Parkour Akatemia :: Viikkotunnit, lukujärjestys ja hinnasto

Ohjatut viikkotunnit

KEVÄTKAUSI 2018

AIKATAULU

• Aloitus viikolla 4 (22.1.-28.1.2018)
• Päätös viikolla 18 (30.4.-6.5.2018)
• Kausi alkaa sisäharjoituksilla parkour-salilla (Helsinginkatu 21/Lonttistentie 12 - Sali 82) ja siirtyvät ulos loppukeväästä.

LOMA-AJAT (ei harjoituksia)

• Talviloma viikolla 8 (19.2.– 25.2.2017)
• Pääsiäinen 30.3-2.4.

Aina jos yksittäinen pyhäpäivä sattuu viikkotunnin päälle, ryhmän kanssa sovitaan jokin korvaava ajankohta.

lukujärjestys-kevät-2018-v3.png

 

HINNAT JA ALENNUKSET

60 min/viikko
esim. perheparkour, lapset 7-9 v
130 €/kausi

75 min/viikko
esim. lapset 10-12 v
135 €/kausi

90 min/viikko
esim. nuoret, aikuiset
140 €/kausi

• Perheenjäsenalennus: Kun yksi osallistujista on maksanut täyden kausimaksun, saavat seuraavat perheenjäsenet 20 € alennuksen samasta kaudesta.
• Määräalennus: Kun yksi osallistuja ilmoittautuu useampaan ryhmään samalle kaudelle, saa hän 20 € alennuksen jokaisesta lisäryhmästä.
• Opiskelija-alennus: Korkeakouluopiskelijoille 20 € alennus kaudesta.

 

RYHMIEN KUVAUKSET 

Perhe

Perheparkour on tarkoitettu 3-8 -vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Ryhmässä vanhempi ja lapsi pääsevät liikkumaan, leikkimään ja pitämään hauskaa yhdessä. Samalla lapsille opetetaan liikkumisen ja parkourin perustaitoja ja vanhemmat pääsevät kuntoilemaan makunsa mukaan. Harjoitukset koostuvat leikinomaisista alkulämmittelyistä ja esteradoista, joita lapset tekevät yhdessä vanhempiensa kanssa.

Lapset

Parkour Akatemian lasten ryhmät on tarkoitettu 7-12 -vuotiaille, ja ne jakautuvat kahteen ikäryhmään: 7-9 -vuotiaat sekä 10-12 -vuotiaat. Lasten ryhmät keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin perustekniikoiden opetteluun mm. leikkien ja pelien avulla. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja jokaisen omaa liikettä arvostetaan. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa.

Aktiiviryhmä on tarkoitettu 10-12 -vuotialle, jo ennestään parkourin perustaidot hallitseville, hyvää motivaatiota ja ryhmähenkeä osoittaville parkouraajille. Aktiiviryhmään ei voi ilmoittautua suoraan, vaan jo ennestään tunneilla käyvät pystyvät hakemaan tai tulemaan suositelluiksi aktiiviryhmään. (Entinen "edistyneiden ryhmän" -konspeti on korvattu aktiiviryhmällä keväästä 2018 alkaen.)

Nuoret

Parkour Akatemian nuorten ryhmät on tarkoitettu 12-15 -vuotiaille. Nuorten ryhmät keskittyvät parkourin perustekniikoihin ja turvallisen ja vastuullisen harastamisen opetteluun. Edistyneempiä tekniikoita ja lihaskuntoharjoituksia tehdään kunkin ryhmän tason mukaan. Ryhmissä opitaan myös liikkumisen luovuutta ja kannustetaan oman liikkumistavan kehittämiseen.

Aikuiset

Ryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti aikuisille (yli 15 v), jotka eivät vielä ole harrastaneet parkouria ainakaan kovin paljon. Ryhmässä opetellaan parkourin perustaitoja, mutta myös edistyneempiä tekniikoita harjoitellaan jokaisen oman tason mukaan. Ryhmässä tulevat tutuksi niin parkourin luova liikkuminen, leikinomainen lähestymistapa harjoitteluun kuin vastuullinen ja kannustava ajattelutapakin. Lisäksi tutustutaan hieman parkouria tukevien ominaisuuksien, kuten lihaskunnon harjoitteluun. Ryhmä antaa valmiudet määrätietoiseen omatoimiseen harjoitteluun.

Sunnuntain Aikuisten treeneihin 14.15-15.45 voi osallistua myös kertamaksulla!