Parkour Akatemia :: Ohjaajat

OHJAAJAT

Turun Parkour Akatemian ohjauksesta ja opetuksesta vastaa alta löytyvä ohjustiimi.
Parkour Akatemian ohjaajat ovat koulutettuja parkourin ammattilaisia ja harrastajia, joilta löytyy suuri määrä tietotaitoa parkourista ja sen ohjaamisesta.

Lisäksi tunneilla häärää koulutettavia apuohjaajia.

 visiiri.jpg
Ville 'Visiiri' Leppänen
 
Visiiri on Turun Parkour Akatemian vastaava ohjaaja, joka kuuluu kokeneimpiin parkour-ammattilaisiin ja yhteisöaktiiveihin Suomen parkour-skenessä. Ville on lähtöisin Jyväskylästä, jossa hän vuodesta 2009 alkaneen ohjaajauransa lisäksi on opiskellut liikuntatieteitä Jyväskylän Yliopistossa. Parkour-kokemustaan hän on kartuttanut kotimaan spottien lisäksi ulkomailla mm. Tanskassa Gerlevin opistossa ja treenireissuilla Saksassa ja Ranskassa ulkomaisten ryhmien luona.
 
Visiiri ohjaa suurimmalla osalla tunneista. Ohjauksessa hänelle on tärkeää yhteisöllisyys, tutkiskeleva lähestyminen, kova treenimentaliteetti sekä leikillisyys ja luovuus. Tosissaan tehdään, muttei liian vakavasti!
 brander.jpg
Julius Brander
 
Julius on Turusta kotoisin oleva lahjakas ja ponnistusvoimainen parkouraaja.
 toyryla.jpg
Julius Töyrylä
 
Julius on Lahdesta kotoisin oleva taitelijasielu. Hän on sulava ja taitava liikkeissään ja hallitsee parkourin lisäksi voltit ja akrobatiaa. Kaiken tämän lisäksi Julius on hauska mies!
 
harju.jpg
Juha Harju
 
Juha on vanhan liiton parkouraajia, joka on aloittanut parkour-taipaleensa Jyväskylästä. Parkourin lisäksi Juha kiipeää runsaasti. Juha on ohjaajana rauhallinen zen-mestari.