Parkour Akatemia :: Videot ja valokuvat

Videot ja valokuvat

Videot

Parkour Akatemialla on runsaasti kokemusta esiintymisestä erilaisissa videotuotannoissa, elokuvista tv-mainoksiin. Hyvän parkourin tai muun vauhdikkaan liikkeen saaminen videolle vaatii rautaista kokemusta paitsi lajista, mutta myös liikkeen käsikirjoituksesta, jotta kaikki saadaan kameralle mahdollisimman katsojaystävällisesti. 

Jos tarvitset projektiisi vauhdikkaan liikkumisen ammattilaisia, oli kyse sitten takaa-ajosta, koreografioinnista tai stunteista, ota rohkeasti yhteyttä. Autamme mielellämme.

Linkkejä videoihin, joissa Parkour Akatemian jäsenet ovat esiintyneet:

Angry Birds Stella: Find Your Superpower

Veikkaus - parkour-haaste

Sampo Rosenlew - tuote-esittely

Kansallisbaletti - parkour-haaste

Sodexo - rekrytointimainos

Hurtta, Lifeguard Collection - tuote-esittely

Valokuvat

Olemme olleet mukana monen lennokaan valokuvan saattamisessa maailmaan. Ammattiparkouraajat pystyvät muokkaamaan liikkeensä juuri kuvaan halutun mukaiseksi, tarvitaan kuvaan sitten vauhtia, vaarallisia tilanteita tai tyyneyttä kesken ilmalennon. Jos tarkoitus on tuottaa huippuotos, tarvitaan lukuisia otoksia eli toistoja tästä liikkestä, silloin tarvitset ehdottomasti ammattiparkouraajan, jolla on varmuus tehdä liikkeet tai stuntit niin monta kertaa kuin tarvitaan!

Galleriasta löydät malliesimerkkejä kuvista!

Tuotanto

Olemme paitsi esiintyneet videolla ja valokuvissa, myös tuottaneet niitä itse alusta loppuun. Pyydä tarjous tarvitsemasi teoksen kokonaistuotannosta, niin että lopputulos palvelee varmasti tarkoitustasi. Käytössämme on ammattitaitoisia tekijöitä niin kuvaukseen kuin jälkituotantoon, jotka ovat erikoistuneet nimenomaan parkourin tallentamiseen.

Esimerkkejä ryhmän tuottamista videoista:

Sampo Rosenlew C12 -puimurin markkinointivideo

Designing Lappset parkour - dokumentti

Lappset Senior Sport and Sona

YouTube -kanavamme on täynnä videoita monenlaisista tilanteista. Osa isommalla ja osa pienemmällä tuotannolla. Käy tsekkaamassa!

 

YHTEYDENOTOT JA TARJOUSPYYNNÖT
Suvi Ekroos, tuottaja
suvi.ekroos[at]parkourakatemia.fi
050 427 0827 (arkisin klo 10-15)
Mainitsethan yhteydenotossa paikkakunnan, jota asia koskee.

Kiinnostuitko? Täytä alla oleva lomake niin otamme sinuun pikaisesti yhteyttä!