Parkour Akatemia :: Kevät 2020: lukujärjestys, hinnasto ja tuntien kuvaukset

LUKUJÄRJESTYS, HINNASTO JA TUNTIEN KUVAUKSET

KEVÄTKAUSI 2020

SIIRRY ILMOITTAUTUMAAN

HARJOITUS- JA LOMA-AJAT

Kevätkausi alkaa 20.1.2020

EI HARJOITUKSIA:
Talviloma 17.2.-23.2.
Pääsiäinen 10.4.-13.4.
Vappu 1.5. 

 Kevätkausi päättyy 10.5.2020


LUKUJÄRJESTYS

 Aikuisten viikkotuntien lukujärjestys löytyy varauskalenterista.

TKU lukujärjestys kausi 2019-2020.png

HINNASTO

Aikuisten harjoittelupassi 45 € / kk! Harjoittele niin paljon kuin jaksat ja ehdit. Tutustu harjoittelupassiin täällä!

Tunnin kesto

Kausimaksu

60 min

145 €

75 min

150 €

90 min

155 €

ALENNUKSET

Määräalennus: Kun yksi osallistuja ilmoittautuu useampaan ryhmään samalle kaudelle, saa hän 30 € alennuksen jokaisesta lisäryhmästä.

Perheenjäsenalennus: Kun yksi osallistujista on maksanut täyden kausimaksun, saavat seuraavat perheenjäsenet 20 € alennuksen samasta kaudesta.

Opiskelija-alennus: Korkeakouluopiskelijoille 20 € alennus kaudesta.

 

TUNTIEN KUVAUKSET

PERHEET, 3-12 -vuotiaat

Perheparkour on tarkoitettu 3-12 -vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Ryhmässä vanhempi ja lapsi pääsevät liikkumaan, leikkimään ja pitämään hauskaa yhdessä. Samalla lapsille opetetaan liikkumisen ja parkourin perustaitoja ja vanhemmat pääsevät kuntoilemaan makunsa mukaan. Harjoitukset koostuvat leikinomaisista alkulämmittelyistä ja esteradoista, joita lapset tekevät yhdessä vanhempiensa kanssa.

NAPEROPARKOUR, 2-4 -vuotiaat

Naperoparkour-tunneilla tutustutaan parkouriin leikkien ja pelien avulla. Tunneilla opetellaan kiipeämään esteiden yli ja ali, hyppimään ja kävelemään erilaisilla alustoilla. Naperoparkour tarjoaa lapsille seikkailua liikkumisen parissa ja onnistumisen iloa.

PIKKUAPINAT, 4-6 -vuotiaat

Pikkuapinat -ryhmä on tarkoitettu 4-6 -vuotiaille pikkuparkouraajille. Tunneilla harjoitellaan parkourin perustaitoja, motoriikkaa ja liikevalikoimaa lasten kehitystaitojen mukaisesti. Leikit ja pelit kuuluvat olennaisena osana harjoitteluun, ja pääpaino tunneilla onkin mukavan yhdessä tekemisen sekä mielenkiintoisten liikunnallisten hetkien luomisessa. 

LAPSET, 7-12 -vuotiaat

Parkour Akatemian lasten ryhmät on tarkoitettu 7-12 -vuotiaille, ja ne jakautuvat kahteen ikäryhmään: 7-9 -vuotiaat sekä 10-12 -vuotiaat. Lasten ryhmät keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin perustekniikoiden opetteluun mm. leikkien ja pelien avulla. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja jokaisen omaa liikettä arvostetaan. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa.

AKTIIVIRYHMÄT, 8-13 -vuotiaat

Aktiiviryhmät on tarkoitettu 8-13-vuotialle, jo ennestään parkourin perustaidot hallitseville, hyvää motivaatiota ja ryhmähenkeä osoittaville parkouraajille. Aktiiviryhmään ei voi ilmoittautua suoraan, vaan jo ennestään tunneilla käyvät pystyvät hakemaan tai tulemaan suositelluiksi aktiiviryhmään.

Aktiiviryhmän kausimaksu on 240 €, joka sisältää kahdet harjoitukset viikossa.

PIENRYHMÄ, 7-12 -vuotiaat

Pienryhmä tarjoaa mahdollisuuden harrastaa parkouria niille lapsille, joilla on haasteita esimerkiksi sosiaalisessa kanssakäymisessä, keskittymisessä tai muissa oppimiseen liittyvissä osa-alueissa. Pienryhmätyöskentely mahdollistaa yksilöllisen opetuksen sekä tuen antamisen ja on ennen kaikkea hauska seikkailu kekseliään liikkumisen maailmassa. Pienryhmä on tarkoitettu 7-12 -vuotiaille. Pienryhmän kesto on 60 min. ja hinta 145 €. Pienryhmään ilmoittaudutaan ottamalla yhteyttä toimistoon joko sähköpostitse turku@parkourakatemia.fi tai puhelimitse 045 653 0279. 

NUORET 13-15 -vuotiaat

Parkour Akatemian nuorten ryhmät on tarkoitettu 13-15-vuotiaille. Nuorten ryhmät keskittyvät parkourin perustekniikoihin ja turvallisen ja vastuullisen harrastamisen opetteluun. Edistyneempiä tekniikoita ja lihaskuntoharjoituksia tehdään kunkin ryhmän tason mukaan. Ryhmissä opitaan myös liikkumisen luovuutta ja kannustetaan oman liikkumistavan kehittämiseen.

AIKUISET, yli 15 -vuotiaat

Aikuisten tunnit ovat yli 15 vuotiaille. Aikuisten tunteja on parkourin alkeista, kehonhuoltoon ja kuntoiluun. Aikuisten tunnit, tuntikuvaukset ja lukujärjestys löytyvät varauskalenterista.

Suosittelemme osallistumista harjoittelupassilla, jolla voit osallistua kaikille aikuisten tunneille ja vapaavuoroille. Tutustu harjoittelupassiin!

SENIORIPARKOUR, 60+

Senioriparkour-ryhmässä harjoittelu perustuu terveellisen, turvallisen ja tietoisen ikääntymisen ymmärtämiseen. Tunneilla käydään läpi parkourin lajitaitojen ohella tasapainon ja liikkeen hallintaa liikkumisessa yleisesti. Tarkastelemme ympäristön merkitystä jokapäiväisessä elämässä, kartoitamme ja lisäämme omia taitojamme ajatuksena turvata sekä arkinen liikkuminen että löytää liikkumiseen leikkiä ja hauskuutta. Osaksi harjoittelua kuuluu myös lihaskunnon ylläpitäminen ja voiman lisääminen. Senioriparkour on luovaa liikkumista ja mielenhallintaa, hauskaa yhdessä tekemistä osana omaa harjoittelua! 

Oheisen linkin kautta voi käydä ihmettelemässä, mitä kaikkea senioriparkour voikaan olla. Video englanninkielinen. https://www.youtube.com/watch?v=gTzgrMbKTgU&feature=youtu.be