Parkour Akatemia :: Aikuiset (16+)

AIKUISTEN ILTALEIRI 2019

Tervetuloa mukaan kolmepäiväiselle aikuisten iltaleirille täynnä liikkumisen iloa huikeassa seurassa! Leirillä uppoudutaan luovan liikkumisen maailmaan parkourin, akrobatian ja käsinseisonnan kautta. 

Leirin nimi

Ikäryhmä

Aika

Hinta

Ilmoittautuminen

Aikuisten iltaleiri

16+

28.-29.5 JA 30.5.2019

90 € / Harjoittelupassilla 45 €

 ILMOITTAUDU

Leirille on mahdollista osallistua myös yksittäisinä päivinä. Olethan yhteydessä (ville.leppanen@parkourakatemia.fi) jos olet kiinnostunut osallistumaan, muttet pääse osallistumaan kaikille päiville.

Kenelle

Aikuisten iltaleiriä suositellaan kaikille 16 vuotta täyttäneille ja siitä vanhemmille. Aikaisempaa harrastustaustaa ei tarvita, mutta kokeneemmillekin liikkujille on tarjolla uusia haasteita!

Iltaleirille ovat tervetulleita myös kaikki pidemmän linjan harrastajat, joille on luvassa jännittäviä erikoishaasteita jokaisen oman taitotason mukaan.

Ohjelma

Leiri kokoontuu TI, KE & PE klo 17:00-20:30 Verstaalla, Parkour Akatemian salilla (Helsinginkatu 21). Osa treeneistä tapahtuu ulkona. 

Akrobatiaa opettaa tiistaina Iiro Heikkilä. Iiro on esiintyvä taiteilija ja liikkeen ammattilainen, jonka tausta löytyy tanssi- ja sirkustaiteen parista. Lattia-akrobatiatyöpajassa kyseenalaistetaan niin sanotut perinteiset puhtaat liikeradat ja haastetaan sekä ymmärrys omasta kehosta että tutut liikkumisen tavat.

Käsinseisontaa opettaa keskiviikkona Mikko Rinnevuori. Mikko on Suomen kokeneimpia käsinseisonnan ja akrobatiaopettajia ja toimii Helsingin Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun rehtorina. Käsinseisonnan työpajassa tullaan tekemään erilaisia harjoituksia, jotka parantavat käsinseisontaan nousuja, käsinseisonta-asentoa, kestävyyttä ja tasapainoilua.

Parkourin pääopettajana leirillä on Ville Leppänen. Ville lukeutuu Suomen kokeneimpiin parkour-ohjaajiin ja harrastajiin ja toimii Turun Parkour Akatemian rehtorina. Leirille perehdytään kattavasti parkourin harjoittelun eri osa-alueisiin:
- vahvat perusteet: parkourin perusliikkeet ja liikkeen laatutekijät
- luovuus ja flow: temput, liikkeiden yhdistely ja jatkaminen
- psyykkiset ominaisuudet: parkour-visio, itsensä ja pelkojen ylittäminen

Varustautuminen

Varustaudu sisä- ja ulkoharjoitteluun sopivalla vaatetuksella, jossa on mukava liikkua. Parkour-salissa voi käyttää sisäkenkiä, tai puhtaita ulkokenkiä. Lisäksi kannattaa varata mukaan juomapullo, sekä syötävää evästauolle.

Hyödyllinen on myös selkäreppu tai vastaava, johon saa juomapullon ja ylimääräiset vaatteet ja tavarat kulkevat kätevästi mukana siirtymissä.

Leiriläiset ovat vakuutettuja tapaturmien varalta vakuutusehtojen puitteissa.

Kysyttävää? Ota yhteyttä: turku@parkourakatemia.fi tai 045 6530279