Parkour Akatemia :: Työpajat ja tiiviskurssit

Tältä sivulta löydät informaatiota Turun Parkour Akatemian järjestämistä työpajoista ja tiiviskursseista. Pyrimme tarjoamaan sekä helposti lähestyttävää sisältöä ensikertalaisille, että syventäviä seikkailuja pitkän linjan harrastajille.

Jos kaipaat vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin työpajojen ja tiiviskurssien suhteen, tai sinulla on mielipiteitä sen suhteen, millaista parkoursisältöä Turkuun halutaan, pistäthän meiliä osoitteeseen turku.tapahtumat@parkourakatemia.fi


 

 

Tasapainoa horjuttamassa -työpaja
Turun Parkour Akatemia, su25.11.2018 klo 13:00

Kuinka kauas voi kurkottaa horjahtamatta? Onko tangolla seisominen helppoa - entä käveleminen, tai sille hyppääminen? Mitä jos tarvitseekin kopitella palloa yhden jalan varassa, tai löytää jaettu tasapaino toisen ihmisen kanssa?


Tasapainoa horjuttamassa -työpajassa tutustutaan parkourin hengessä tasapainon merkitykseen monenlaisissa tilanteissa.

Harjoitteet skaalautuvat erinomaisesti niin ensi kertaa parkouriin tutustuville kuin kokeneillekin harrastajille. Alle 13-vuotiaita suositellaan osallistumaan vain huoltajan seurassa!.


Työpajan sisällöstä vastaa Ville “Visiiri” Leppänen (kuvassa alla), joka kuuluu Suomen kokeneimpiin parkourohjaajiin ja toimii Turun Parkour Akatemian rehtorina.

Aika: 25.11.2018 klo 13 alkaen (kesto n. 2,5 h)
Paikka: Turun Parkour Akatemian tiloissa: Helsinginkatu 21, 20100 Turku.
Rakenne: 2 h fyysistä toimintaa, jota seuraa keskustelutilaisuus kahvitarjoilun kera!
Hinta: 25 €/osallistuja
Ilmoittautuminen: aukeaa 1.11.2018 

Työpaja Facebookissa:
https://www.facebook.com/events/300288317461749/