Parkour Akatemia :: Lapset: Aktiivileiri

 

AKTIIVILEIRI

Aktiivileiri on pidempään parkouria harrastaneiden oma leiri, jota suositellaan kaikille Parkour Akatemian aktiiviryhmissä harrastaville, sekä muuten paljon parkouranneille ja tavallisia leirejämme kokeneille harrastajille.

 

Ohjelma ja aikataulu

Leiri toteutetaan pääosin ulkoleirinä, ja harjoitukset sijoittuvat sekä Turun keskustan alueelle, että kiinnostavimmille spoteille, joita bussimatkan päästä löytyy. Aktiivileirillä toteutetaan myös harrastajien itsensä ehdottamaa toiveohjelmaa. Leiriviikko huipentuu yöpymiseen Parkourverstaalla!

Leiri on kesäloman ensimmäisellä viikolla 3-8.6.2019. Leiripäivät (ma-to) alkavat klo 10 ja päättyvät n. klo 15. Näinä päivinä leirin aloitus- ja lopetuspaikka on aina sama, ja se ilmoitetaan myöhemmin. Poikkeuksena on perjantai, jolloin ohjelma alkaa klo 17 ja huipentuu yöpymiseen Parkourverstaalla leiriläisten ja ohjaajien kanssa.

 

Ruokailu

Toisin kuin tavallisilla lastenleireillämme, Aktiivileirin liikkuvan luonteen takia sille ei järjestetä yhteistä leirilounasta.

Ulkopäivinä lounas hoidetaan omilla eväillä, ja kaikkina päivinä järjestetään mahdollisuus myös ostaa evästä kaupasta. Sokeriset juomat, karkit yms. eivät sovi yhteen treenaamisen ja parkourin kanssa, joten herkut eivät ole sallittuja leirieväitä.

Pe-la Parkourverstalla iltapala ja aamupala järjestyvät leirin puolesta, eikä leiriläisen tarvitse itse niistä huolehtia.

 

Ilmoittautuminen

Leirille ei voi ilmoittautua suoraan järjestelmän kautta. Aktiiviryhmän harrastajat saavat ilmoittautumislinkin sähköpostitse.

Muut kutsumusta kokevat voivat hakea mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen turku.leirit@parkourakatemia.fi . Hakemuksesta tulee käydä ilmi leiriläisen nimi, parkourtausta sis. viikkotuntiryhmä (nyk. tai entinen, jos on), sekä syy hakea aktiivileirille (tavallisen lastenleirin sijaan). Kysymme mahdollisuuksien mukaan suosituksia hänen entisiltä ohjaajiltaan. Aktiivileirille pääseminen edellyttää parkourin perustaitojen hallinnan ohella ennen kaikkea hyvää motivaatiota harjoitteluun ja kykyä toimia ryhmän jäsenenä.

Leirin hinta on 130 €, kun ilmoittaudut maaliskuun loppuun mennessä. Tämän jälkeen hinta on 145 €. Lasku tulee postilla kotiin kevään aikana. Jos peruutat leirille osallistumisen viimeistään 30.4.2019, palautetaan leirimaksu kokonaisuudessaan.

Hintaan sisältyy ohjattu ohjelma, bussimatkat, yöpyminen Verstas-salilla ruokailuineen sekä vakuutukset.

 

Varustautuminen

Mukaasi leirille tarvitset liikuntavarusteet sekä juomapullon. Ma-to tarvitaan ulkovarusteita, pe(-la) tarvitaan sekä sisä- että ulkovarusteita.

Ma-to tarvitset mukaasi omat eväät tai rahaa ruokaostoksia varten. (Katso lisää kohdasta Ruokailu.)

Tuothan perjantaina nukkumisvälineet, oletuksena makuupussi ja tyyny. Suosittelemme myös hygieniatarpeita: hammashuolto, peseytyminen ja vaihtovaatteet.

 

 

Kysyttävää? Ota yhteyttä: 044 2614132 (Joonas) tai sähköpostitse turku.leirit@parkourakatemia.fi