Parkour Akatemia :: Aikuiset

AIKUISTEN KURSSIT

Aikuisten ryhmä ovat yli 15-vuotialle kaiken tasoisille liikkujille, jotka haluavat parantaa kuntoaan ja kehittää liikkumisen taitojaan. Yhteisöllisyys, toisilta oppiminen ja kannustava ilmapiiri ovat keskeinen osa parkourin harjoittelua.

KEVÄT LUKUKAUSI 16.1.-7.5.2017

TAMMIKUUN ILMAINEN KOKEILU:Tervetuloa tutustumaan Aikuisten kursseille ilmaiseksi tammikuussa. Tutustumiskerroille ei tarvitse ilmoittautua vaan voit vain ilmaantua treeneihin. Lue alta kuvaukset ja tule vaikka molempiin ryhmiin  kokeilemaan. Harjoitukset pidetään Steiner-koulun liikuntasalissa osoitteessa Mestarinkatu 2 (sisäänpääsy soittamalla Parkour Akatemian ovikelloa).

Aikuiset - Parkour-perusteet 140 €

Tiistaisin klo 19.00-20.30

Parkour-kunto 140 €

Lauantaisin klo 13.00-14.30

ILMOITTAUTUMINEN

AIKUISET - PARKOUR-PERUSTEET

Ryhmässä harjoitellaan parkourin perusliikkeitä: ylityksiä, alituksia, hyppyjä, heilautuksia ja tasapainoa, tehdään liikkeitä yhdisteleviä ratoja sekä lajinomaista lihaskuntoharjoittelua tekniikan tueksi. Tekniikkaa harjoitellaan lajinomaisten pelien ja haasteiden avulla.

PARKOUR-KUNTO

Ryhmä on lajinomaiseen ja toiminnalliseen lihaskunto- ja kehonhuoltoharjoitteluun omistettu ryhmä. Ryhmä sopii aikuisille omien treenien tueksi sekä kenelle tahansa, joka haluaa kohottaa kuntoaan hauskasti hyvässä porukassa riippumatta kuntotasosta. Kuntoiluun kuuluu kissakävelyjä (quadrupedie), kehonpainoharjoittelua, nopeus- ja ponnistusvoimaharjoittelua sekä kestävyyttä lajinomaisesti. Tueksi kehitetään liikkuvuutta, tasapainoa ja tehdään lihashuoltoa.