Parkour Akatemia :: Ilmoittautuminen

ILMOITTAUTUMINEN

Uutta meillä: aikuisten harjoittelupassi! Saat harjoitella niin paljon kuin jaksat ja ehdit. Tutustu harjoittelupassiin täällä!

 

Paytrail smartum_sivuille_pienempi.png

Ilmoittautuminen vahvistetaan maksamalla lasku. Voit maksaa laskun Paytrailin välityksellä verkkomaksuna, luottokortilla tai Collector laskulla/osamaksulla. Vaihtoehtoisesti voit maksaa osallistumisen liikuntaseteleillä (SMARTUM). Liikuntasetelit tuodaan ensimmäisiin harjoituksiin ohjaajalle. HUOM! Liikuntaseteleillä maksaminen on henkilökohtaista, joten niillä ei voi maksaa lasten osallistumismaksuja.

Viikkotunti-ilmoittautumisen voi perua viimeistään 5 päivää ensimmäisten harjoitusten jälkeen, jolloin kausimaksu palautetaan.

Varasijalle ilmoittautuminen on maksutonta.

VIIKKOTUNNIT

Kevät 2019

Ilmoittautuminen kevätkaudelle on auki! Tutustu lukujärjestykseen ja ryhmiin täällä.

ILMOITTAUDU VIIKKOTUNNEILLE

Hinnasto ja alennukset:

Kausimaksu määräytyy kauden ja tunnin keston mukaan):

Kesto Lapset, nuoret ja perheet Aikuiset
60 min 145 € 195 €
75 min 150 € -
90 min 155 € 205 €

Alennukset:

Määräalennus: Kun yksi osallistuja ilmoittautuu useampaan ryhmään samalle kaudelle, saa hän 30 € alennuksen jokaisesta lisäryhmästä.

Perheenjäsenalennus: Kun yksi osallistujista on maksanut täyden kausimaksun, saavat seuraavat perheenjäsenet 20 € alennuksen samasta kaudesta.

Opiskelija-alennus: Korkeakouluopiskelijoille 20 € alennus kaudesta.

KESÄLEIRIT

Ensi kesän leirien ilmoittautuminen on alkanut! Tutustu kesän leireihin täällä.

ILMOITTAUDU KESÄLEIREILLE

 TYÖPAJAT ja TIIVISKURSSIT

Työpajat ja kurssit maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksulla tai paikan päällä liikuntaseteleillä (SMARTUM).

Pajoista ja kursseista löydät lisää informaatiota Työpajat ja tiiviskurssit-sivulta.

ILMOITTAUDU TYÖPAJOIHIN JA KURSSEILLE

Työpajojen ja kurssien peruutusehdot
Osallistumisesi estyessä voit perua ilmoittautumisesi ilmoittamalla peruutuksesta sähköpostitse osoitteeseen turku.tapahtumat@parkourakatemia.fi . Jos ilmoittautuminen perutaan vähintään 7 vrk ennen työpajaa, palautetaan 100 % työpajan hinnasta. Jos peruutus tapahtuu vähintään 3 vrk ennen työpajaa, palautetaan 70 % työpajan hinnasta. Sairastapauksissa peruutuksesta hyvitetään aina 100 % hinnasta lääkärintodistusta vastaan. Osallistujan nimen ja tietojen vaihtaminen on ilmaista aina pajan/kurssin alkamiseen asti, joten osallistumisesi estyessä voit tarjota paikkaasi eteenpäin.

Pajoista ja kursseista löydät lisää informaatiota Työpajat ja tiiviskurssit-sivulta

VAPAAVUOROT

Vapaavuoroille ei ole käytössä erillistä ilmoittautumista. Voit vain ilmaantua paikalle. Vapaavuoroista löydät lisää informaatiota välilehdeltä Vapaavuorot.

 


 

Haluatko ilmoituksen ilmoittautumisten alkamisesta ja tiedon tulevista leireistä ja kursseista?
Liity sähköpostilistalle!