Parkour Akatemia :: Nuoret (13-18)

 

NUORTEN KESÄLEIRIT 2019

Tule nelipäiväiselle nuorten parkourleirille täynnä liikkumisen iloa huikeassa seurassa!

Leirillä pääset tutustumaan parkourin perusteisiin turvallisesti, tutustumaan kehosi mahdollisuuksiin ja löytämään uusia tapoja hahmottaa ympäristöäsi. Aikaisempaa harrastustaustaa ei siis tarvita, mutta kokeneemmillekin pomppijoille on tarjolla uusia haasteita!

Leiriviikon aikana aikana liikutaan parkourin merkeissä niin sisällä Parkourverstaalla kuin sen läheisyydessä, keskustan pohjoisosien parhailla ulkospoteilla. Erikoisuutena nuorten leirillä kuvataan myös parkourvideoita! 

Leirin nimi Ikäryhmä Aika Hinta Ilmoittautuminen
Nuorten Parkourleiri 13-18 10.-13.6.2019 (4 pv) 115 € ILMOITTAUDU

Kenelle

Nuorten parkourleiriä suositellaan ihan kaikille 13-18 vuotiaille neliraajaisille ihmisotuksille!

Parkourleiri antaa nuorelle mainion startin kesälomalle: uusia taitoja, ideoita ja kavereita, vauhdikkaita pelejä ja haasteita sekä rentoa kesätunnelmaa.

Leiripäivät

Lähtökohtaisesti leiripäivät alkavat vaihtelevilla ulkospoteilla Turun keskustan tuntumassa, jotka tiedotetaan leirikirjeessä. Ulkotreenejä seuraa siityminen Parkourverstaalle ja siellä evästauko, jonka jälkeen parkourtreenit jatkuvat sisätiloissa. Verstas, eli Turun Parkour Akatemian tilat sijaitsevat Lonttisissa, osoitteessa Helsinginkatu 21. Leiripäivät sijoittuvat välille 14:00-18:00.

Erikoisuutena nuorten leirillä kuvataan leiriläisten kesken parkourvideo osana leiriohjelmaa. Leiriläinen voi itse päättää, kuinka paljon hän haluaa keskittyä videolla esiintymiseen, sen kuvaamiseen ja/tai suunnitteluun. Nuorten videoteos julkaistaan YouTubessa ja Parkour Akatemian somekanavilla.

Varustautuminen

Varustaudu sisä- ja ulkoharjoitteluun sopivalla vaatetuksella, jossa on mukava liikkua. Parkour-salissa voi käyttää sisäkenkiä, tai puhtaita ulkokenkiä. Lisäksi kannattaa varata mukaan juomapullo, sekä jotakin syötävää evästauolle.

Hyödyllinen on myös selkäreppu tai vastaava, johon saa juomapullon ja ylimääräiset vaatteet. Tavarat on kätevää saada kulkemaan mukana siirtymissä siten, että kädet jäävät vapaaksi esim. kiipeämiseen, jos ryhmä valitsee kulkea seikkailureittiä!

Parkourvideoiden kuvaamista varten voit ottaa mahdollisuuksien mukaan erillisen kameran, mutta myös kännykkäkameroita voidaan käyttää.

 

Leiriläiset ovat vakuutettuja tapaturmien varalta vakuutusehtojen puitteissa.