Parkour Akatemia :: Ilmoittautuminen

ILMOITTAUTUMINEN

Uutta meillä: aikuisten harjoittelupassi! Saat harjoitella niin paljon kuin jaksat ja ehdit. Tutustu harjoittelupassiin täällä!

Paytrail 

smartum_sivuille_pienempi.png

Ilmoittautuminen vahvistetaan maksamalla lasku. Voit maksaa laskun Paytrailin välityksellä verkkomaksuna, luottokortilla tai Collector laskulla/osamaksulla. Vaihtoehtoisesti voit maksaa osallistumisen liikuntaseteleillä (SMARTUM). Liikuntasetelit tuodaan ensimmäisiin harjoituksiin ohjaajalle. HUOM! Liikuntaseteleillä maksaminen on henkilökohtaista, joten niillä ei voi maksaa lasten osallistumismaksuja.

Viikkotunti-ilmoittautumisen voi perua viimeistään 5 päivää ensimmäisten harjoitusten jälkeen, jolloin kausimaksu palautetaan. Kausimaksun palauttaminen myöhemmässä vaiheessa kautta on mahdollista lääkärintodistusta vastaan.

Varasijalle ilmoittautuminen on maksutonta.

VIIKKOTUNNIT

Kevään 2020 viikkotuntien ilmoittautuminen avautuu näillä sivuilla perjantaina 15.11. klo 12.

Jos haluatte vielä mukaan syyskaudelle 2019, ottakaa yhteyttä toimistoon joko turku@parkourakatemia.fi tai puh. 045 6530 279.

KURSSIT JA TYÖPAJAT

Työpajat ja kurssit maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksulla tai paikan päällä liikuntaseteleillä (SMARTUM). Katso tulevat kurssit ja työpajat täältä.

ILMOITTAUDU KURSSEILLE

Työpajojen ja kurssien peruutusehdot
Osallistumisesi estyessä voit perua ilmoittautumisesi ilmoittamalla peruutuksesta sähköpostitse osoitteeseen turku.tapahtumat@parkourakatemia.fi . Jos ilmoittautuminen perutaan vähintään 7 vrk ennen työpajaa, palautetaan 100 % kurssin/työpajan hinnasta. Jos peruutus tapahtuu vähintään 3 vrk ennen työpajaa, palautetaan 70 % kurssin/työpajan hinnasta. Sairastapauksissa peruutuksesta hyvitetään aina 100 % hinnasta lääkärintodistusta vastaan. Osallistujan nimen ja tietojen vaihtaminen on ilmaista aina pajan/kurssin alkamiseen asti, joten osallistumisesi estyessä voit tarjota paikkaasi eteenpäin.

 VAPAAVUOROT

Vapaavuoroille ei ole käytössä erillistä ilmoittautumista. Voit vain ilmaantua paikalle. Vapaavuoroista löydät lisää informaatiota välilehdeltä Vapaavuorot.

Jos sinulla on kysyttävää ilmoittautumisesta, ota rohkeasti yhteyttä:

Turun Parkour Akatemian toimisto

Helsinginkatu 21
20100 TURKU
turku [at] parkourakatemia.fi

045 653 0279

Pyrimme olemaan tavoitettavissa ma-pe klo 9-14. Jos emme pääse vastaamaan puheluusi, soitamme yleensä saman tai seuraavan arkipäivän kuluessa takaisin.

 


 

Haluatko ilmoituksen ilmoittautumisten alkamisesta ja tiedon tulevista leireistä ja kursseista?
Liity sähköpostilistalle!