Parkour Akatemia :: Parkouria tilauksesta


IMG_2851.jpg

Liikunnallista ohjelmaa, jota lapset ja nuoret rakastavat: parkouria tilauksesta

Suunnitteletko ohjelmaa lapsille ja nuorille? Me autamme sinua! Suositut parkour-opetukset tapahtumiin, kouluille, leireille jne. Klikkaa linkkiä ja lue lisää!

Lue sivuiltamme, miten voimme auttaa sinua järjestämään takuuvarmasti kiinnostavan ja onnistuneet lapsille tai nuorille suunnatun tapahtuman, leirin tai työpajan.

parkour-opetusta

Parkour sopii monenlaisiin tarpeisiin ja kiinnostaa tutkitusti erityisesti lapsia ja nuoria (OKM:n selvitys). Kun suunnittelet tapahtumaa, leiriä, kurssia, koulun toimintapäivää... täytä sivun alalaidassa oleva lomake, niin kerromme miten voimme auttaa.

Opetuksen lisäksi esiinnymme ja koulutamme tarpeesi mukaan. Sivuvalikosta löydät tarkempia tietoja eri palveluista.

Voimme tuoda tapahtumaasi laadukasta ja turvallista parkour-opetusta vaikkapa työpajan tai kokeilupisteen muodossa. Parkour-opetuksesta meillä on yli kymmen vuoden kokemus ja kaikki ohjaajamme ovat ammattilaisia, jotka osaavat innostaa lapsia ja nuoria liikkeelle työpajojen ulkopuolellakin.

parkour-opetusta

Sivun alalaidasta voit lukea saamaamme palautetta parkour-opetuksista.

Täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä. Keskustellaan yhdessä miten voimme auttaa sinua.

Suvi Ekroos
Tuottaja, Parkour Akatemia
suvi.ekroos@parkourakatemia.fi
050 427 0827

Kiinnostuitko? Täytä alla oleva lomake niin otamme sinuun pikaisesti yhteyttä!


 

Alla kommentteja opettajilta kouluilla järjestetyistä parkour-kokeilupäivistä:

"Parkour-tunnit saivat koko koulun liikkeelle. Erityisoppilaat, valmistavien luokkien oppilaat sekä ns. liikkumattomat oppilaat kertoivat miten Parkour oli tuntunut kivalta ja heitä oli hauska seurata pihalla parin seuraavan päivän ajan. Parkour-tunnit liikuttivat kaikkia ja moni lapsi ei edes huomannut "liikkuvansa", varsinkin ne oppilaat, jotka yleensä "vihaavat" liikuntatunteja."

"Positiivinen ja innostava kokemus! Päivästä sai uutta näkökulmaa koulun liikuntasalin ja liikuntavälineiden käyttöön. On mielenkiintoista päästä näkemään oppilasryhmälle toimintaa, kun itse ei ole vetovastuussa."

"Ideoita saatiin välineiden monipuolisempaan käyttöön ja parkour-ideologian hyödyntämiseen motorisia perustaitoja sekä luovaa liikuntaa opetettaessa. Opettajapalaute oli todella positiivista."

"Moni opettaja teki radan seuraavien viikkojen aikana liikuntasaliin. Varsinkin ns. kissahypystä innostui moni opettaja ja lapsi. Sitä on sitten monella tunnilla harjoiteltu. Opettajat olivat aluksi todella huolissaan Parkourin opettamisesta koulussa ja tuntien jälkeen kaikkien mielipide oli muuttunut. Pelättiin, että oppilaat tekisivät Parkour-temppuja koulussa ja käytävillä, mutta tuntien jälkeen koulussa vallitsi innostunut ja liikunnallinen fiilis pitkän aikaa,"

"Molemmat ohjaajat ottivat lapset erinomaisesti huomioon sekä hallintaan. Iloinen ja innostunut asenne siirtyi sekä lapsiin että aikuisiin. Kertoivat lajista sekä vastasivat kysymyksiin mielellään."