Parkour Akatemia :: Aikuiset (16+)

AIKUISTEN ILTALEIRI 2019

Tervetuloa mukaan kolmepäiväiselle aikuisten iltaleirille täynnä liikkumisen iloa huikeassa seurassa!

Leirillä pääset tutustumaan parkourin perusteisiin turvallisesti, tutustumaan luovaan liikkumiseen ja löytämään uusia tapoja hahmottaa ympäristöäsi. 

Leirin nimi Ikäryhmä Aika Hinta Ilmoittautuminen
Aikuisten iltaleiri 16+ 28.-29.5 JA 30.5.2019 90 € / Harjoittelupassilla 45 €  ILMOITTAUDU

Elokuussa luvassa on myös aikuisille suunnattu viikonlopputapahtuma. Seuraa tiedottelua!

Kenelle

Aikuisten iltaleiriä suositellaan kaikille 16 vuotta täyttäneille ja siitä vanhemmille. Aikaisempaa harrastustaustaa ei tarvita, mutta kokeneemmillekin pomppijoille on tarjolla uusia haasteita!

Iltaleirille ovat tervetulleita myös kaikki pidemmän linjan harrastajat, joille on luvassa jännittäviä erikoishaasteita jokaisen oman taitotason mukaan.

Leiripäivät

Leiri kokoontuu TI, KE & PE klo 17:00-20:30 Verstaalla, Parkour Akatemian salilla (Helsinginkatu 21). Osa treeneistä tapahtuu ulkona. Opettajina kursseilla toimivat Parkour Akatemian ohjaajat ja vierailevat tähdet! 

Varustautuminen

Varustaudu sisä- ja ulkoharjoitteluun sopivalla vaatetuksella, jossa on mukava liikkua. Parkour-salissa voi käyttää sisäkenkiä, tai puhtaita ulkokenkiä. Lisäksi kannattaa varata mukaan juomapullo, sekä syötävää evästauolle.

Hyödyllinen on myös selkäreppu tai vastaava, johon saa juomapullon ja ylimääräiset vaatteet. Tavarat on kätevää saada kulkemaan mukana siirtymissä siten, että kädet jäävät vapaaksi esim. kiipeämiseen, jos ryhmä valitsee liikkuessaan seikkailureitin.

 

Leiriläiset ovat vakuutettuja tapaturmien varalta vakuutusehtojen puitteissa.

 

Kysyttävää? Ota yhteyttä: turku@parkourakatemia.fi tai 045 6530279