Parkour Akatemia :: Vapaavuorot

PARKOURVERSTAAN VAPAAVUOROT

Vapaavuoroilla pääset liikkumaan itseksesi tai kaveriporukassa, ja tekemään kiinnostavimpia juttuja omilla ehdoillasi! Vapaavuorot soveltuvat kaikentasoisille. Voit fiilistellä yksittäistä haastetta, innostua muiden keksimistä kuvioista, tai pyöriskellä kiireettä esteviidakossa ja permannolla. Vapaavuorot eivät ole ohjattua toimintaa, mutta paikalla on aina valvoja, joka tarjoaa mielellään apukäsiä tai inspiraatiota kaikille osallistujille.

Säännölliset vapaavuorot keväällä 2020

ma 18.00-20.00
la 16.00-18.00

Satunnaisesti myös muita vapaavuoroja. Säännöllisiä vapareita ei välttämättä järjestetä loma-aikoina, jolloin sen sijaan saattaa olla korvaavaa tarjontaa eri aikoina.

Kaikki vapaavuorot löytyvät allaolevasta Vello-kalenterista. Valitse "1. Aloita tästä" ja "Osallistu ryhmätilaisuuteen", jonka jälkeen varsinainen kalenteri aukeaa.

Vapaavuorohinnasto 1.2.2018 alkaen

Huom! Tammikuun 2020 alusta Verstaalla ei käy enää käteinen raha. Varautukaa maksuihin siis kortin kanssa!

Kertamaksut
5 € jäsenet & alennusryhmät*
7 € perushinta

Sarjalippu, 10 kertaa
40 € jäsenet & alennusryhmät* (4 €/krt)
55 € perushinta (5,5 €/kert)

Perhelippu
10 € aikuinen ja lapsi
+ 2 €/lisäperheenjäsen (aikuinen tai lapsi)

*alennusryhmät: alle 18 v, opiskelijat, siviilipalveus- & varusmiehet

Alle 12-vuotiaat vain huoltajan kanssa; valvovat aikuiset maksutta.
Maksutapoina käyvät sekä käteinen ja pankkikortit.

Näin toimit vapaavuorolla:

1. Ulkovaatteet ja -kengät jätetään pukuhuoneiden puolelle. Arvotavarat ja harjoitustarpeiston (mm. juomapullo) voi tuoda saliin.

2. Salissa harjoittelu tapahtuu puhtailla kengillä. Ulkokengät käyvät, mutta eivät ne, joilla saavuit!

3. Ilmoittaudu ja maksa tullessasi vapaavuoron valvojalle tiskillä. Mikäli käyt tunneilla, mainitse ryhmäsi maksaessasi, niin saat vuoron alehintaan. Mikäli olet lunastanut sarjalipun, et tarvitse rahaa, vaan valvoja merkkaa käyntisi sarjalippulomakkeeseen.

4. Vapaavuorovalvoja auttaa sinua mielellään mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä, kuten wc:n löytämisessä, harjoitusvälineiden järjestämisessä tai lohikäärmeiden etsinnässä. :) Älä epäröi kysyä!

5. Vapaavuoroilla liikutaan omalla vastuulla. Parkour Oppimiskeskus ry:n jäsenten vakuutus ei ole voimassa vapaavuoroilla.

6. Lämmittele ja harjoittele itselle sopivia tehtäviä, kuten ohjatuilla tunneillakin.

7. Välineiden käytössä ja sijoittelussa auttaa valvoja, jonka kanssa salia voi muunnella haluamakseen. Älä raahaa esteitä lattioita pitkin, jotteivät esteiden liukuesteet vahingoitu!

8. Salin katon johtoja ja ilmastointiputkia ei ole tarkoitettu harjoittelua varten. Roiku/kiipeile VAIN mustissa/harmaissa putkissa!

9. Muista huomioida muut harrastajat ja kunnioittaa heidän harjoittelurauhaansa, jotta kaikille jäisi hyvä mieli treeneistä!

Mukavia vapaavuorohetkiä kaikille!