Parkour Akatemia :: Mo(ve)ment
mo ment.jpgMO(VE)MENT 
Sunnuntaisin klo 18.00-20.00 @ Helsinginkatu 21 (Parkour Akatemia)
Kertamaksu 10 €
Kausimaksu (11.3-6.5) 75 €   -  ILMOITTAUDU TÄÄLLÄ!
 
Liikettä, liikemalleja, liikkumistilanteita. Rytmiä, koordinaatiota, kommunikaatiota. Muotoja ja muodottomuutta, virtausta ja moniulotteisuutta. Oppimista ja opettamista. Turhautumista ja riemua.
 
Movement on leikkiä liikkeen kanssa. Se on sateenvarjokäsite kaikelle liikkumiselle, ja samalla hyvin erityinen liikkumisen ja fyysisen harjoittelun muoto. Movement-tunnit elävät hetkessä. Liikkuminen rakentuu aina eri teemojen ympärille: toteutamme erilaisia liikkumistilanteita ja kehollista vuoropuhelua liikkeen kautta. Opettelemme liikemalleja, tunnustelemme rytmiä ja koordinaatiota, hyödynnämme kineettistä potentiaalia sekä virtaavaa liikettä. Liikkumistilanteissa muodostamme haasteita, jotka auttavat rakentamaan kehosta elastisen, kimmoisan, sitkeän ja silti pehmeän.
 
Harjoittelussa on vaikutteita lukuisista eri lajeista ja liikkumisen muodoista. Suurena inspiraation lähteenä toimii mm. Fighting Monkey Practice.
 
Jokainen on tervetullut mukaan liikkumaan. Aiempaa kokemusta ei tarvita riittää, että sinulla on keho. Voit ilmoittautua mukaan koko kaudelle tai osallistua kertamaksulle silloin kun sinulle sopii.
 
Movement-tunnit järjestetään yhteistyössä Mo ment Turku -ryhmän kanssa.