Parkour Akatemia :: Toimitusehdot


PARKOUR AKATEMIAN JA JYVÄSKYLÄN SEKÄ LAHDEN SIRKUSKOULUN OPETUKSEEN LIITTYVÄT TOIMITUSEHDOT:

Tunneille, kursseille ja leireille osallistuva sitoutuu noudattamaan seuraavia sääntöjä ja periaatteita:

1. Tunneille on pyrittävä saapumaan ajoissa.
2. Harjoitustunti alkaa ja päättyy sovittuna aikana. Harjoitustiloissa ei voi harjoitella omatoimisesti ennen tuntia tai sen jälkeen.
3. Jokaisen osallistujan on kuunneltava ja noudatettava ohjaajan neuvoja.
4. Osallistujan on noudatettava asiaankuuluvaa varovaisuutta ja kaikenlaista riskinottoa tulee välttää.
5. Loukkaantuneena tai sairaana ei tule harjoitella.
6. Osallistuja ei saa käyttäytymisellään haitata muiden osallistujien harjoittelua. Kiusaaminen on ehdottomasti kielletty.
7. Tunneilla saa ja on suotavaa kannustaa muita osallistujia, eikä kilpailua harrasteta.
8. Makeisten syöminen tai energiajuomien ja limonadien juominen on tunneilla ja juuri ennen tuntia kiellettyä.
9. Ulkoharjoituksissa jokainen on vastuussa omista tavaroistaan, kuten repuista, juomapulloista ja vaatteista ym. Osallistujan on itse pidettävä huolta, ettei kadota niitä.

Sääntöjen noudattamatta jättäminen

Mikäli osallistuja toistuvasti ja kehotuksista huolimatta jättää noudattamatta edellä lueteltuja sääntöjä tai muuten huolimattomalla tai parkouriin sekä sirkukseen sopimattomalla käytöksellä aiheuttaa riskitilanteita, voidaan hänet poistaa tunnilta ilman korvausta. Koulutetut ohjaajat huolehtivat osallistujien turvallisuudesta parhaan kykynsä mukaan. Lähtökohtaisesti kaikki osallistujat kuitenkin harjoittelevat omalla vastuullaan. Noudattamalla edellä lueteltuja sääntöjä, ei loukkaantumisia yleensä satu.

Ilmoittautumisen peruminen

Jos viikkotunti-ilmoittautuminen perutaan viimeistään viisi vuorokautta ryhmän ensimmäisten harjoitusten jälkeen, harrastajalle palautetaan kausimaksu kokonaisuudessaan.

Jos kesäleiri-ilmoittautuminen perutaan viimeistään 1.5., maksettu leirimaksu palautetaan kokonaisuudessaan. Jos leiri perutaan myöhemmin, Parkour Akatemia ja JKL sekä Lahden Sirkuskoulu varaa oikeuden pidättää leirimaksusta 35 €. Mikäli kursseille tai leireille osallistuminen perutaan niiden alkamisen jälkeen, Parkour Akatemialla ja JKL sekä Lahden Sirkuskoululla on oikeus pitää leirimaksu kokonaisuudessaan.

Sairastumisen tai loukkaantumisen sattuessa osallistuja on väliin jäävän tai jääneen leirin, kurssin tai kauden osalta oikeutettu osallistumismaksun palautukseen lääkärintodistusta vastaan. Tämä ei koske tilapäistä sairastelua yksittäisten viikkotuntien osalta.

Jos osallistumisesi kaudelle, kurssille tai leirille keskeytyy syystä tai toisesta, eikä sinulla ole lääkärintodistusta tai muuta oikeutusta täyteen palautukseen, voimme tapauskohtaisesti sopia käyttämättömän arvon siirtämisestä muuhun Parkour Akatemian tai Sirkuskoulun toimintaan.

Yhdistyksen jäsenyys ja vakuutus

Kaikki, joilla on harjoitteluoikeus tunneille (myös kahden viikon kokeilijat) ovat Parkour Oppimiskeskus ry:n kannatusjäseniä ja liittyvät ilmoittautumalla tunneille tai leireille. Yhdistyksen jäsenet on vakuutettu ohjatuilla tunneilla tapahtuvien loukkaantumisten varalta. Yhdistys kunnioittaa jäseniensä henkilötietoja eikä luovuta niitä kolmansille osapuolille markkinointi- tai muihin tarkoituksiin. Henkilötietoja voidaan tarvittavissa luovuttaa ei-markkinointi tarkoituksiin vakuutusyhtiölle tai sairaalapalveluille.

Lisätietoa vakuutuksesta saa Jyväskylän Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun toimistolta tai oman kaupungin vastaavalta ohjaajalta. Tuntien järjestäjän vastuu loukkaantumistapauksissa (jotka sattuvat ohjatuissa tai vapaissa harjoituksissa ulkona, Pasilan tiloissa tai muissa tiloissa) rajoittuu vakuutuksen perusteella määrittyvään enimmäiskorvausmäärään eikä yhdistys vastaa muilta osin mahdollisiin loukkaantumisiin liittyvistä kuluista.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Paytrail