Parkour Akatemia :: Viikkotunnit, lukujärjestys ja hinnasto

LUKUJÄRJESTYS, HINNASTO JA TUNTIEN KUVAUKSET

SYYSKAUSI 2019

SIIRRY ILMOITTAUTUMAAN

HARJOITUS- JA LOMA-AJAT

Lapset, nuoret ja perheryhmät

Aikuiset

Syyskausi alkaa 2.9.2019

Syyskausi alkaa 12.8.2019

Syyslomaviikolla 14.-20.10. ja itsenäisyyspäivänä ei ole harjoituksia.

Syyslomaviikolla 14.-20.10. ja itsenäisyyspäivänä ei ole harjoituksia.

Syyskausi päättyy 8.12.2019

Syyskausi päättyy 8.12.2019


LUKUJÄRJESTYS

 TKU-lukujärjestys-kausi-2019-2020.png

HINNASTO

Aikuisten harjoittelupassi 45 € / kk! Harjoittele niin paljon kuin jaksat ja ehdit. Tutustu harjoittelupassiin täällä!

Tunnin kesto

Kausimaksu
lapset, nuoret ja perheet

 

Kausimaksu aikuiset 
(Huom! pidempi kausi 12.8-8.12)

Kertamaksu* (Huom! Voimassa vain Aikuisten tunneille)

60 min

145 €

 165 €

12 €

75 min

150 €

 170 €

13 €

90 min

155 €

 175 €

14 €

* Voit käyttää maksuvälineenä osallistuessasi kertamaksulla ohjatulle tunnilla 10-kerran vapaavuorokorttia. Ohjatusta tunnista kuluu kaksi käyntiä.

ALENNUKSET

Määräalennus: Kun yksi osallistuja ilmoittautuu useampaan ryhmään samalle kaudelle, saa hän 30 € alennuksen jokaisesta lisäryhmästä.

Perheenjäsenalennus: Kun yksi osallistujista on maksanut täyden kausimaksun, saavat seuraavat perheenjäsenet 20 € alennuksen samasta kaudesta.

Opiskelija-alennus: Korkeakouluopiskelijoille 20 € alennus kaudesta.

TUNTIEN KUVAUKSET

PERHEET
Perheparkour on tarkoitettu 3-12 -vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Ryhmässä vanhempi ja lapsi pääsevät liikkumaan, leikkimään ja pitämään hauskaa yhdessä. Samalla lapsille opetetaan liikkumisen ja parkourin perustaitoja ja vanhemmat pääsevät kuntoilemaan makunsa mukaan. Harjoitukset koostuvat leikinomaisista alkulämmittelyistä ja esteradoista, joita lapset tekevät yhdessä vanhempiensa kanssa.

LAPSET
Parkour Akatemian lasten ryhmät on tarkoitettu 7-12 -vuotiaille, ja ne jakautuvat kahteen ikäryhmään: 7-9 -vuotiaat sekä 10-12 -vuotiaat. Lasten ryhmät keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin perustekniikoiden opetteluun mm. leikkien ja pelien avulla. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja jokaisen omaa liikettä arvostetaan. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa.

Aktiiviryhmät
Aktiiviryhmät on tarkoitettu 8-13-vuotialle, jo ennestään parkourin perustaidot hallitseville, hyvää motivaatiota ja ryhmähenkeä osoittaville parkouraajille. Aktiiviryhmään ei voi ilmoittautua suoraan, vaan jo ennestään tunneilla käyvät pystyvät hakemaan tai tulemaan suositelluiksi aktiiviryhmään.

NUORET
Parkour Akatemian nuorten ryhmät on tarkoitettu 13-15-vuotiaille. Nuorten ryhmät keskittyvät parkourin perustekniikoihin ja turvallisen ja vastuullisen harrastamisen opetteluun. Edistyneempiä tekniikoita ja lihaskuntoharjoituksia tehdään kunkin ryhmän tason mukaan. Ryhmissä opitaan myös liikkumisen luovuutta ja kannustetaan oman liikkumistavan kehittämiseen.

AIKUISET
Aikuisten tunnit ovat yli 15 vuotiaille. Aikuisten tunteja on parkourin alkeista, kehonhuoltoon ja kuntoiluun. Harjoittelupassilla voit osallistua kaikkille aikuisten tunneille ja vapaavuoroille. Tutustu harjoittelupassiin!

PARKOUR ALKEET LA 15-16.30
Parkourin alkeissa tulevat tutuksi niin kaikki  perusliikkeet kuin parkourin luova ja hauska harjoittelutapa. Perusteet opetellaan huolellisesti vaihe vaiheelta ja kohotetaan yleisesti kuntoa. Vasta-alkajien lisäksi tunti soveltuu myös jonkin aikaa harrastaneille, jotka haluavat hioa perustekniikoitaan.

KUNTOPARKOUR PE 18.30-20.00
Tunti on hikistä ja hauskaa treeniä niin aloittelijalle kuin edistyneemmällekin parkourharrastajalle. Kuntoillaan parkourtekniikoita hyödyntäen: lihaskuntoharjoittelua ja motorisia taitoja kuten tasapainoa ja koordinaatiota. Sopii parkouraajan lajinomaiseksi oheisharjoitteluksi tai kuntoilijalle koko kehon toiminnalliseksi treeniksi. Ei vaadi aiempaa kokemusta parkourista, mutta suosittelemme lämpimästi käymään lisäksi parkourin alkeissa.

AAMUTUNNIT TI 9.00-10.00 ja TO 9.00-10.00
Aamutunnilla harjoitellaan parkouria ja kehonhallinta harjoittelua käsinseisonnasta akrobatiaan. Treenien päätteeksi voit jäädä nauttimaan kupin kahvia tai teetä. Aamutunnilta saat parhaan mahdollisen alun päivällesi!
Ei vaadi aiempaa kokemusta parkourista, mutta suosittelemme lämpimästi käymään lisäksi parkourin alkeissa.

PARKOUR PERUS TI 19-20.30
Tunnilla harjoitellaan parkourin perustaitoja, mutta myös edistyneempiä liikkeittä jokaisen oman tason mukaan. Ryhmässä tulevat tutuksi niin parkourin luova liikkuminen, leikinomainen lähestymistapa harjoitteluun kuin vastuullinen ja kannustava ajattelutapakin. Tunnilla tehdään lisäksi parkouria tukevaa lihaskuntoa.

NAISET KE 19.30-20.45
Naiset on nimensä mukaisesti naisten oma ryhmä kaikentasoisille liikkujille. Ryhmässä harjoitellaan yhdessä parkourin perusteita ja kohotetaan kuntoa avoimessa ja hyvässä hengessä! Ei vaadi aiempaa kokemusta parkourista.

KEHONHUOLTO MA 19.00-20.00
Kehonhuoltotunnilla huolletaan kehoa kokonaisvaltaisesti, kehitetään liikkuvuutta ja pureudutaan monipuolisen liikkumisen perusteisiin. Tunti sopii kaikentasoisille liikkujille, eikä vaadi aiempaa kokemusta parkourista. Suosittelemme lisäksi osallistumista parkour- ja kuntoparkourtunneille.