Parkour Akatemia :: Kurssit ja työpajat

KURSSIT JA TYÖPAJAT

Järjestämme Turun Parkour Akatemialla kiinnostavia kursseja ja työpajoja parkourista ja eri lajeista.

ILMOITTAUDU KURSSEILLE

Tulevat työpajat ja kurssit Aika ja kesto Kenelle Paikka Hinta
LA 28.9.  Parkour intro tiiviskurssi klo 13-15
2 tuntia
Aikuiset (yli 15 v) uudet harrastajat
Turun Parkour Akatemia, Helsinginkatu 21 20 €
MA 14.10. Parkour intro tiiviskurssi klo 18-20
2 tuntia
Aikuiset (yli 15 v) uudet harrastajat Turun Parkour Akatemia, Helsinginkatu 21 20 €

Työpajojen ja kurssien peruutusehdot


PARKOUR INTRO
TIIVISKURSSI

Hinta: 20 €
Aikuisille (yli 15 vuotiaat)

Kenelle?
Tiiviskurssille on tervetullut ihan kuka tahansa aikaisempaan liikuntataustaan katsomatta. Jos olet miettinyt että haluaisit olla paremmassa kunnossa tai oppia vaikkapa juoksemaan seiniä ylös/kiipeilemään/liikkumaan ketterästi niin tilaisuutesi on nyt!

Mitä kurssilla tehdään?
Kurssin perusrunko: ensin lämmitellään nivelet lämpöisiksi ja otetaan hiki pintaan, sen jälkeen harjoitellaan turvallisesti parkourin perustekniikoita (esimerkiksi tarkkuushyppy).. Tämä tehdään kunkin omalla tasolla kiipeillen, hyppien, ylittäen ja alittaen esteitä, tasapainoillen jne. Kaikki tämä tehdään hyvässä porukassa: lajin pariin hakeutuu saman henkisiä ihmisiä ja treeneistä löytyy onnistumisten elämysten lisäksi aina hikeä ja naurua. Hyvään kuntoon pääsemiseksi ei tarvita enää jumppaa tai punttisalia, vaan se voidaan tehdä kuten parkour-harjoituksissa: pitämällä hauskaa!

Tiiviskurssillla tulee tutuksi minkälaista parkourin harjoittelu on ja sieltä on helppo jatkaa harrastamista monipuolisilla viikkotunneillamme.

banneri aikuissivulle 2019 syksy.jpg


Työpajojen ja kurssien peruutusehdot

Osallistumisesi estyessä voit perua ilmoittautumisesi ilmoittamalla peruutuksesta sähköpostitse osoitteeseen turku.tapahtumat@parkourakatemia.fi . Jos ilmoittautuminen perutaan vähintään 7 vrk ennen työpajaa, palautetaan 100 % kurssin/työpajan hinnasta. Jos peruutus tapahtuu vähintään 3 vrk ennen työpajaa, palautetaan 70 % kurssin/työpajan hinnasta. Sairastapauksissa peruutuksesta hyvitetään aina 100 % hinnasta lääkärintodistusta vastaan. Osallistujan nimen ja tietojen vaihtaminen on ilmaista aina pajan/kurssin alkamiseen asti, joten osallistumisesi estyessä voit tarjota paikkaasi eteenpäin.