Parkour Akatemia :: Tilaustunnit ja kurssit

Tilaustunnit ja kurssit

Pystymme järjestämään tilaustunteja ja useamman kerran kursseja. Omien kaupunkiemme lisäksi käymme aktiivisesti myös muualla Suomessa ja tuomme tarvittaessa mukanamme parkour-välineitä pakettiautolla.

Tuntien ja kurssien sisältö vaihtelee osallistujien taustan ja taitotason mukaan, mutta se voi koostua esimerkiksi parkourin perusteista tai sitten voimme suunnitella sisällön jo kokeneemmille parkouraajille. Jokaisella kerralla mukana kulkee kuitenkin ajatus parkourin turvallisesta ja vastuullisesta harrastamisesta.

Parkourin harjoittelua ei ole sidottu mihinkään tiettyyn ympäristöön, joten paikaksi voi soveltua esimerkiksi jokin liikuntasali, puisto tai vaikka metsä. Voimme yhdessä miettiä sopivaa paikkaa parkourille.

Esimerkkejä tilaustunti- tai kurssivaihtoehdoista:

• Lasten- ja nuorten leirit. Vierailemme erilaisille leireillä ja leiriläisryhmät ovat tervetulleita vierailemaan myös meidän saleillamme. Kyseessä voi olla yksittäinen tunti tai pidempi kokonaisuus.

• Yksittäiset tai säännölliset tilaustunnit oheisharjoitteluksi muiden lajien seuroille (esimerkiksi, palloilut, voimistelut, teatteri yms.) Tunneilla voidaan huomioida erilaisia lähestymistapoja ryhmän tavoitteisiin liittyen, esimerkiksi ketteryyden tai liikeilmaisun parantamiseen.

• Parkour-kurssit lasten- ja nuorten aktivoimiseksi. Olemme tehneet useiden vuosien ajan tilauksesta parkour-päiviä ja kursseja mm. eri lasten- ja nuortenjärjestöille ympäri Suomea. Toiminnalla pystytään hyvin esimerkiksi tukemaan osallistujien luovaa liikkumista omassa lähiympäristössä.

YHTEYDENOTOT JA TARJOUSPYYNNÖT
Suvi Ekroos, tuottaja
suvi.ekroos[at]parkourakatemia.fi
050 427 0827 (arkisin klo 10-15)
Mainitsethan yhteydenotossa paikkakunnan, jota asia koskee.

 

  

Kiinnostuitko? Täytä alla oleva lomake niin otamme sinuun pikaisesti yhteyttä!