Parkour Akatemia :: Aikuiset (16+)

AIKUISTEN ILTALEIRI 2019

Tule kolmepäiväiselle aikuisten iltaleirille täynnä liikkumisen iloa huikeassa seurassa!

Leirillä pääset tutustumaan parkourin perusteisiin turvallisesti, tutustumaan kehosi mahdollisuuksiin ja löytämään uusia tapoja hahmottaa ympäristöäsi. Aikaisempaa harrastustaustaa ei siis tarvita, mutta kokeneemmillekin pomppijoille on tarjolla uusia haasteita!

Leirin nimi Ikäryhmä Aika Hinta Ilmoittautuminen
Aikuisten iltaleiri 16+ 28/29/30.5.2019 75€  

Elokuussa luvassa on myös aikuisille suunnattu viikonlopputapahtuma, josta seuraa lisää informaatiota myöhemmin!

 

Kenelle

Aikuisten iltaleiriä suositellaan ihan kaikille 16 vuotta täyttäneille neliraajaisille ihmisotuksille. Erityisesti niille, jotka eivät ole vielä koskaan kunnolla parkouria kokeilleet, mutta ovat kiinnostuneita oman kehonsa mahdollisuuksista ja luovasta liikunnasta!

Tämän lisäksi iltaleirille ovat toivottuja kaikki pidemmän linjan harrastajat, joille on luvassa jännittäviä erikoishaasteita heidän taitotasonsa mukaan.

 

Leiripäivät

Leiri kokoontuu ti, ke & pe Verstaalla, Parkour Akatemian salilla (Helsinginkatu 21), josta käydään treenamassa myös ulkona. Päivät sijoittuvat välille 17:00-20:30, ja koostuvat kahdesta toimintajaksosta, ja niiden välisestä evästauosta.

Opettajina kursseilla toimivat Parkour Akatemian ohjaajat ja vierailevat tähdet! 

 

Varustautuminen

Varustaudu sisä- ja ulkoharjoitteluun sopivalla vaatetuksella, jossa on mukava liikkua. Parkour-salissa voi käyttää sisäkenkiä, tai puhtaita ulkokenkiä. Lisäksi kannattaa varata mukaan juomapullo, sekä jotakin syötävää evästauolle.

Hyödyllinen on myös selkäreppu tai vastaava, johon saa juomapullon ja ylimääräiset vaatteet. Tavarat on kätevää saada kulkemaan mukana siirtymissä siten, että kädet jäävät vapaaksi esim. kiipeämiseen, jos ryhmä valitsee kulkea seikkailureittiä!

 

 

Leiriläiset ovat vakuutettuja tapaturmien varalta vakuutusehtojen puitteissa.

 

Kysyttävää? Ota yhteyttä: turku@parkourakatemia.fi tai 045 6530279