Parkour Akatemia :: Tyky- ja virkistyspäivät

Tyky- ja virkistyspäivät

nimetn.png

Parkourilla voidaan virkistää ja tiimiyttää työyhteisöjä ja muita ryhmiä. Olemme erikoistuneet myös matalan kynnyksen kokeiluille, joilla viimeisetkin ennakkoluulot saadaan karistettua.

Järjestämme tilauksesta tyky- ja virkistyspäiviä kaikissa kaupungeissamme ja tarvittaessa tulemme pitämään tunnit myös muualle.  Meiltä sujuu myös suuret ryhmät, jos tilat antavat myöten. Jos tilaisuus järjestetään jossain muualla kuin meidän tiloissamme, autamme mielellämme sopivan paikan löytämisessä. Parkouria voidaan järjestää niin ulkona- kuin sisälläkin. 

Läheinen yhteistyö eri sirkuskoulujen kanssa mahdollistaa myös sirkusteemojen yhdistämisen päiviin. Parkourin ohella voidaan kokeilla erilaisia esimerkiksi erilaisia akrobatiahaasteita. Sirkusohjauksen saatavuus vaihtelee kaupungeittain.

IMG_1285.jpg

Miksi parkour on hyvä vaihtoehto tyky- ja virkistystoiminnaksi?

• Parkour ei ole kilpailua, vaan jokainen pääsee kokeilemaan taitojaan juuri oman taitotason mukaan. Ohjaajamme auttavat sopivien haasteiden löytämisessä.

• Lajin monipuolisuuden vuoksi jokaiselle löytyy sopiva tapa haastaa itseään, esimerkiksi tasapainoilun, kiipeämisen, ylitysten tai alitusten parissa.

• Lajin filosofiaan kuuluu sosiaalinen ja kannustava henki, joka on aina osana tuntiemme rakennetta.

• Parkourin harrastaminen on mahdollista missä vain. Parkour-tunnilta saa vinkkejä omaan arkiliikuntaan sekä työn ohessa tehtävään taukoliikuntaan.

 

YHTEYDENOTOT JA TARJOUSPYYNNÖT
Suvi Ekroos, tuottaja
suvi.ekroos[at]parkourakatemia.fi
050 427 0827 (arkisin klo 10-15)
Mainitsethan yhteydenotossa paikkakunnan, jota asia koskee.

Kiinnostuitko? Täytä alla oleva lomake niin otamme sinuun pikaisesti yhteyttä!