Parkour Akatemia :: Synttärit

Parkoursynttärit Turussa

• Turun parkourverstaalla Lonttisissa (Helsinginkatu 21)
  - Vaihtoehtoisesti ulkona kelien salliessa tai tilaajan ehdottamassa paikassa. Erikoistapauksista kuitenkin sovittava erikseen.

• 2 tuntia, josta:
 - 45-60 min ohjattua toimintaa ja parkourin harjoittelua
 - 60-75 min vapaata toimintaa parkour-salilla ohjaajan opastuksella

Hinnat (sis. alv 10%)

Osallistujamäärä

Hinta PkA:n harrastajille

Hinta ei-jäsenille

1-12-osallistujaa (1 parkour-ohjaaja)

132 €

143 €

13-22-osallistujaa (2 parkour-ohjaajaa)

187 €

198 €

Synttäriajat ja varaaminen:

• Varattavat synttäriajat löytyvät alla olevasta kalenterista.
• Valitse kalenterista "varaa aika palveluun"-kategoria ja tämän jälkeen "synttärit".
• Syntympäiväaikoja on tarjolla ensisijaisesti sunnuntaisin aikavälillä 13.00-18.00. Kalenteria eteenpäin kelaamalla löytyy vapaat sunnuntai-ajat.
• Muita päiviä ja aikoja voi tiedustella erikseen sähköpostitse osoitteesta turku.tapahtumat@parkourakatemia.fi
• Varauspyynnöstä tulee käydä ilmi 1), ryhmän koko ja ominaisuudet 2) laskutusosoite 3) sekä ohjelmaan ja valmisteluihin liittyvät toiveet.
Automaattisen varausvahvistuksen jälkeen saat parin päivän sisällä vielä varsinaisen varausvahvistuksen.
• Saliaika on rajattu sovittuun 120:een minuuttiin, mutta aula ja pukuhuoneet ovat käytössä myös tätä ennen ja tämän jälkeen. Vastaanotto aloitetaan viimeistään 15 minuuttia ennen varattua aikaa.

 

Parkoursetti

Ohjelma suunnitellaan tapauskohtaisesti tilaajan ja/tai synttärisankarin toiveiden mukaan. Tyypillisiä sisältöjä ovat alkulämmittelyt, pelit/leikit, parkourtekniikoiden opetus sekä radat ja haasteet.

Urheilujuomana parhaiten toimii vesi. Makeita elintarvikkeita (karkkeja / limsaa) tulisi nauttia vasta ohjatun toiminnan jälkeen, sillä sellaiset heikentävät keskittymistä yhteiseen tekemiseen.

Osallistujat eivät ole vakuutettuja synttäreiden aikana puolestamme. Ohjaajat huolehtivat turvallisuudesta parhaan kykynsä mukaan ja huomioivat synttäreillä erityisesti ryhmän monipuolisuuden, jossa välttämättä kaikki eivät ole parkouria koskaan kokeilleetkaan. Tarvittavat alkulämmittelyt tehdään aina.

Tarjoilu ja oma ohjelma

Synttäreiden aikana voidaan nauttia tilaajan järjestämästä tarjoilusta, jota varten voimme antaa käyttöön pöydän (+tuoleja) ja muutamia tarjoiluastioita. Tarjoiluissa kannattaa suosia yksinkertaista syötävää & juotavaa. Tarjoilulle ja muulle ei-liikunnalliselle ohjelmalle (kuten lahjojen jako) paras vaihe on ohjatun toiminnan jälkeen osana vapaata toimintaa.