Parkour Akatemia :: Viikkotunnit, lukujärjestys ja hinnasto

LUKUJÄRJESTYS, HINNASTO JA TUNTIEN KUVAUKSET

SYYSKAUSI 2019

SIIRRY ILMOITTAUTUMAAN

HARJOITUS- JA LOMA-AJAT

Lapset, nuoret ja perheryhmät

Aikuiset

Syyskausi alkaa 2.9.2019

Syyskausi alkaa 12.8.2019

Syyslomaviikolla 14.-20.10. ja itsenäisyyspäivänä ei ole harjoituksia.

Syyslomaviikolla 14.-20.10. ja itsenäisyyspäivänä ei ole harjoituksia.

Syyskausi päättyy 8.12.2019

Syyskausi päättyy 8.12.2019


LUKUJÄRJESTYS

 Aikuisten viikkotuntien lukujärjestys löytyy varauskalenterista.

TKU-lukujärjestys-kausi-2019-2020-v2.png

HINNASTO

Aikuisten harjoittelupassi 45 € / kk! Harjoittele niin paljon kuin jaksat ja ehdit. Tutustu harjoittelupassiin täällä!

Tunnin kesto

Kausimaksu
lapset, nuoret ja perheet

 

Kausimaksu aikuiset 
(Huom! pidempi kausi 12.8-8.12)

60 min

145 €

 165 €

75 min

150 €

 170 €

90 min

155 €

 175 €

ALENNUKSET

Määräalennus: Kun yksi osallistuja ilmoittautuu useampaan ryhmään samalle kaudelle, saa hän 30 € alennuksen jokaisesta lisäryhmästä.

Perheenjäsenalennus: Kun yksi osallistujista on maksanut täyden kausimaksun, saavat seuraavat perheenjäsenet 20 € alennuksen samasta kaudesta.

Opiskelija-alennus: Korkeakouluopiskelijoille 20 € alennus kaudesta.

TUNTIEN KUVAUKSET

AIKUISET
Aikuisten tunnit ovat yli 15 vuotiaille. Aikuisten tunteja on parkourin alkeista, kehonhuoltoon ja kuntoiluun. Aikuisten tunnit, tuntikuvaukset ja lukujärjestys löytyvät varauskalenterista.

Suosittelemme osallistumista harjoittelupassilla, jolla voit osallistua kaikkille aikuisten tunneille ja vapaavuoroille. Voit myös ilmoittautua yksittäiseen ryhmään kausimaksulla. Tutustu harjoittelupassiin!

PERHEET
Perheparkour on tarkoitettu 3-12 -vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Ryhmässä vanhempi ja lapsi pääsevät liikkumaan, leikkimään ja pitämään hauskaa yhdessä. Samalla lapsille opetetaan liikkumisen ja parkourin perustaitoja ja vanhemmat pääsevät kuntoilemaan makunsa mukaan. Harjoitukset koostuvat leikinomaisista alkulämmittelyistä ja esteradoista, joita lapset tekevät yhdessä vanhempiensa kanssa.

LAPSET
Parkour Akatemian lasten ryhmät on tarkoitettu 7-12 -vuotiaille, ja ne jakautuvat kahteen ikäryhmään: 7-9 -vuotiaat sekä 10-12 -vuotiaat. Lasten ryhmät keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin perustekniikoiden opetteluun mm. leikkien ja pelien avulla. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja jokaisen omaa liikettä arvostetaan. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa.

Aktiiviryhmät
Aktiiviryhmät on tarkoitettu 8-13-vuotialle, jo ennestään parkourin perustaidot hallitseville, hyvää motivaatiota ja ryhmähenkeä osoittaville parkouraajille. Aktiiviryhmään ei voi ilmoittautua suoraan, vaan jo ennestään tunneilla käyvät pystyvät hakemaan tai tulemaan suositelluiksi aktiiviryhmään.

Aktiiviryhmän kausimaksu on 240 €, joka sisältää kahdet harjoitukset viikossa.

NUORET
Parkour Akatemian nuorten ryhmät on tarkoitettu 13-15-vuotiaille. Nuorten ryhmät keskittyvät parkourin perustekniikoihin ja turvallisen ja vastuullisen harrastamisen opetteluun. Edistyneempiä tekniikoita ja lihaskuntoharjoituksia tehdään kunkin ryhmän tason mukaan. Ryhmissä opitaan myös liikkumisen luovuutta ja kannustetaan oman liikkumistavan kehittämiseen.