Parkour Akatemia :: Vapaavuorot

PARKOURVERSTAAN VAPAAVUOROT

Tervetuloa Turun Parkour Akatemian vapaavuoroille! Vapaavuorilla pääset Parkourverstaalle liikkumaan itseksesi tai valitsemassasi seurassa, ja tekemään kiinnostavimpia juttuja omilla ehdoillasi! 

Säännölliset vapaavuorot keväällä 2019 (alkaen 8.4. , jolloin viikkotunnit siirtyvät ulos)
ti 13:00-15:00 + 17:00-19:00
to 17:00-19:00
la 16:00-18:00

Satunnaisesti myös muita vapaavuoroja. Säännöllisiä vapareita ei välttämättä järjestetä loma-aikoina, jolloin sen sijaan saattaa olla korvaavaa tarjontaa eri aikoina. Suosittelemme tarkkailemaan oheista kalenteria.

Vakiojamit (ma klo 18-20) ovat siirtyvät ulos 8.4. alkaen (eivätkä ole silloin Parkour Akatemian toimintaa). Vapaavuorot ovat hiljaisempia kesäaikaan, kun moni harrastaja jamittelee mieluummin ulkosalla. Katso kokoontumispaikat ja löydä treeniseuraa kesälle Parkour Turku Facebook-ryhmästä.

Vapaavuorohinnasto 1.2.2018 alkaen

Kertamaksut
5 € jäsenet & alennusryhmät*
7 € perushinta

Sarjalippu, 10 kertaa
40 € jäsenet & alennusryhmät* (4 €/krt)
55 € perushinta (5,5 €/kert)

Perhelippu
10 € aikuinen ja lapsi
+ 2 €/lisäperheenjäsen (aikuinen tai lapsi)

*alennusryhmät: alle 18 v, opiskelijat, siviilipalveus- & varusmiehet

Alle 12-vuotiaat vain huoltajan kanssa; valvovat aikuiset maksutta.
Maksutapoina käyvät sekä käteinen ja pankkikortit.

Näin toimit vapaavuorolla:

1. Ulkovaatteet ja -kengät jätetään pukuhuoneiden puolelle. Arvotavarat ja harjoitustarpeiston (mm. juomapullo) voi tuoda saliin.

2. Salissa harjoittelu tapahtuu puhtailla kengillä. Ulkokengät käyvät, mutta eivät ne, joilla saavuit!

3. Ilmoittaudu ja maksa tullessasi vapaavuoron valvojalle tiskillä. Mikäli käyt tunneilla, mainitse ryhmäsi maksaessasi, niin saat vuoron alehintaan. Mikäli olet lunastanut sarjalipun, et tarvitse rahaa, vaan valvoja merkkaa käyntisi sarjalippulomakkeeseen.

4. Vapaavuorovalvoja auttaa sinua mielellään mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä, kuten wc:n löytämisessä, harjoitusvälineiden järjestämisessä tai lohikäärmeiden etsinnässä. :) Älä epäröi kysyä!

5. Vapaavuoroilla liikutaan omalla vastuulla. Parkour Oppimiskeskus ry:n jäsenten vakuutus ei ole voimassa vapaavuoroilla.

6. Lämmittele ja harjoittele itselle sopivia tehtäviä, kuten ohjatuilla tunneillakin.

7. Välineiden käytössä ja sijoittelussa auttaa valvoja, jonka kanssa salia voi muunnella haluamakseen. Älä raahaa esteitä lattioita pitkin, jotteivät esteiden liukuesteet vahingoitu!

8. Salin katon johtoja ja ilmastointiputkia ei ole tarkoitettu harjoittelua varten. Roiku/kiipeile VAIN mustissa/harmaissa putkissa!

9. Muista huomioida muut harrastajat ja kunnioittaa heidän harjoittelurauhaansa, jotta kaikille jäisi hyvä mieli treeneistä!

Mukavia vapaavuorohetkiä kaikille!