Parkour Akatemia :: Kouluille

Kouluille

Järjestämme tilauksesta parkour-opetusta kouluilla. Kätevimmin ohjausta on saatavilla niissä kaupungeissa, joissa itse toimimme (Helsinki, Lahti, Jyväskylä, Turku, Kuopio +naapurikunnat). Toteutamme tilausopetusta myös valtakunnallisesti ympäri Suomea ja tarvittaessa kuljetamme paikan päälle parkour-välineitä omalla pakettiautollamme. Toteutukset voivat olla esimerkiksi joitakin seuraavista:

 Koululais- ja opiskelijaryhmien vierailut meidän parkour-saleilla
 Parkour-ohjaajien vierailu koulun liikuntatunneilla (yksittäisille luokille)
 Parkour-teemapäivät kouluilla (koko koululle)

Mitä tarvitaan parkour-opetuksen järjestämistä varten?

Kouluilla järjestettävää parkour-opetusta varten riittää usein hyvin varusteltu liikuntasali, jossa on esimerkiksi telinevoimisteluvälineitä. Tuntien tilaamista varten suosittelemme listaamaan koululta löytyvät välineet ja lähettämään niistä listan meille. Myös valokuva välinevarastosta käy mainiosti. Pystymme kuvasta yleensä näkemään soveltuvat välineet.

Pidämme parkour-opetusta mielellämme myös ulkotiloissa, jos sää ja vuodenaika sen sallii. Ulkona parkourille erinomaisia paikkoja ovat erilaiset portaat, kaiteet, muurit, puomit, isot luonnonkivet ja soveltuvin osin leikkikentät. Monien koulujen pihoista, voi löytää paljon mahdollisuuksia. Voimme miettiä esimerkiksi koulun pihan soveltumista parkourille yhdessä. Lähettäkää meille esimerkiksi kuva, niin voimme kertoa omat kommenttimme ja suunnitella sitä kautta parkour-opetusta koulun piha-aluetta hyödyntäen.

Koulun lähialueen puistot kannattaa myös pitää mielessä. Monet puistot, joissa on jotakin rakennettua, tarjoavat yleensä hyviä parkour-mahdollisuuksia. Lisäksi varsinaiset parkour- ja liikuntapuistot yleistyvät ja ovat erinomainen paikka järjestää ohjattuja parkour-tunteja.

Suositeltu kesto parkour-opetukselle on 45-75 minuuttia / ryhmä.

Suosittelemamme ryhmäkoko on enintään 12 osallistujaa / ohjaaja, mutta yksi ohjaaja voi ohjata koko luokalle kerralla, mikäli koulun liikunnanopettaja osallistuu myös tunnille.

 

YHTEYDENOTOT JA TARJOUSPYYNNÖT
Suvi Ekroos, tuottaja
suvi.ekroos[at]parkourakatemia.fi
050 427 0827 (arkisin klo 10-15)
Mainitsethan yhteydenotossa paikkakunnan, jota asia koskee.

parkour_opetus.jpg IMG_5948.jpg

Kiinnostuitko? Täytä alla oleva lomake niin otamme sinuun pikaisesti yhteyttä!