Parkour Akatemia :: Viikkotunnit, lukujärjestys ja hinnasto

LUKUJÄRJESTYS, HINNASTO JA TUNTIEN KUVAUKSET

KEVÄTKAUSI 2019

UUTTA: Aikuisten harjoittelupassi! Harjoittele niin paljon kuin jaksat ja ehdit. Tutustu harjoittelupassiin täällä!

ILMOITTAUTUMINEN UUSILLE HARRASTAJILLE ON AUKI!

SIIRRY ILMOITTAUTUMAAN

AIKATAULU

Lasten, nuorten ja perheryhmät:
- Kevätkausi alkaa viikolla 4 (21.-27.1.2019).
- Kausi päättyy viikolla 19 (6.-12.5.2019)

Lasten, nuorten ja perheryhmiin ilmoittaudutaan kaudeksi. Voit ilmoittautua myös useampaan ryhmään viikossa.

Aikuisten tunnit:
- Kevätkausi alkaa viikolla 3 (14.-20.1.2019)
- Kausi päättyy viikolla 24 (10.-16.6.2019)

Aikuisten tunneille voi osallistua harjoittelupassilla, jolla saat harjoitteluoikeuden kaikille aikuisten tunneille ja vapaavuoroille, ilmoittautumalla haluamaasi ryhmään kaudeksi tai kertamaksulla.

Kausi alkaa sisäharjoituksilla Parkour Akatemian salilla, osoitteessa Helsinginkatu 21/Lonttistentie 12.

Maalis-huhtikuussa harjoitukset siirtyvät ulos Turun parhaille parkour-spoteille. Aika- ja paikkatiedot tarkentuvat kevättalven aikana.

LOMA-AJAT

Seuraavina loma-aikoina ei ole harjoituksia:
- Talviloma 18.2.– 24.2.2019
- Pääsiäinen 19.4.-22.4.2019
- Vappu 1.5.2019

Jos ryhmän harjoitukset jäävät väliin yksittäisen pyhäpäivän johdosta, päivän ryhmäläisille jaetaan korvaukseksi 1 vapaavuorolippu.

TKU-lukujärjestys-kausi-2018-2019-.png

Klikkaa lukujärjestystä katsoaksesi isompana

HINNASTO

Tunnin kesto

Kausimaksu
lapset, nuoret ja perheet

 

Kausimaksu aikuiset
(Huom! pidempi kausi 14.1.-16.6.2019)

Kertamaksu* (Huom! Voimassa vain Aikuisten tunneille)

60 min

145 €

 195 €

12 €

75 min

150 €

 -

 -

90 min

155 €

 205 €

14 €

* Voit käyttää maksuvälineenä osallistuessasi kertamaksulla ohjatulle tunnilla 10-kerran vapaavuorokorttia. Ohjatusta tunnista kuluu kaksi käyntiä.

Aikuisten harjoittelupassi: 45 € / kk
Harjoittelupassilla voit osallistua kaikkille aikuisten tunneille ja vapaavuoroille. Tutustu harjoittelupassiin!

ALENNUKSET

Määräalennus: Kun yksi osallistuja ilmoittautuu useampaan ryhmään samalle kaudelle, saa hän 30 € alennuksen jokaisesta lisäryhmästä.

Perheenjäsenalennus: Kun yksi osallistujista on maksanut täyden kausimaksun, saavat seuraavat perheenjäsenet 20 € alennuksen samasta kaudesta.

Opiskelija-alennus: Korkeakouluopiskelijoille 20 € alennus kaudesta.

TUNTIEN KUVAUKSET

PERHEET
Perheparkour on tarkoitettu 3-12 -vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Ryhmässä vanhempi ja lapsi pääsevät liikkumaan, leikkimään ja pitämään hauskaa yhdessä. Samalla lapsille opetetaan liikkumisen ja parkourin perustaitoja ja vanhemmat pääsevät kuntoilemaan makunsa mukaan. Harjoitukset koostuvat leikinomaisista alkulämmittelyistä ja esteradoista, joita lapset tekevät yhdessä vanhempiensa kanssa.
 - 3-4 v. ja vanhempi: Perhe 4
 - 4-6 v. ja vanhempi: Perhe 1-3 ja 5
 - 5-7 v. ja vanhempi: Perhe 6
 - 6-8 v. ja vanhempi: Perhe 7
 - 8-12 v. ja vanhempi: Perhe 8

LAPSET
Parkour Akatemian lasten ryhmät on tarkoitettu 7-12 -vuotiaille, ja ne jakautuvat kahteen ikäryhmään: 7-9 -vuotiaat sekä 10-12 -vuotiaat. Lasten ryhmät keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin perustekniikoiden opetteluun mm. leikkien ja pelien avulla. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja jokaisen omaa liikettä arvostetaan. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa. Kaikki lasten tunnit ovat sekaryhmiä paitsi tyttöjen ikioma Tytöt-ryhmä, johon voi osallistua vain tytöt.
- 7-9-vuotiaiden ryhmät: Lapset 1 – Lapset 6
- 10-12-vuotiaiden ryhmät: Lapset 7 – Lapset 13

Aktiiviryhmät
Aktiiviryhmät on tarkoitettu 8-13-vuotialle, jo ennestään parkourin perustaidot hallitseville, hyvää motivaatiota ja ryhmähenkeä osoittaville parkouraajille. Aktiiviryhmään ei voi ilmoittautua suoraan, vaan jo ennestään tunneilla käyvät pystyvät hakemaan tai tulemaan suositelluiksi aktiiviryhmään.

NUORET
Parkour Akatemian nuorten ryhmät on tarkoitettu 13-15-vuotiaille. Nuorten ryhmät keskittyvät parkourin perustekniikoihin ja turvallisen ja vastuullisen harrastamisen opetteluun. Edistyneempiä tekniikoita ja lihaskuntoharjoituksia tehdään kunkin ryhmän tason mukaan. Ryhmissä opitaan myös liikkumisen luovuutta ja kannustetaan oman liikkumistavan kehittämiseen.

AIKUISET
Aikuisten tunnit ovat yli 15 vuotiaille. Aikuisten tunteja on parkourin alkeista, kehonhuoltoon ja kuntoiluun. Harjoittelupassilla voit osallistua kaikkille aikuisten tunneille ja vapaavuoroille. Tutustu harjoittelupassiin!

PARKOUR ALKEET LA 14-15.30
Parkourin alkeissa tulevat tutuksi niin kaikki  perusliikkeet kuin parkourin luova ja hauska harjoittelutapa. Perusteet opetellaan huolellisesti vaihe vaiheelta ja kohotetaan yleisesti kuntoa. Vasta-alkajien lisäksi tunti soveltuu myös jonkin aikaa harrastaneille, jotka haluavat hioa perustekniikoitaan.

KUNTOPARKOUR PE 18-19.30
Tunti on hikistä ja hauskaa treeniä niin aloittelijalle kuin edistyneemmällekin parkourharrastajalle. Kuntoillaan parkourtekniikoita hyödyntäen: lihaskuntoharjoittelua ja motorisia taitoja kuten tasapainoa ja koordinaatiota. Sopii parkouraajan lajinomaiseksi oheisharjoitteluksi tai kuntoilijalle koko kehon toiminnalliseksi treeniksi. Ei vaadi aiempaa kokemusta parkourista, mutta suosittelemme lämpimästi käymään lisäksi parkourin alkeissa.

AAMUTUNNIT TI 9.15-10.15 ja TO 9.00-10.00
Aamutunnilla harjoitellaan parkouria ja kehonhallinta harjoittelua käsinseisonnasta akrobatiaan. Treenien päätteeksi voit jäädä nauttimaan kupin kahvia tai teetä. Aamutunnilta saat parhaan mahdollisen alun päivällesi!
Ei vaadi aiempaa kokemusta parkourista, mutta suosittelemme lämpimästi käymään lisäksi parkourin alkeissa.

PARKOUR PERUS KE 19-20.30
Tunnilla harjoitellaan parkourin perustaitoja, mutta myös edistyneempiä liikkeittä jokaisen oman tason mukaan. Ryhmässä tulevat tutuksi niin parkourin luova liikkuminen, leikinomainen lähestymistapa harjoitteluun kuin vastuullinen ja kannustava ajattelutapakin. Tunnilla tehdään lisäksi parkouria tukevaa lihaskuntoa.

NAISET MA 17.30-18.45
Naiset on nimensä mukaisesti naisten oma ryhmä kaikentasoisille liikkujille. Ryhmässä harjoitellaan yhdessä parkourin perusteita ja kohotetaan kuntoa avoimessa ja hyvässä hengessä! Ei vaadi aiempaa kokemusta parkourista.

KEHONHUOLTO TI 19.30-20.30
Kehonhuoltotunnilla huolletaan kehoa kokonaisvaltaisesti, kehitetään liikkuvuutta ja pureudutaan monipuolisen liikkumisen perusteisiin. Tunti sopii kaikentasoisille liikkujille, eikä vaadi aiempaa kokemusta parkourista. Suosittelemme lisäksi osallistumista parkour- ja kuntoparkourtunneille.