Parkour Akatemia :: Perheet

 

PERHELEIRIT 2019

Suositut perheviikonloput liikuttavat lapsia ja vanhempia yhtä lailla ja vieläpä samaan aikaan! Perheille on tulevana kesänä tarjolla kolme viikonloppuleiriä yhteisen seikkalun ja hauskanpidon merkeissä.

Lauantain ja sunnuntain aikana leikitään ja liikutaan parkourin merkeissä, niin sisällä Parkourverstaalla, kuin sen läheisyydessä, keskustan pohjoisosien parhailla ulkospoteilla.

Leirin nimi Ikäryhmä (lapsi) Aika Hinta Ilmoittautuminen
Perheiden viikonloppuleiri 1 4-9 v 15.-16.6.2019 70€ ILMOITTAUDU
Perheiden viikonloppuleiri 2 3-6 v 29.-30.6.2019 70€ ILMOITTAUDU 
Perheiden viikonloppuleiri 3 6-9 v 3.-4.8.2019 70€ ILMOITTAUDU 

 

Leiripäivät

Leirit kokoontuvat molempina päivinä Verstaalla, Turun Parkour Akatemian salilla (Helsinginkatu 21), mutta treenaavat myös ulkona. Päivät sijoittuvat välille 12:00-15:30, ja koostuvat kahdesta toimintajaksosta, ja niiden välisestä evästauosta.

 

Mitä tarvitsen mukaani?

Mukaasi tarvitset liikuntavarusteet niin sisä- kuin ulko-olosuhteisiinkin, juomapullon sekä evästä evästauolla syötäväksi. 

 

Kenelle leiri on suunnattu?

Leireille voivat osallistua kaikentasoiset 3-9 -vuotiaat lapset ja heidän huoltajansa. Leireillä niin lapset kuin vanhemmatkin pääsevät harjoittelemaan oman taitotasonsa mukaan. 

70 euron leirihintaan sisältyy sekä lapsi että huoltaja. Samasta perheestä voi osallistua myös 2 lasta yhden aikuisen kanssa, mutta molemmat lapset ilmoitetaan leirille erikseen.

Leirien välisten ikäryhmäsuositusten on tarkotus auttaa leiriohjelmien räätälöintiä kyseiselle ikäryhmälle.

 

Leiriläiset ovat vakuutettuja tapaturmien varalta vakuutusehtojen puitteissa.

 

Lisää kysymyksiä?

Ota yhteyttä: turku@parkourakatemia.fi tai 045 6530279