisista lähetetyssä suorassa netti-tv-lähetyksessä elokuussa 2011.

Lappset Parkour -yhteistyötä esittelevä video – Lappset Group Oy:n ja Parkour Akatemian yhteistyöstä kertovan videon tuottaminen alusta loppuun vuonna 2010 (käsikirjoitus, esiintyminen, kuvaus, jälkituotanto).
(http://www.youtube.com/watch?v=3IY6YyQF2cU)

Lappset Parkour -tuotesarjan esittelyvideo – Esiintyminen, opettaminen ja koreografiointi parkour-tuotesarjaa esittelevässä videossa.
(http://www.youtube.com/watch?v=_qROXjmLhok)

Hurtta Collection mainosvideo – Hurtta Lifeguard -mallistoa esittelevän videon ja valokuvien koreografiointi sekä käsikirjoitus ja tuottaminen yhdessä työryhmän kanssa.
(www.youtube.com/watch?v=6sjRM7cg2mU)

Mielen Osoittaja – Jyväskylän Kesä -festivaalin avajaisiin valmistetun kolminäytöksisen esityksen tuotanto, koreografiointi ja esiintyminen. Esitys hyödynsi parkourin lisäksi pari- ja ilma-akrobatiaa.

Jyväskylän kaupungin uusi vuosi 2009 – Kaksinäytöksisen parkouria ja ilma-akrobatiaa sisältävän esityksen tuottaminen, parkour- ja ilma-akrobatiakohtausten koreografiointi ja esiintyminen.

Montparnasse 05:22 – Parkouria hyödyntävän tanssiteatteriesityksen parkour-kohtausten koreografiointi ja niissä esiintyminen.

Hämeen Autovarusteen tv-mainos – MTV3:lla näytetyn mainoksen parkour-kohtausten koreografiointi ja esiintyminen sekä käsikirjoituksessa avustaminen.

Sodexo rekrytointimainos – Sodexon rekrytointitarkoituksiin tehdyssä videossa esiintyminen ja liikkeiden koreografiointi sekä lokaatioiden valinnassa ja käsikirjoituksessa avustaminen.
(http://www.youtube.com/watch?v=cRnOw6WtN-4)

Nissan Quasquain esittelyvideo
– Esittelyvideon kohtausten koreografiointi ja niissä esiintyminen sekä käsikirjoituksen tekeminen yhdessä tuottajan kanssa.

Jyväskylän kaupungin esittelyvideo – Jyväskylän kaupungin tilaaman kaupungin kulttuuripalveluita esittelevän videon ohjaaminen, tuottaminen, kohtausten koreografiointi ja niissä esiintyminen.

Nelosen jatkuu-tunnukset – Neloskanavan mainoskatkoihin tuotettujen jatkuu-tunnusten koreografiointi, käsikirjoituksessa avustaminen ja esiintyminen.

Kysy lisää esitysvalikoimastamme:
Suvi Ekroos
tuottaja
050 427 0827
suvi.ekroos@parkourakatemia.fi

Yhteydenottolomake

  • Voit halutessasi valita, mitä viestisi koskee
  • Esimerkiksi tilaisuuden arvioitu ajankohta ja luonne.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilaa tilauspalveluidemme uutiskirje
Tilaamalla Parkour Akatemian tilauspalveluiden uutiskirjeen saat n. 4-6 krt vuodessa mielenkiintoista tietoa parkour- ja sirkusohjauksista sekä esityksistä, tarjouksia ja muuta mukavaa!
ErrorHere