Parkour Akatemia :: Ilmoittautuminen

ILMOITTAUTUMINEN

Uutta meillä: aikuisten harjoittelupassi! Saat harjoitella niin paljon kuin jaksat ja ehdit. Tutustu harjoittelupassiin täällä!

Paytrail 

smartum_sivuille_pienempi.png

Ilmoittautuminen vahvistetaan maksamalla lasku. Voit maksaa laskun Paytrailin välityksellä verkkomaksuna, luottokortilla tai Collector laskulla/osamaksulla. Vaihtoehtoisesti voit maksaa osallistumisen liikuntaseteleillä (SMARTUM). Liikuntasetelit tuodaan ensimmäisiin harjoituksiin ohjaajalle. HUOM! Liikuntaseteleillä maksaminen on henkilökohtaista, joten niillä ei voi maksaa lasten osallistumismaksuja.

Viikkotunti-ilmoittautumisen voi perua viimeistään 5 päivää ensimmäisten harjoitusten jälkeen, jolloin kausimaksu palautetaan.

Varasijalle ilmoittautuminen on maksutonta.

VIIKKOTUNNIT KEVÄT 2020

Kevänkauden aikataulut, hinnaston ja tuntikuvaukset löydät täältä.

ALLE KOULUIKÄISET JA PERHEET KOULUIKÄISET AIKUISET

Alennukset:

Määräalennus: Kun yksi osallistuja ilmoittautuu useampaan ryhmään samalle kaudelle, saa hän 30 € alennuksen jokaisesta lisäryhmästä.

Perheenjäsenalennus: Kun yksi osallistujista on maksanut täyden kausimaksun, saavat seuraavat perheenjäsenet 20 € alennuksen samasta kaudesta.

Opiskelija-alennus: Korkeakouluopiskelijoille 20 € alennus kaudesta.

TALVILEIRI 2020

Lasten talvileiri talvilomalla 17-20.2.2020.
Tutustu leiriin täällä.

ILMOITTAUDU TALVILEIRILLE

KURSSIT JA TYÖPAJAT

Työpajat ja kurssit maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksulla tai paikan päällä liikuntaseteleillä (SMARTUM). Katso tulevat kurssit ja työpajat täältä.

ILMOITTAUDU KURSSEILLE

Työpajojen ja kurssien peruutusehdot
Osallistumisesi estyessä voit perua ilmoittautumisesi ilmoittamalla peruutuksesta sähköpostitse osoitteeseen turku.tapahtumat@parkourakatemia.fi . Jos ilmoittautuminen perutaan vähintään 7 vrk ennen työpajaa, palautetaan 100 % kurssin/työpajan hinnasta. Jos peruutus tapahtuu vähintään 3 vrk ennen työpajaa, palautetaan 70 % kurssin/työpajan hinnasta. Sairastapauksissa peruutuksesta hyvitetään aina 100 % hinnasta lääkärintodistusta vastaan. Osallistujan nimen ja tietojen vaihtaminen on ilmaista aina pajan/kurssin alkamiseen asti, joten osallistumisesi estyessä voit tarjota paikkaasi eteenpäin.

 VAPAAVUOROT

Vapaavuoroille ei ole käytössä erillistä ilmoittautumista. Voit vain ilmaantua paikalle. Vapaavuoroista löydät lisää informaatiota välilehdeltä Vapaavuorot.

Jos sinulla on kysyttävää ilmoittautumisesta, ota rohkeasti yhteyttä:

Turun Parkour Akatemian toimisto

Helsinginkatu 21
20100 TURKU
turku [at] parkourakatemia.fi

045 653 0279

Pyrimme olemaan tavoitettavissa ma-pe klo 9-14. Jos emme pääse vastaamaan puheluusi, soitamme yleensä saman tai seuraavan arkipäivän kuluessa takaisin.

 


 

Haluatko ilmoituksen ilmoittautumisten alkamisesta ja tiedon tulevista leireistä ja kursseista?
Liity sähköpostilistalle!